«Πυρά» Παναγόπουλου κατά Κούγια

«Πυρά» Παναγόπουλου κατά Κούγια

Ο Γιώργος Παναγόπουλος, δικηγόρος των Χανίων, απάντησε με ευθεία επίθεση στον Αλέξη Κούγια και έκανε λόγο για παραδικαστικό bullying, υπενθυμίζοντας στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ πως «γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος».

Απάντηση σε όσα υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας έσπευσε να δώσει ο Γιώργος Παναγόπουλος. Ο δικηγόρος των Χανίων στο Διαιτητικό Δικαστήριο εμφανίστηκε οργισμένος από όσα υποστήριξε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, λέγοντας πως πρόκειται για εμφανή προσπάθεια bullying κατά των δικαστών ενώ ανέλυσε μια σειρά από λεγόμενα του γνωστού ποινικολόγου και παρέθεες επιχειρήματα για να τα αντικρούσει.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στη δήλωσή του

«Προς αποκατάσταση της παραποιηθείσης πραγματικότητας για τα όσα διαδραματίσθηκαν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης της ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, θέλω να διευκρινίσω τα εξής :

  1. Κατ’ αρχήν δεν μπορώ να αντιληφθώ το περίεργο ενδιαφέρον του κ. Κούγια για την υπόθεση, αφού ούτε η ΠΑΕ ΑΕ Λαρισα εμπλέκεται σε αυτήν, ούτε ο ίδιος έχει κάποια επαγγελματική ανάμειξη στην συγκεκριμένη δίκη.
  2. Ο συνάδελφος μάλιστα προσπάθησε να παρέμβει εξωθεσμικά στην δικαστική διαδικασία του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ και με δημόσια δήλωση λίγο πριν την συζήτηση επιδιώκοντας να εξωθήσει τις Αρεοπαγίτες κ. Μπιτζουνη και κ. Μαργελλου σε αυτοεξαίρεση, και με δεύτερη δήλωση μετά την συζήτηση, επιδιώκοντας να τις επηρεάσει κατά τον σχηματισμό της δικανικής τους πεποίθησης.
  3. Επίσης δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα ούτε στον κ. Κούγια, ούτε σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο, να αναμειγνύει τους εντολείς μου, την ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ και τον κ. Ροκακη, σε οποιοδήποτε παρασκηνιακό παιχνίδι με άλλους συλλόγους και ξένα συμφέροντα.
  4. Μάλιστα ο συνάδελφος που συνηθίζει να φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν, υπό το κράτος προφανώς της πανελληνίως γνωστής μονομανίας του κατά του κ. Θωμαΐδη για πολλοστή φορά συγχέει την προσχηματική τηλεοπτική δίκη με την πραγματική δίκη στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, όπου παραστάθηκα με εντολή του κ. Ροκακη που με επέλεξε ως δικηγόρο της ΠΑΕ για τις δικαστικές επιτυχίες μου κι όχι για τις ραδιοτηλεοπτικές εμφανίσεις μου.
  5. Εξ άλλου τόσο οι εντολείς μου, όσο και εγώ ως ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους ,σεβόμαστε απόλυτα την Πρόεδρο και τα μέλη του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ και απορρίπτουμε συλλήβδην τα θλιβερά και ρυπαρά υπονοούμενα περί ιδιαίτερων φιλικών σχέσεων Αρεοπαγιτών του Διαιτητικού Δικαστηρίου με πληρεξούσια δικηγόρο άλλης ομάδας που εμπλέκεται στην ίδια δίκη.
  6. Θεωρώ ότι αυτές οι μειωτικές και προσβλητικές αναφορές για την δικαιοσύνη και τις συγκεκριμένες ανώτατες λειτουργούς της, συνιστούν ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ BULLYING και πρέπει άμεσα να απασχολήσουν τα εντεταλμένα όργανα της ΕΠΟ, δηλαδή τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς και την Επιτροπή Δεοντολογίας, όπως φυσικά και τον πάσχοντα από κώφωση ΔΣΑ.
  7. Οσον αφορά το περιβόητο δήθεν εκπρόθεσμο, παραπέμπω στην ρητή δήλωση της Προέδρου του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ που, παρά τις παρατηρήσεις που νόμιμα διατύπωσε, κατά την ακροαματική διαδικασία ξεκαθάρισε οτι δεν τίθεται πλέον τέτοιο ζήτημα. Υπενθυμίζω οτι η κ. Πρόεδρος ναι μεν στην αρχή της διαδικασίας έθεσε το ζήτημα του παραδεκτού της υποβολής της προσφυγής, πλην όμως με διακριτικό τρόπο, χωρίς να αναφερθεί ποια ΠΑΕ εννοούσε. Ξεκινώντας όμως την αγόρευσή μου με παρρησία, όπως συνηθίζω στην υπερτριακονταετή καριέρα μου, παραδέχθηκα οτι επρόκειτο για την δική μας προσφυγή που πράγματι λόγω των πιεστικών συνθηκών επιδεικνύοντας πλήρη επαγγελματισμό και άκρα επιμέλεια, αμέσως μόλις έλαβα από τον Πρόεδρο την εντολή άσκησης αυτοτελούς προσφυγής ακριβώς στις 09.45 το βράδυ της Τετάρτης 5.8.2020 και προκειμένου η ΠΑΕ να είναι εμπρόθεσμη ως προς το σκέλος της απόφασης της 31.7.2020 της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων, συνέταξα αστραπιαία το δικόγραφο και το κατέθεσα μέσω email στην ΕΠΟ στις 11.45 της ίδιας ημέρας, ρητά επιφυλασσόμενος να το επανακαταθέσω με την σφραγίδα της ΠΑΕ το επόμενο πρωί. Κάτι που έπραξα σε συνεννόηση με την γραμματεία του Διαιτητικού Δικαστηρίου καλύπτοντας και την τυπική προϋπόθεση που δικαιολογημένα απαίτησε η κ. Πρόεδρος.
  8. Σημειώνω επιπλέον οτι η διορθωμένη νόμιμα προσφυγή μας κατατέθηκε στις 6.8.2020, δηλαδή εντός της πενθήμερης προθεσμίας, αφού η συμπροσβαλλόμενη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ εκδόθηκε την 3.8.2020!
  9. Οι γνωστές ειρωνείες του Α. Κούγια για την επιστημονική μου ιδιότητα ως Αντιπροέδρου του ΙΔΕΑΔ και για τον χειρισμό άλλων υποθέσεων μου, και μάλιστα άκρως επιτυχημένων, (όπως με την Δόξα Δράμας) , κατά το παρελθόν, όπως για την ΠΑΕ Πανελευσινιακος, προκαλούν κλαυσίγελο στο πανελλήνιο, ειδικά όταν οι εξώδικες δηλώσεις μου εναντίον του μένουν αναπάντητες εδώ και κάτι μήνες κι όταν ο ίδιος αρκείται σε βυζαντινολογίες αποφεύγοντας να κρίνει επιστημονικά την γνωμοδότηση μου για την υπόθεση των μπαράζ και της αναδιάρθρωσης.
  10. Επομένως διαβεβαιώνω κάθε οψίμως αγωνιούντα για τα Χανιά, οτι ενωμένοι οι φίλαθλοι των Χανίων, ο Πρόεδρος κ. Ροκακης και εγώ ως ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την τελική δικαίωση, ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΩΣΕΙ!

Υ. Γ. Επειδή το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ υπό την παρούσα σύνθεση του ούτε κλαίει, ούτε γελάει, όπως φαντασιώνεται ο κ. Κούγιας, και επιδεικνύει μία πρωτοφανή σοβαρότητα για Διαιτητικό Όργανο της ΕΠΟ με τις αποφάσεις του, σύντομα αυτός και ο γνωστός περίγυρος του θα συνειδητοποιήσουν οτι “γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος».



Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Οριστικό! «Κλείδωσε» για 25 Μαΐου - Σύμφωνη η UEFA
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Οριστικό! «Κλείδωσε» για 25 Μαΐου - Σύμφωνη η UEFA
Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ έδωσε τετραήμερο ρεπό στους παίκτες λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Άρη
Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ έδωσε τετραήμερο ρεπό στους παίκτες λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Άρη
Euroleague: Κρίσιμα παιχνίδια για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό με σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr
Euroleague: Κρίσιμα παιχνίδια για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό με σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr
Μίλαν: Τελικές επαφές με Λοπετέγι για αντί-Πιόλι
Μίλαν: Τελικές επαφές με Λοπετέγι για αντί-Πιόλι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved