Παναθηναϊκός: «Ελληνοτουρκικό» σενάριο για Κίτσιου! (photos)

Παναθηναϊκός: «Ελληνοτουρκικό» σενάριο για Κίτσιου! (photos)

Παναθηναϊκός: Στην Τουρκία επικαλούνται ελληνικές πηγές και υποστηρίζουν ότι ο Στέλιος Κίτσιου είναι σε επαφές με το «τριφύλλι».

Το όνομα του Στέλιου Κίτσιου ήρθε στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα. Αρχικά για την ΑΕΚ, έπειτα για τον Παναθηναϊκό.

Ο διεθνής δεξιός μπακ ανήκει στην Ανκαραγκιουτσού κι έχει συμβόλαιο έναν ακόμα χρόνο. Η ομάδα του Κίτσιου, όμως, ο οποίος θα κλείσει τα 28 του χρόνια στις 28 Σεπτεμβρίου, υποβιβάστηκε και ο Έλληνας ποδοσφαιριστής φαίνεται ότι αναζητεί άλλον σταθμό στην καριέρα του.

Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και οι Τούρκοι επικαλούμενοι ελληνικές πηγές, υποστηρίζουν ότι το «τριφύλλι» είναι σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, είχε 2,5 χρόνια στη γειτονική χώρα και ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας του.

Πήγε δανεικός τον Γενάρη του 2019 στην Τουρκία κι έκανε 14 συμμετοχές με τρεις ασίστ. Πέρσι μέτρησε 31 παιχνίδια με δύο γκολ και τέσσερις ασίστ και τη σεζόν που τελείωσε σε 30 αγώνες κατέγραψε ένα γκολ και πέντε ασίστ.

Ο Παναθηναϊκός έχει στην ίδια θέση τον Φακούντο Σάντσες και σε αναμονή τον Μολό, ο οποίος είναι ελεύθερος. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αποφασίσει για το τι θα πράξει η ομάδα στη συγκεκριμένη θέση. Το πιθανότερο είναι ν’ αναζητηθεί ένας ποιοτικός δεξιός μπακ, αλλά η περίπτωση του Κίτσιου, έστω κι αν οικονομικά δεν φαντάζει δύσκολη (με τον υποβιβασμό θα αναζητήσει την ελευθερία του) μοιάζει πολύ δύσκολο να έχει βάση. Λογικά ο Παναθηναϊκός θ’ αναζητήσει κάτι καλύτερο.

Να σημειώσουμε, πάντως, ότι ο Κίτσιου εκπροσωπείται από το ίδιο γραφείο, στο οποίο είναι και οι Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος.



ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved