Παναθηναϊκός: Στη λίστα ο Ρόσι, επαφές με Ρόκα (photos)

Παναθηναϊκός: Στη λίστα ο Ρόσι, επαφές με Ρόκα (photos)

Ο Ιβάν Ρόσι είναι δεδομένα στη λίστα του Παναθηναϊκού για τη θέση του χαφ, εφόσον κάνει τελικά προσθήκη εκείνη ομάδα. Οι επαφές με Ρόκα, ενδεχομένως να έχει πάρει πληροφορίες από τον Φακούντο Σάντσες. 

Στην Αργεντινή έφεραν στο προσκήνιο το όνομα του Ιβάν Ρόσι για τον Παναθηναϊκό.

Οι πρώτες πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν ότι υπάρχει και φωτιά εκτός από καπνό. Ο Ιβάν Ρόσι παίζει τόσο ως εξάρι, όσο και ως εσωτερικός μέσος, χαρακτηρίζεται για τα τρεξίματα και τη δυναμική στα μαρκαρίσματα και αυτά είναι στοιχεία που αναζητεί το «τριφύλλι». Ο 27χρονος (τα κλείνει σε 1,5 μήνα, αφού γεννήθηκε την 1η Νοεμβρίου 1993 στο Μπουένος Άιρες) μέσος είναι ελεύθερος από τη Ρίβερ Πλέιτ. Δεν μπόρεσε να καθιερωθεί σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας και πλέον αναζητεί κάτι διαφορετικό στη καριέρα του. 

Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο Ρόσι είναι στη λίστα του Παναθηναϊκού για τη θέση των χαφ και μάλιστα έχει επικοινωνήσει με τον τεχνικό διευθυντή Τσάβι Ρόκα. Ο τελευταίος είναι γνωστό ότι θα ήθελε έναν παίκτη στη μεσαία γραμμή, ταχυδυναμικό, έναν aggressive ποδοσφαιριστή με ισορροπία στο ανασταλτικό και δημιουργικό κομμάτι. Σε κάθε περίπτωση ο Ρόκα ψάχνεται για παίκτη στη μεσαία γραμμή, ο Ρόσι είναι στις επιλογές του και θα φανεί έως το τέλος των μεταγραφών τι θα πράξει ο Παναθηναϊκός. Ο παίκτης, λοιπόν, είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των «πρασίνων».

Ο αριστεροπόδαρος Ρόσι ξεκίνησε τη καριέρα του από την Ακαδημία της Μπάνφιλντ, προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα με την οποία μέτρησε 24 ματς κι ένα γκολ, το οποίο είναι και το μοναδικό στην επαγγελματική του καριέρα! Το πέτυχε στις 18/10/15 στην εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τη Τίγκρες. Το 2016 τον πήρε η Ρίβερ Πλέι και σε 1,5 χρόνο έκανε μόλις 16 παιχνίδια. Δεν καθιερώθηκε στους «μιγιονάριος» και τη σεζόν 2018-19 δόθηκε δανεικός στην Ουρακάν. Εκεί είχε μία γεμάτη περίοδο με 28 παιχνίδια και πέρσι παραχωρήθηκε εκ νέου δανεικός στη Χιλή και την Κόλο Κόλο. Μέτρησε, όμως, μόνο έξι αγώνες, γύρισε στη Ρίβερ και έμεινε ελεύθερος.    

Στη photo gallery μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του και εικόνες από την καριέρα του.

 

Ivan Rossi 2018-19

Ivan Rossi - recuperaciones y jugadas - bienvenido a River Plate



Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
Το ξεχωριστό Q&A του Σαντιάγκο Έσε
Το ξεχωριστό Q&A του Σαντιάγκο Έσε
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved