Λουτσιάνο: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω»!

Λουτσιάνο: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω»!

Πεπεισμένος πως ο Παναιτωλικός θα άξιζε κάτι περισσότερο από μια ήττα στο τέλος κόντρα στον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο Λουτσιάνο.

Όμως ακριβώς και στον ΠΑΟΚ, έτσι και στον Παναιτωλικό υπήρχε νέος προπονητής. Ο τεχνικός της Κ19 και στις δύο περιπτώσεις. Ο Λουτσιάνο καθοδήγησε την ομάδα του Αγρινίου και για λίγα λεπτά την έφερε κοντά στο να πάρει αποτέλεσμα. Τελικά δεν τα κατάφερε. Όπως είπε ο Βραζιλιάνος, μάλιστα, η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω κόντρα στον «δικέφαλο»!

Κατά τα άλλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον πάγκο του Παναιτωλικού, ενώ ως μεγαλύτερο πρόβλημα εντόπισε το γεγονός πως δεν κράτησε μπάλα η ομάδα του Αγρινίου μετά το 1-1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσιάνο:

«Συλλυπητήρια για τα δύο παιδιά που “χάθηκαν” τόσο άδικα στο σεισμό στη Σάμο. Θερμά συλλυπητήρια απ’ την οικογένεια του Παναιτωλικού. Ξέρουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι ποιοτικός με καλούς παίκτες, αλλά μετά απ’ το 25’ που ακόμη δεν είχαμε μπει στον αγώνα ουσιαστικά, καταφέραμε να ισορροπήσουμε. Είχαμε ευκαιρίες. Κυριαρχήσαμε για ένα χρονικό διάστημα. Αξίζαμε κάτι παραπάνω στο ματς».

Για το τι πρόλαβε να αλλάξει: «Για τρεις μέρες προσπαθούσαμε να δώσουμε ψυχολογία στα παιδιά για αυτό το ματς. Στις αρχές του πρώτου μέρους δεν ήμασταν όπως περιμέναμε, που είναι φυσιολογικό. Μετά τα παιδιά απελευθερώθηκαν, είχαν πάθος, δύναμη, αλλά πολλές φορές θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, να κρατήσουμε περισσότερο τη μπάλα όταν ισοφαρίσαμε. Από ένα φάουλ που ίσως θα μπορούσε να μη δοθεί, κατάφερε να αλλάξει το παιχνίδι».

Για το μέλλον του: «Εμείς δε σκεφτόμαστε την παραμονή στην κατηγορία, ονειρευόμαστε κάτι παραπάνω. Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει η διοίκηση, εγώ είμαι εδώ να βοηθήσω όσο μπορώ. Μετά από 8 χρόνια στο χώρο, πρώτη φορά ως πρώτος προπονητής στην μεγάλη κατηγορία, δεν είναι κάτι που με τρομάζει. Είμαι έτοιμος, χρειαζόμαστε χρόνο για να περάσουμε και τη φιλοσοφία μας».



Τέλος η Εθνική Βραζιλίας για τη Μάρτα
Τέλος η Εθνική Βραζιλίας για τη Μάρτα
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι «κρατά» τον Γκιουλέρ
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι «κρατά» τον Γκιουλέρ
Ολυμπιακοί Αγώνες: 6.000 άτομα για την ασφάλεια της άφιξης Ολυμπιακής Φλόγας
Ολυμπιακοί Αγώνες: 6.000 άτομα για την ασφάλεια της άφιξης Ολυμπιακής Φλόγας
Τίτλος για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου!
Τίτλος για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved