ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τον Ρέμπε η Νυρεμβέργη! (photos)

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τον Ρέμπε η Νυρεμβέργη! (photos)

ΠΑΟΚ: Η Νυρεμβέργη ανακοίνωσε κι επίσημα την πρόσληψη του Όλαφ Ρέμπε! 

Ο Όλαφ Ρέμπε αποτελεί και επίσημα παρελθόν για τον ΠΑΟΚ. Το δημοσίευμα της Bild την Κυριακή είχε βάση και μόλις μία μέρα αργότερα, η Νυρεμβέργη ανακοίνωσε την πρόσληψη του Όλαφ Ρέμπε!

Ο Γερμανός τεχνικός διευθυντής, άλλωστε, μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης υπέβαλε την παραίτησή του και γρήγορα βρήκε τον επόμενο σταθμό του.

«Ο Όλαφ Ρέμπε θα είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νυρεμβέργης και κατόπιν τονίζεται: «Ο 42χρονος προέρχεται από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και θέλει να «βοηθήσει στη διαμόρφωση της πορείας που έχει ακολουθήσει» το κλαμπ.

Η Νυρεμβέργη προωθεί τον διαρθρωτικό της σχεδιασμό. Ένα άλλο δομικό στοιχείο είναι η εγκατάσταση ενός αθλητικού διευθυντή υπό τον διευθυντή αθλητισμού, Ντίτερ Χέκινγκ.

Από σήμερα, Δευτέρα, είναι επίσης σαφές ποιος θα πρέπει να συμπληρώσει αυτήν τη θέση στο μέλλον. Ο Όλαφ Ρέμπε έρχεται στο Βαλτσνεβάιχερσ από τον φετινό συμμετέχοντα στο Europa League ΠΑΟΚ.

 Ο 42χρονος εργάστηκε ως αθλητικός διευθυντής στη Χάντερσφιλντ και στη Βόλφσμπουργκ πριν από την παρουσία του στην Ελλάδα. Στον ΠΑΟΚ ο Ρέμπε τερμάτισε τη σύμβασή του κατόπιν δικού του αιτήματος και σύντομα θα ξεκινήσει τη δουλειά του στο κλαμπ.

Ο Χέκινγκ σχολίασε για τη νέα συνεργασία: «Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να κερδίσουμε έναν τόσο κατάλληλο συνάδελφο για τη θέση του αθλητικού διευθυντή. Ο όλα θα ηγηθεί των μεταγραφών και του σκάουτινγκ. Όταν ανακαλύψαμε ότι ο Όλαφ ήθελε να επιστρέψει στη Γερμανία για οικογενειακούς λόγους, επικοινωνήσαμε μαζί του».

Ο Ρέμπε σχολίασε για τη νέα του ομάδα: «Η ανάληψη του ρόλου του αθλητικού διευθυντή για τον σύλλογο είναι ελκυστική για μένα, γιατί υπάρχει σαφές σχέδιο και μακροπρόθεσμη προοπτική. Θέλω να συνεισφέρω την εμπειρία μου και να συμβάλω στην αξιοποίηση των μελλοντικών δυνατοτήτων της Νυρεμβέργης. Να προσφέρω στη διαμόρφωση της πορείας που ακολουθεί το εποπτικό συμβούλιο, οι Ντίτερ Χέκινγκ και Νιλς Ρόσοβ».



Ο Πύρρος Δήμας στην πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του
Ο Πύρρος Δήμας στην πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του
Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved