ΠΑΟΚ:  Η ζωή μακριά από την Τούμπα (photos)

ΠΑΟΚ: Η ζωή μακριά από την Τούμπα (photos)

ΠΑΟΚ: Οι αλλαγές που επιχείρησε ο «Δικέφαλος» το καλοκαίρι ήταν σημαντικές. Ας δούμε τι κάνουν μέχρι στιγμής όσοι έφυγαν. Ποιοι είναι πρωταγωνιστές, ποιοι ψάχνονται, ποιος είναι χωρίς ομάδα!

Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να ρίξει το μπάτζετ και προχώρησε σε πωλήσεις, ενώ υπήρξαν και αποχωρήσεις έμπειρων και ποιοτικών ποδοσφαιριστών με μεγάλα συμβόλαια.

Έφυγαν τρεις παίκτες με συμβόλαιο άνω του ενός εκατ. ευρώ, όπως οι Βέρνμπλουμ, Στοχ, Μαουρίσιο. Όλοι 30+. Πουλήθηκαν οι Άκπομ, Πέλκας, Λημνιός, που ναι μεν ήταν νέοι και μπορούσαν να φέρουν περισσότερα χρήματα στο μέλλον, αλλά με μία προϋπόθεση. Να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους που είχε ισχύ έως το καλοκαίρι του 2021. Αυτό δεν ήταν απλό κι έτσι επιλέχθηκε ο δρόμος της πώλησης, έσω και με λιγότερα χρήματα της αξίας τους.  

Έφυγε επίσης ο Μίσιτς, ο Λάμπρου και ο Μάτος. Ο τελευταίος 34 ετών και επίσης με μεγάλο συμβόλαιο. Παρελθόν είναι επίσης οι Ουάρντα, Κάτσε. Φυσικά έφυγαν και αρκετοί ακόμα παίκτες, όπως οι Μελίσσας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Γκαργκαλατζίδης, δόθηκαν δανεικοί οι Χατζηστραβός, Τσαούσης. Αρκετοί, όπως γίνεται αντιληπτό, έμειναν στην Ελλάδα και τους παρακολουθεί συχνά ο φίλος του ΠΑΟΚ. Ο Μαουρίσιο είναι βασικός στον Παναθηναϊκός και ο Ουάρντα είναι επίσης πρωταγωνιστής στον Βόλο. Σημαντικό ρόλο στον ΟΦΗ έχουν και οι Μπαλογιάννης, Διαμαντής.

Ας δούμε, όμως, τι κάνουν οι υπόλοιποι που αποχώρησαν για το εξωτερικό:

Δημήτρης Πέλκας: Ο 27χρονος διεθνής άσος έχει τέσσερα ματς, όλα βασικός κι ένα γκολ με τη Φενέρ. Συνολικά μετράει 261 λεπτά.

Δημήτρης Λημνιός: Είναι 22 ετών και έκανε το βήμα στη Μπουντεσλίγκα. Στην Κολωνία έχει  πέντε συμμετοχές, στα τρία ματς ήταν βασικός. Συνολικά μετράει 248 λεπτά χωρίς γκολ ή ασίστ. Το κακό είναι ότι η ομάδα του είναι στην επικίνδυνη ζώνη.

Γιόσιπ Μίσιτς: Ο 26χρονος μέσος, ο οποίος είχε σοβαρό θέμα υγείας, προσπαθεί το συντομότερο δυνατόν να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Επέστρεψε στην πατρίδα του για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και δεν έχει αγωνιστεί ακόμα.

Μίροσλαβ Στοχ: Ο Σλοβάκος είναι  31 ετών, έλυσε το συμβόλαιό του και παραμένει χωρίς ομάδα! Στον λογαριασμό του στο instagram, μάλιστα, δεν υπάρχουν φωτογραφίες με τον ΠΑΟΚ.

Τσούμπα Άκπομ: Ο 25χρονος Άγγλος πήγε στη Μίλντλεσμπρο και είναι στην έβδομη θέση της Τσάμπιονσιπ. Φαίνεται ότι θα διεκδικήσει την άνοδο στην Πρέμιερ. Σκόραρε στα δύο πρώτα ματς με ΚΠΡ και Μπάρνσλεϊ. Στα υπόλοιπα έξι ματς, όμως, δεν έχει γκολ και ασίστ. Συνολικά, έχει 533 λεπτά.

Λάζαρος Λάμπρου: Ο 23χρονος άσος είναι στην Τβέντε, η οποία μέχρι στιγμής τα πηγαίνει καλά στο ολλανδικό πρωτάθλημα και είναι κοντά στην κορυφή, αλλά ο ίδιος δεν έχει κερδίσει θέση βασικού. Έχει έξι ματς, όλα αλλαγή και συνολικά 133 λεπτά χωρίς γκολ ή ασίστ. Έχει κι ένα 90λεπτο στο κύπελλο, επίσης χωρίς γκολ ή ασίστ.

Πόντους Βέρνμπλουμ: Ο 34χρονος Σουηδός τραυματίστηκε σοβαρά και δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Γύρισε στην πατρίδα του για την Γκέτεμποργκ, όπου είναι πρωταγωνιστής. Έχει 10 ματς με δύο γκολ και μία ασίστ σε 727 λεπτά. Από τα 10 παιχνίδια, τα πέντε είναι 90λεπτα.

Λέο Μάτος: Ο 34χρονος δεξιός μπακ έχει ήδη δύο 90λεπτα κι ένα γκολ κόντρα στην Γκοϊάς, με τη φανέλα της Βάσκο Ντα Γκάμα.

Μάριος Τσαούσης: Ο 20χρονος αριστερός μπακ δόθηκε δανεικός στην Σπάρτακ Τρνάβας. Με την ομάδα της Σλοβακίας μετράει έξι αγώνες. Όλοι βασικός και πέντε 90λεπτα.



Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, Ελ Αραμπί: «Εδώ με την αξία μας, γεμάτοι προσδοκίες»
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, Ελ Αραμπί: «Εδώ με την αξία μας, γεμάτοι προσδοκίες»
Euroleague: Σφυρίζουν το Game 4 του Παναθηναϊκού AKTOR οι διαιτητές του Game 3 του Ολυμπιακού
Euroleague: Σφυρίζουν το Game 4 του Παναθηναϊκού AKTOR οι διαιτητές του Game 3 του Ολυμπιακού
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Στόχος μας είναι να κερδίσουμε»
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Στόχος μας είναι να κερδίσουμε»
Euroleague: Η απάντηση για τις διαιτησίες στα Game 3 των Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Euroleague: Η απάντηση για τις διαιτησίες στα Game 3 των Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved