Ολυμπιακός: Πρώην «ερυθρόλευκος» εμπόδιο για Μπουφόν! (Photos)

Ολυμπιακός: Πρώην «ερυθρόλευκος» εμπόδιο για Μπουφόν! (Photos)

Ολυμπιακός: Ποδοσφαιριστής που φόρεσε την φανέλα των Πρωταθλητών αποτελεί σημαντική… απειλή για την προσπάθεια απόκτησης του Τζίτζι Μπουφόν-Οι αισιόδοξες δηλώσεις του Ιταλού! 

Είναι στα 43 του, αλλά δεδομένα ακόμη… περνά η μπογιά του! Ο Τζίτζι Μπουφόν δε λέει να «κρεμάσει» τα γάντια του και αυτό… ανοίγει την όρεξη αρκετών συλλόγων! Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ απ’ την Ιταλία, υπάρχουν Βραζιλιάνικες ομάδες που ενδιαφέρονται αλλά αυτή η προοπτική δεν… ψήνει τον έμπειρο άσο.

Αντίθετα, όπως έχει παραδεχτεί η πλευρά του, η προοπτική του Ολυμπιακού μόνο αδιάφορο δεν τον αφήνει! Όμως, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Sky», μπαίνει δυναμικά μία ομάδα που ευελπιστεί να… μιλήσει στην καρδιά του Μπουφόν! Και στην οποία υπεύθυνος πλέον είναι πρώην ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών!

Ο λόγος για την Πάρμα! Η Ιταλική ομάδα απ’ την οποία ξεκίνησε ο Μπουφόν και όπως έχει δηλώσει στη χώρα του θα έπαιζε μόνο στη Γιουβέντους ή σε αυτή, έχει πλέον προπονητή τον Έντσο Μαρέσκα! Ο Ιταλός χαφ είχε φορέσει τα «ερυθρόλευκα» τη σεζόν 2009-10.

Ακολουθεί καριέρα προπονητή, πρόσφατα πήρε τον τίτλο με την U23 της Μάντσεστερ Σίτι και πλέον ανέλαβε την Πάρμα. Ενώ ανακοινώθηκε την Πέμπτη 27/5, μία μέρα μετά οι Ιταλοί θέλουν την πρώτη του επιθυμία να είναι η επιστροφή του Μπουφόν! Προκειμένου με την προσωπικότητά του και την αξία του να βοηθήσει το σύλλογο που θα αγωνίζεται στη Serie B να επιστρέψει στα… σαλόνια!

Πέρα απ’ την Πάρμα του Μαρέσκα και τον Ολυμπιακό, πάντως, οι Ιταλοί ξεκαθαρίζουν πως υπάρχει έντονη φημολογία για ραντεβού που θα γίνει ανάμεσα στην πλευρά του Μπουφόν και top σύλλογο της Ευρώπης εντός των ημερών! Αλλά επιμένουν πως πλέον το φαβορί στην… κούρσα, γίνεται η Πάρμα στην οποία αγωνίζεται κι ο Βασίλης Ζαγαρίτης!

«ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ, ΟΛΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΙΤΑΛΙΑΣ»!

Πριν τα Ιταλικά δημοσιεύματα αναφορικά με την Πάρμα, πάντως, ο ίδιος ο Μπουφόν έκανε δηλώσεις στο περιοδικό «CQ». Εκεί ξεκαθάρισε πως ακόμη δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του, αλλά το βλέπει εκτός Ιταλίας! Παράλληλα τόνισε πως θα ήθελε να μάθει μια νέα γλώσσα!

«Ο τερματισμός της ιστορίας με τη Γιουβέντους ήταν η σωστή απόφαση. Μετά από 20 χρόνια σε αυτό το επίπεδο και σε μια σχέση απόλυτα αμοιβαίου σεβασμού, πιστεύω ότι ένας παίκτης σαν κι εμένα δεν θα μπορούσε να μείνει εδώ όπως έχει η κατάσταση τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι σίγουρο ότι θα δοκιμάσω μια άλλη εμπειρία στο εξωτερικό», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Δεν έχω ακόμα ιδέα πού θα πάω, ακόμα κι αν όλα με οδηγούν να φύγω από την Ιταλία. Θέλω να συνεχίσω, θέλω άλλες εμπειρίες, να είμαι με άλλους ανθρώπους και να μάθω άλλη γλώσσα».



ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-2: Ανατροπή τίτλου στο 90ο λεπτό και «φωτιά» στην κορυφή!
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-2: Ανατροπή τίτλου στο 90ο λεπτό και «φωτιά» στην κορυφή!
Αμφίβολος ο Μπόλντγουιν για το Game 3
Αμφίβολος ο Μπόλντγουιν για το Game 3
Final Four Basketball Champions League: Λύγισε στο τέλος το Περιστέρι από τη Μούρθια
Final Four Basketball Champions League: Λύγισε στο τέλος το Περιστέρι από τη Μούρθια
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Με καθυστέρηση η σέντρα λόγω υβριστικού πανό στην Τούμπα
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Με καθυστέρηση η σέντρα λόγω υβριστικού πανό στην Τούμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved