Δώνης στο Onsports Live: «Ντροπή για το σύλλογο αυτό που έγινε με τον Χρήστο»

Δώνης στο Onsports Live: «Ντροπή για το σύλλογο αυτό που έγινε με τον Χρήστο»

Ως την απόλυτη ντροπή για τον σύλλογο χαρακτήρισε ο Γιώργος Δώνης τη στάση της ΠΑΕ απέναντι στον Χρήστο, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως ο Τσάβι Ρόκα ήξερε πως δεν μπορούν να γίνουν μεταγραφές χωρίς την έγκριση του Έλληνα τεχνικού!

Η στάση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Χρήστου Δώνη, έχει συζητηθεί αρκετά. Ο Γιώργος Δώνης στην αποκλειστική του συνέντευξη στο Onsports Live, επισήμανε πως ήταν ντροπή η στάση αυτή για τον σύλλογο. Παράλληλα επανέλαβε πως είχε ενημερωθεί μέσω του κ. Κωνστάντου πως αν μείνει ο ίδιος πρέπει να φύγει ο Χρήστος και το ανάποδο.

Ταυτόχρονα, έβαλε στο… κάδρο τον Τσάβι Ρόκα, καθώς τόνισε πως ο Ισπανός γνώριζε πως το συμβόλαιο του 50χρονου προέβλεπε πως πρέπει να έχει λόγο στις μεταγραφές. Ενώ διευκρίνισε πως αν ήταν ο Νταμπίζας στη θέση του Ρόκα, δε θα επέτρεπε να γίνουν όλα αυτά:

«Πιο πολύ επηρεάστηκα όχι από την κριτική αλλά από τις αποφάσεις. Αυτό που έγινε με τον Χρήστο είναι ντροπή για τον σύλλογο. Ενώ είναι από τα σπλάχνα του Παναθηναϊκού και το έχουμε πει ότι θα ανανεωθεί. Μετά να του πούμε ότι θα αξιολογηθείς γιατί ο πατέρας σου είναι ο προπονητής.

Συνάντησα τον Αλαφούζο μία φορά τον Γενάρη για ένα δεκάλεπτο, αφού είχε έρθει Ρόκα. Προσπάθησε να με επηρεάσει για να παίζουν τα τρία νέα αποκτήματα, Νάγκι Ανουάρ, Αγιούμπ κι ότι ήταν έτοιμος να πληρώσει ακόμα και τη ρήτρα των 4.000.000 ευρώ για τον Ανουάρ. Ο Αλαφούζος ήταν επηρεασμένος από το κομμάτι του Χρήστου ή από τον τεχνικό διευθυντή σε σχέση με τον Ανουάρ.

Όλο αυτό επηρέασε τον ιδιοκτήτη. Ήρθε ο Φλεβάρης και χωρίς να έχει συμβεί κάτι ιδιαίτερο, μέσω του Κωνστάντου που τα είχε γραμμένα για να μην κάνουμε λάθος, μου είπε πως δεν μπορούμε να συνυπάρχουμε εγώ και ο Χρήστος. Αν μείνω εγώ θα φύγει ο Χρήστος αν ανανεώσει ο Χρήστος θα φύγω εγώ. Και ότι ο προγραμματισμός θα γίνει από τον Αλαφούζο και τον Ρόκα.

Πορσπαθούσα να επικοινωνήσω με τον Αλαφούζο και ποτέ μέχρι το καλοκαίρι δεν μου μίλησε. Δεν έχω ξαναδεί στη καριέρα μου να προσπαθεί ο προπονητής να μιλήσει με τον ιδιοκτήτη και αυτός να μην του σηκώνει το τηλέφωνο. Παρά μόνο μία φορά για ένα θέμα υγείας.

Ο Νταμπίζας ποτέ δεν θα άφηνε να συμβεί αυτό. Θα έμπαινε και θα το έλυνε. Να είμαστε ξεκάθαροι στη διαφορά Νταμπίζα-Ρόκα. Τον βόλευε τον Ρόκα αυτή η κατάσταση. Δεν μπορούμε να βρούμε 10.000-15.000 και ξαφνικά να γίνονται μεταγραφές 500.000 ευρώ. Αυτό στο μυαλό μου είναι μία μεγάλη κοροϊδία.

Είχε ψάξει ο Ρόκα το συμβόλαιό μου. Ήξερε ότι δεν μπορούν να γίνουν μεταγραφές αν δεν δώσω έγκριση».

 



Γκραντ: “Ένα ματς όλη η σεζόν”
Γκραντ: “Ένα ματς όλη η σεζόν”
Αταμάν: “Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, μπορούμε να κερδίσουμε”
Αταμάν: “Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, μπορούμε να κερδίσουμε”
Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved