Παναθηναϊκός: Η πρόκριση θρίλερ και το ξέσπασμα του Δώνη! (video+photos)

Παναθηναϊκός: Η πρόκριση θρίλερ και το ξέσπασμα του Δώνη! (video+photos)

Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» πριν από 13 μήνες πήρε μία πρόκριση θρίλερ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Παναθηναϊκός θα βρει απέναντί του στο Κύπελλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Δεν είναι μεγάλο το διάστημα που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες τελευταία φορά για τον ίδιο θεσμό. Για τη φάση των «16», όμως. Πέρασαν 13 μήνες, λίγο περισσότερο από έναν χρόνο, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι και στους δύο μονομάχους έχουν αλλάξει πολλά.

Στο «τριφύλλι» ακόμα περισσότερα, διότι οι Ηπειρώτες, όπως και στα δύο ματς του Ιανουαρίου του 2020, έτσι και τώρα έχουν τον ίδιο προπονητή, τον Αργύρη Γιαννίκη. Φυσικά υπάρχει για τον ΠΑΣ Γιάννινα μία τεράστια αλλαγή. Την περασμένη περίοδο ήταν στην δεύτερη κατηγορία και τώρα στη Super League.

Ο Παναθηναϊκός άλλαξε πολλούς παίκτες, άλλαξε τεχνικό διευθυντή και στα δύο ματς πέρσι στον πάγκο ήταν ο Γιώργος Δώνης και έκτοτε ακολούθησαν οι Πογιάτος, Μπόλονι.

Παγοδρόμιο

Ήταν 8/1/20 όταν ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε έναν αγωνιστικό χώρο που περισσότερο προσφερόταν για πατινάζ, παρά για ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 1-0 με γκολ του Παμλίδη στο 29’.

Στο πρώτο ματς στην πόλη της Ηπείρου, λοιπόν, ξεκίνησαν και συνολικά αγωνίστηκαν επτά παίκτες που δεν είναι στον Παναθηναϊκό τώρα ή δεν υπολογίζονται. Στο αρχικό σχήμα ήταν οι Αποστολάκης, Κολοβέτσιος, Νούνες, Ζαχίντ, Δώνης. Αγωνίστηκε βασικός ο Μπεκ, ο οποίος είναι ξένο σώμα και έδωσε τη θέση του στο 46’ στον Περέα, που έχει πάει δανεικός στον Βόλο.

Αναλυτικά οι 14 που αγωνίστηκαν: Διούδης, Αποστολάκης (29’ Κουρμπέλης), Χατζηθεοδωρίδης, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Νούνες, Δώνης, Χατζηγιοβάνης (74’ Μπουζούκης), Ζαχίντ, Μπεκ (46’ Περέα), Καμπετσής.

Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι για τον αυριανό αγώνα στα Γιάννινα, στην αποστολή δεν είναι τρεις από τους παίκτες που έπαιξαν πέρσι στο πρώτο ματς. Οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Καμπετσής. Σύνολο οι 10 από τους 14.

Η ρεβάνς θρίλερ και το ξέσπασμα του Δώνη!

Το δεύτερο ματς στο ΟΑΚΑ εξελίχθηκε σε θρίλερ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ στο 24’ με τον πρώην πράσινο, τον Παντελάκη και τα πράγματα έγιναν εξαιρετικά δύσκολα, όταν και λίγα λεπτά αργότερα ακυρώθηκε κακώς γκολ του Ινσούα.

Ο Παναθηναϊκός ήθελε τρία γκολ και τα σημείωσε όλα στο δεύτερο μέρος. Στο 56’ ο Δώνης έκανε το 1-1, ο Σένκεφελντ στο 58’ το 2-1 και ο Μακέντα με πέναλτι το 3-1, που έμεινε έως το τέλος κι έδωσε την πρόκριση. Το «τριφύλλι» στο 77’, μάλιστα, έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κουρμπέλη, αλλά κράτησε την πρόκριση.

Γίνεται αντιληπτό, από τα ονόματα, ότι έπαιξαν δύο παίκτες, οι Δώνης, Ινσούα που αποτελούν από το περασμένο καλοκαίρι παρελθόν.

Σ’ εκείνο το θρίλερ, έπαιξαν συνολικά έξι παίκτες που τώρα έχουν αποχαιρετήσει. Πρόκειται για τους Δώνη, Ινσούα, Γιόχανσον, Περέα, Κολοβέτσιο, Ζαχίντ. Αναλυτικά η σύνθεση: Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Ζαχίντ, Μπουζούκης (46’ Περέα), Χατζηγιοβάνης (80’ Χατζηθεοδωρίδης), Μακέντα (83’ Κολοβέτσιος).

Με τη λήξη του αγώνα, αυτό φυσικά που έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη, είναι το ξέσπασμα του Γιώργου Δώνη. Θα ήταν τεράστια αποτυχία ο αποκλεισμός και ο Έλληνας τεχνικός μετά τον αγώνα βούρκωσε. Έβγαλε όλη την πίεση, την ένταση του ματς και των ημερών μετά το πρώτο παιχνίδι και χάθηκε στις αγκαλιές των παικτών, των συνεργατών του, αλλά και στελεχών του Παναθηναϊκού.



ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved