Ατρόμητος-Παναιτωλικός 2-0: Δεύτερη πτήση το Περιστέρι με Μανούσο (videos+photos)

Ατρόμητος-Παναιτωλικός 2-0: Δεύτερη πτήση το Περιστέρι με Μανούσο (videos+photos)

Ατρόμητος-Παναιτωλικός: Οι Περιστεριώτες με πέναλτι – τραβηγμένο – του Μανούσου στο 14’ και φοβερή κεφαλιά του Κωτσόπουλου στο 78’, λύγισαν 2-0 τον Παναιτωλικό, ο οποίος από το 51’ έπαιζε με δέκα λόγω αποβολής του Ταχάρ και έφτασαν στη δεύτερη νίκη τους.

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Ατρόμητος, ο οποίος λύγισε στην έδρα του τον Παναιτωλικό με 2-0.

Κεντρικό πρόσωπο ο Μανούσος, ο οποίος σημείωσε το 1-0 με αυστηρό πέναλτι κι έδωσε την ασίστ, ώστε να σημειώσει με εντυπωσιακή κεφαλιά το 2-0 ο Κωτσόπουλος. Ο Παναιτωλικός ήταν μετριότατος, φωνάζει για το πέναλτι, ενώ στο 51’ ουσιαστικά κρίθηκε το ματς, αφού αποβλήθηκε σωστά ο Ταχάρ και με δέκα παίκτες οι Αγρινιώτες δεν μπορούσαν ν’ αλλάξουν την κατάσταση. Με το τρίποντο ο Ατρόμητος ανέβηκε στη έβδομη θέση με οκτώ βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός με τρεις βαθμούς έχει καθηλωθεί στη 12η θέση.  

Σχηματισμοί

Ο Ατρόμητος έπαιξε με 3-4-3. Ο Γιαννιώτης στο τέρμα, τριάδα στην άμυνα οι Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, δεξί μπακ χαφ ο Κιβρακίδης και αριστερά ο Γκαλβάο. Στα χαφ ήταν οι Μπουσούλατζιτς, Σάλομον, δεξιά ο Χριστοδουλόπουλος, αριστερά ο Μανούσος και κορυφή ο Κωτσόπουλος.

Ο Παναιτωλικός έπαιξε με 4-2-3-1. Ο Κνετ στο τέρμα, στόπερ οι Κωνσταντόπουλος, Καρασαλίδης, δεξιά ο Λιάβας κι αριστερά ο Βάντερσον. Στα χαφ οι Ντάλσιο, Ταχάρ, δεξιά ο Γιάκολις, αριστερά ο Αριγίμπι και ο Μάζουρεκ πίσω από το Ντίαζ.

Αυστηρό πέναλτι και 1-0

 Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 8’ έφτασαν κοντά στο γκολ. Εκτέλεση φάουλ του Γκάλο, κεφαλιά πάσα του Ρισβάνη, ο Κωτσόπουλος σούταρε με τη μία στο ύψος του πέναλτι πάνω στον Κνετ και στη συνέχεια σουτ του Χριστοδουλόπουλο κόντραρε σε κόρνερ.

Στο 12’ πάλι από στημένη φάση ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ντάλσιο στον Ρισβάνη. Ο Μανούχος καταλόγισε πέναλτι, αλλά δεν φάνηκε να υπάρχει παράβαση. Είδε, μάλιστα, τη φάση και στο VAR, ωστόσο, επέμεινε στην απόφασή του. Ο Μανούσος στο 14’ ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε δεξιά τη μπάλα, αριστερά τον Κνετ κι άνοιξε το σκορ.

Χωρίς μεγάλη φάση

Ο Ατρόμητος πέτυχε το γκολ που ήθελε, αλλά δεν είχε μεγάλη φάση για να τελειώσει το ματς. Στο 35΄ο Χριστοδουλόπουλος γύρισε από δεξιά και ο Σάλομον στο ύψος του πέναλτι σούταρε ψηλά άουτ.

Στο 37’ είχε την πρώτη του καλή στιγμή ο Παναιτωλικός. Σέντρα του Αριγίμπι από αριστερά, στην πορεία της μπάλας ο Ντίαζ σούταρε απελπιστικά άουτ.

Ευκαιρία και αποβολή

Ο Παναιτωλικός μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, με διάθεση να πιέσει για την ισοφάριση και στο 49’ σουτ του Αριγίμπι έβγαλε δύσκολα στην αριστερή γωνία, σε κόρνερ ο Γιαννιώτης.

Στο 51’, όμως, οι Αγρινιώτες έμειναν με δέκα παίκτες. Ο Ταχάρ βρήκε στο στήθος τον Κωτσόπουλο και ο Μανούχος του έδωσε απευθείας κόκκινη κάρτα. Μία φάση που θύμισε στο ίδιο γήπεδο, την αποβολή του Μάνταλου στον αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ!

Καθάρισε ο Κωτσόπουλος

Ο Ατρόμητος μετά την αποβολή είχε τον έλεγχο φυσικά, αλλά καθυστέρησε να βρει μεγάλη φάση για να κλειδώσει τη νίκη. Το έκανε τελικά στο 78’. Ο Μανούσος σέντραρε από δεξιά και ο Κωτσόπουλος ερχόταν με φόρα και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Κνετ για το 2-0.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο (81’ Στρούγγης), Ρισβάνης, Γούτας, Γκαλβάο (65’ Τομάσεβιτς), Κιβρακίδης, Σάλομον, Μπουσούλατζιτς (81’ Χαρίσης), Μανούσος (87’ Ούμπιδες), Χριστοδουλόπουλος (65’ Αγκάγιεφ), Κωτσόπουλος.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ, Λιάβας, Καρασαλίδης, Κωνσταντόπουλος, Βάντερσον (84' Περέιρα), Ντάλσιο (84' Άλβαρεζ), Ταχάρ, Αριγίμπι (68’ Βέργος), Μάζουρεκ (54’ Τσιγγάρας), Ντίαζ, Γιάκολις (68’ Μεντόζα).

 

 

 



Στοχεύουν... Παρίσι και ευρωπαϊκά μετάλλια οι τοξοβόλοι μας
Στοχεύουν... Παρίσι και ευρωπαϊκά μετάλλια οι τοξοβόλοι μας
Ολυμπιακός: Χωρίς Λαρεντζάκη η προετοιμασία για το Game 5 με την Μπαρτσελόνα
Ολυμπιακός: Χωρίς Λαρεντζάκη η προετοιμασία για το Game 5 με την Μπαρτσελόνα
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Η ενημέρωση του Κάτας για Μπόλντγουιν, Σόρκιν και Ντι Μπαρτολομέο
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Η ενημέρωση του Κάτας για Μπόλντγουιν, Σόρκιν και Ντι Μπαρτολομέο
Τένις: Θρίαμβος της Σβιάτεκ στη Μαδρίτη - Λύγισε τη Σαμπαλένκα σε... μαραθώνιο τελικό!
Τένις: Θρίαμβος της Σβιάτεκ στη Μαδρίτη - Λύγισε τη Σαμπαλένκα σε... μαραθώνιο τελικό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved