«Απλήρωτος ο Μπουλούτ!»

«Απλήρωτος ο Μπουλούτ!»

Ο νομικός εκπρόσωπος του Ερόλ Μπουλούτ, Γιάννης Μαρακάκης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM» προέβη σε δηλώσεις που προκαλούν την κοινή γνώμη και την νοημοσύνη του κάθε Έλληνα φιλάθλου.

Ο δικηγόρος του Τούρκου ποδοσφαιριστή τόνισε ότι ο παίκτης του είναι απλήρωτος από τον Ολυμπιακό Βόλου από το 2009 (!) και εξέφρασε την απορία του για τον τρόπο με τον οποίο πήραν άδεια οι Θεσσαλοί τόσο φέτος, όσο και πέρσι. Παράλληλα, υπογράμμισε στις 31 Μαΐου κατέθεσε ένταση στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Αδειοδότησης, ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν έχει πάρει απάντηση από τον υπεύθυνο του συγκεκριμένου θέματος, Γιώργου Δημητρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ο Γιάννης Μαρακάκης στις δηλώσεις του είπε τα εξής: «Οταν ενημερωθήκαμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έλαβε άδεια κανονικά, κάναμε μία επικοινωνία με το αρμόδιο Τμήμα Αδειοδοτήσεων ενημερώνοντας την Ε.Π.Ο. ότι ο Ερόλ Μπουλούτ έχει ήδη καταθέσει αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου –υπόθεση που έχει αναβληθεί μία φορά- για οφειλόμενα 130.000 τα οποία προέκυψαν από το αγγλόφωνο συμβόλαιό του, διότι είχε υπογράψει δύο συμβάσεις. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν γνωρίζαμε ότι υπήρχαν οφειλόμενα και από το ελληνικό συμβόλαιό του το οποίο είναι κατατεθειμένο στην Ε.Π.Ο. Και από αυτό το συμβόλαιο τελικώς, όπως προέκυψε από επανέλεγχο των παραστατικών που κάναμε, ο Ολυμπιακός όφειλε στον παίκτη ποσό για τους τρεις τελευταίους μήνες του 2010 για τη μισθοδοσία το οποίο όπως αντιλαμβάνεστε δεν συμπίπτει με τα παραστατικά που κατατέθηκαν στο Αρμόδιο Τμήμα Αδειοδοτήσεων και ελέγχθηκαν από τους αρμόδιους ορκωτούς λογιστές. Εδώ λοιπόν υπάρχουν δύο σοβαρά σημεία. Πρώτον ο κ. Μπουλούτ δεν υπέγραψε ποτέ ότι είναι εξοφλημένος από την ομάδα. Θα το ήξερα. Δεν υπέγραψε ούτε για το 2009 ότι είναι εξοφλημένος. Όταν κλήθηκε να υπογράψει τον Μάιο του 2010 τη δήθεν υπεύθυνη δήλωση ότι δεν του οφείλονται χρήματα από το 2009 δεν το υπέγραψε αλλά ήμασταν ήδη στα δικαστήρια. Και τώρα υπάρχουν τα οφειλόμενα για τον Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο του 2010, τρεις μήνες μισθοδοσίας. Δεν υπέγραψε ποτέ, ούτε και για αυτό».

Είπε ακόμη ότι: «Καλείται λοιπόν η ΠΑΕ να καταθέσει έναν φάκελο στο τμήμα αδειοδότησης της Ε.Π.Ο. ότι όλοι οι οι παίκτες, οι υπάλληλοι είναι πληρωμένοι. Είναι απορίας άξιον το πώς πέρασε από την Ε.Π.Ο. Είτε λοιπόν κάποιο παραστατικό παρέπεσε και δεν το είδανε, είτε τα παραστατικά που προσκομίστηκαν είναι προϊόν που κι εσείς μπορείτε να καταλάβετε...»

Στη συνέχεια είπε ότι: «Εγώ δεν μπορώ να κάνω ντετεκτιβίστικη δουλειά και να παρεισφρήσω στον φάκελο του Ολυμπιακού Βόλου. Αρμόδιο είναι το Τμήμα Αδειοδοτήσεων. Γνωρίζουμε την αλήθεια ότι δεν έχουμε εξοφληθεί. Έκανα ένα κρος- τσεκ σε όλους του λογαριασμούς του Μπουλούτ ότι δεν έχουν κατατεθεί χρήματα και τώρα που είμαι απόλυτα βέβαιος –όχι ότι δεν είχα βεβαιότητα και την προηγούμενη εβδομάδα- ότι δεν έχει πληρωθεί κατέθεσα την ένσταση και λέω... «κύριοι, τώρα είναι στα χέρια σας να επανεξετάσετε το πού βρίσκεται το λάθος, η απάτη, όπως θέλετε ονομάστε το. Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός Βόλου οφείλει στον Μπουλούτ συνεπώς δεν έπρεπε να πάρει αδειοδότηση».

Είπε ακόμη ότι: «Εγώ δεν θέλω να ρίξω το ανάθεμα στην Ε.Π.Ο. Η ευθύνη της Ε.Π.Ο. είναι να επανεξετάσει τον φάκελο, να δει πού βρίσκεται το λάθος και να πράξει τα δέοντα».

Σε ερώτηση για το αν μίλησε με τον Υπεύθυνο του Τμήματος Αδειοδότησης της Ε.Π.Ο., τον κ. Δημητρίου, είπε: «Με τον κ. Δημητρίου μιλήσαμε την περασμένη εβδομάδα και θεωρώ ότι θα πράξει τα δέοντα. Μας είπε ότι... «δεν γνωρίζαμε ότι οφείλονταν χρήματα στον Ερόλ Μπουλούτ, δεν γνωρίζαμε τα της Αγωγής (σ.σ. για το Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου)» παρά το γεγονός ότι εγώ είχα κοινοποιήσει την αγωγή πέρσι στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της Ε.Π.Ο.(σ.σ. !!!). Άλλωστε έχει βουίξει ο τόπος ότι οφείλονται χρήματα στον Μπουλούτ. Τους ενημερώνω λοιπόν ότι δεν οφείλονται μόνο από το αγγλόφωνο συμβόλαιό του αλλά του οφείλονται και χρήματα τριών μηνών και από το κατατεθειμένο στην Ε.Π.Ο. συμβόλαιό του οπότε δεν δικαιολογείται να έχει περάσει από έλεγχο ορκωτών λογιστών και να έχει πάρει την άδεια. Αν κάποιοι είναι ανακόλουθοι με τις συμβάσεις που έχουν κάνει με τους ποδοσφαιριστές να υποστούν και τις συνέπειες. Εμείς έχουμε τα στοιχεία στα χέρια μας, τα θέτουμε υπόψη του αρμοδίου τμήματος της  Ε.Π.Ο. και είναι δικιά της δουλειά».

Σε ερώτηση για το αν ο Μπουλούτ έχει προσφύγει στη ΦΙΦΑ, ο κ. Μαρακάκης είπε: «Ο Μπουλούτ έχει προσφύγει στη ΦΙΦΑ για ένα άλλο γερμανικό σωματείο και ήταν δική μας κοινή απόφαση να μην προσφύγουμε για να μην έχουμε δύο μέτωπα».

Σχολιάζοντας γενικότερα τα όσα γίνονται είπε: «Δυστυχώς, ο τρόπος με τον οποίον όψιμα επιχείρησαν, με τις οδηγίες άνωθεν και έξω, με τις ευρωπαϊκές οδηγίες οι ελληνικές Αρχές να ακολουθήσουν τους κανονισμούς και να εφαρμόσουν τα δέοντα έκαναν το Πρωτάθλημα και τη βαθμολογία του Πρωταθλήματος άνω-κάτω. Δηλαδή, εμβόλιμα να προσπαθούνε να εφαρμόσουν τη νομιμότητα όταν από την αρχή γνωρίζουμε ότι υπάρχουν προβλήματα, το να γίνεται τόσο καθυστερημένα επανεξέταση φακέλων... Ένας νομικός ή ένας δικαστής στα πολιτικά δικαστήρια με κλειστά τα μάτια θα έλεγε ότι υπάρχει ακυρότητα σε όλο το Πρωτάθλημα».

Για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα είπε: «Από εδώ και πέρα θα λάβουμε ενημέρωση από τον Διευθυντή του Τμήματος Αδειοδοτήσεων, αν όχι μέσα στην ημέρα ή ίσως αύριο. Ο κ. Δημητρίου για μένα προσωπικά είναι ένας πολύ τίμιος άνθρωπος που σωστά βρίσκεται εκεί που βρίσκεται και έχει επωμιστεί ένα πολύ δύσκολο έργο».

Είπε ακόμη ότι: «Με τον κ.Μαχλά ή τα στελέχη του ΟΦΗ δεν είχα ποτέ γνωριμία ή επαφή. Το πρόβλημα προέκυψε από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός Βόλου βγήκε δημόσια και είπε ότι ο παίκτης έχει εξοφληθεί πλήρως. Εγώ έκανα επαλήθευση ότι ούτε πληρώθηκε ότι ούτε έγινε κάποιος διακανονισμός. Ο κ.Μπουλούτ τις τελευταίες τρεις εβδομάδας διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ότι δεν έχει υπογράψει οπιαδήποτε δήλωση και ότι δεν του έχουν καταβληθεί τα 130.000 από το συμβόλαιό του αλλά και οι τρεις τελευταίοι μήνες μισθοδοσίας από το κατατεθειμένο στην Ε.Π.Ο. συμβόλαιο. Εδώ λοιπόν, πανηγυρικά αποδεικνύω και το έχω καταθέσει στην Ε.Π.Ο. ότι ο παίκτης δεν είναι εξοφλημένος».

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Βάζει το χέρι στην τσέπη η Γιουβέντους
Βάζει το χέρι στην τσέπη η Γιουβέντους
Συνεχίζει αήττητη η Ελλάδα
Συνεχίζει αήττητη η Ελλάδα
Άρης: Πάει για Νοέμβριο το φιλικό με την Μπόκα
Άρης: Πάει για Νοέμβριο το φιλικό με την Μπόκα
Κάναντι: «Ανυπομονώ για τον Ολυμπιακό»
Κάναντι: «Ανυπομονώ για τον Ολυμπιακό»
Έχει σημασία να αποκτήσεις αναγνωρισμένο πτυχίο από το πρώτο Business School στην Ελλάδα
Έχει σημασία να αποκτήσεις αναγνωρισμένο πτυχίο από το πρώτο Business School στην Ελλάδα
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης