«Στο Βόλο γελάμε»

«Στο Βόλο γελάμε»

Ειρωνική διάθεση προς την πρόθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ να καταθέσει ένσταση, έδειξε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Μαγνησίας μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 και χρησιμοποίησε πολύ σκληρή γλώσσα για τους διοικούντες της «Ένωσης», λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «Εμείς εδώ στο Βόλο γελάμε. Το κατάντημα της ΑΕΚ δεν είναι τυχαίο. Από τους χειρισμούς τεχνοκρατών σαν τον κ. Αδαμίδη έχει φτάσει ως εδώ», αναφερόμενος στην πρόθεση της ΑΕΚ να κάνει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, λόγω της παράνομης εισόδου του κ. Μπέου στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ήταν τιμωρημένος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος:

Για το τι έχει συμβεί στην υπόθεση με την ΑΕΚ: «Θεωρώ ότι δεν έχει γίνει τίποτα. Λογικό δεν είναι να είναι στο επίκεντρο μια ομάδα που ανταγωνίζεται με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και πριν λίγους μήνες ήταν στην Β’ Εθνική; Εγώ έχω δημιουργήσει την ομάδα αυτή, δείτε τον Πανιώνιο πού κατάντησε. Οι γνώσεις και οι πρακτικές οι δικές μου έχουν μεγαλύτερη πέραση από τις πρακτικές που έχουν οι τεχνοκράτες τύπου Κιντή και Αδαμίδη».

Για την πρόθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ να κάνει ένσταση: «Θα ήταν άδικο να μην κάνει η ΑΕΚ ένσταση. Πώς θα δείχνανε την ανυπαρξία τους ως παράγοντες; Αν θέλουμε να κάνουμε ενστάσεις και να συζητάμε για εντυπωσιασμό εντάξει. Ένας τελειόφοιτος δημοτικού, όχι ένας νομικός, αν διαβάσει το άρθρο 19 παράγραφος 5 θα καταλάβει αν έχει δικαίωμα η ΑΕΚ. Δεν θα το κρίνουν οι οπαδοί-δημοσιογράφοι που έχουν οικονομικές σχέσεις με την ομάδα τους, να μην κοιτάνε τι θα κάνει ο Βόλος».

Για το αν θα χτυπήσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Δεν είναι δυνατόν να πάω στα αποδυτήρια και να πω στην ομάδα μου να χάσει. Κανείς παράγοντας δεν το κάνει αυτό, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα».

Για τις φήμες που θέλουν να συμβαίνει το αντίθετο: «Ας κοιτάνε οι δημοσιογράφοι της ΑΕΚ τι θα κάνει η ομάδα τους με τον Παναθηναϊκό και όχι τι θα κάνουμε εμείς με τον ΠΑΟΚ. Εγώ πιστεύω ότι η ομάδα μου έχει τη δυνατότητα να κερδίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και να τον αφήσει τελευταίο. Ας κερδίσουν τον Παναθηναϊκό να βγουν πρώτοι. Τους πήρε ο πόνος τι θα κάνει ο Βόλος; Ας μην ασχολούνται με την ομάδα τη δική μας, να ασχολούνται με το δικό τους ρεπορτάζ».

Για το τι αναφέρει το άρθρο του ΚΑΠ που φέρεται να έχει παραβιάσει: «Ο δικηγόρος που ρωτήσατε, δεν έχει κερδίσει δίκη, αν ρωτήσατε κάποιον. Αυτό θέλω κι εγώ, να καταθέσει ένσταση η ΑΕΚ για να δικαιωθώ σε ό,τι έχω πει ως τώρα. Μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας και ο κόσμος θέλει να ακούει την αλήθεια. Ας μη μου δίνετε βήμα. Δώστε στο Δημητριάδη, τον Αδαμίδη και τον Κιντή».

Για την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο: «Δεν μπήκα σε κανένα γήπεδο. Το γήπεδο είναι ο αγωνιστικός χώρος. Δύο ώρες πριν τον αγώνα πήγα να υποδεχθώ την αποστολή της ΑΕΚ, χαιρέτησα τον αρχηγό της και τον εκπρόσωπο της ομάδας για να ευχηθώ καλή επιτυχία. Δε θα ρωτήσω κανέναν δυο ώρες πριν τον αγώνα για το αν θα μπω στο γήπεδο να υποδεχθώ μια φιλοξενούμενη ομάδα».

Για την ένσταση και τα στοιχεία που θα στηριχθεί: «Αν καταθέσει η ΑΕΚ την ένστασή της, θα δούμε τα στοιχεία για το αν και πώς μπήκα στον αγωνιστικό χώρο. Σε δύσκολες καταστάσεις ο Μπέος δεν κάνει θέατρο, δεν θα παίξω τον άρρωστο και τον πεθαμένο. Τα τελευταία 10 χρόνια έχω σακχαρώδη διαβήτη. Σε έντονες στιγμές αντιμετωπίζω πρόβλημα. Όταν, λοιπόν, τίθεται θέμα υγείας και δεν αισθάνεσαι καλά, ψάχνεις κάτι να ηρεμήσεις, ένα γιατρό, ένα φάρμακο».

Για την έκθεση του παρατηρητή κ. Ζεκερίδη: «Δεν γνωρίζω για καμία έκθεση του κ. Ζεκερίδη. Τα γήπεδα και το τι είναι αγωνιστικός χώρος, αποδυτήρια, διάδρομοι και ιατρεία. Θα το κρίνουν οι ειδικοί. Εμείς δεν μπορούμε εδώ να κρίνουμε τις δικαστικές αποφάσεις. Άλλο ο δημοσιογράφος και ο παράγοντας».

Για την αντίδρασή του σε ενδεχόμενη ένσταση: «Εμείς εδώ στο Βόλο γελάμε. Το κατάντημα της ΑΕΚ δεν είναι τυχαίο. Από τους χειρισμούς τεχνοκρατών σαν τον κ. Αδαμίδη έχει φτάσει ως εδώ. Να ψάχνει να βρει χρήματα άλλων για να τα διαχειριστεί αυτός, έτσι δεν δημιουργούνται ομάδες».

Για το ότι ήταν στη σύσκεψη κατά της βίας: «Για τα θέμα του ποδοσφαίρου ποιοι θα μιλήσουν; Οι δημοσιογράφοι; Δεν διοικείτε ούτε κυβερνάτε την Ελλάδα. Εσείς γράφετε τα γεγονότα. Κάποια τα γράφουν αντικειμενικά, κάποιοι οπαδικά και κάποιοι σύμφωνα με τα συμφέροντά τους. Με τους αντικειμενικούς δεν έχω κανένα πρόβλημα, κάθομαι και συζητάω. Για τα μέτρα βίας και τις συσκέψεις έχει πάρει θέση η ΕΠΟ και η Super League. Έχουμε καταθέσει προτάσεις. Τη λύση θα τη δώσει η Πολιτεία. Το ποδόσφαιρο έκανε προτάσεις, αναλαμβάνουμε ευθύνες, είπαμε ότι το πρόστιμο δεν είναι λύση. Πρέπει όλοι να πάρουν τις ευθύνες τους. Η Πολιτεία, η ΕΠΟ και η Super League. Πρέπει να πάρει θέση η Πολιτεία, οι βαριές κουβέντες και οι δηλώσεις εντυπωσιασμού δεν οδηγούν πουθενά».

Για το αν ισχύει ότι θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό Βόλου: «Ισχύει, αν βρεθεί επενδυτής που να θέλει να πάρει το μαγαζί-γωνία, ο Μπέος έφυγε… χθες. Η ομάδα αυτή, η ιδέα αυτή, έγινε με σκληρή δουλειά και μεράκι από γνώστες του ποδοσφαίρου και όχι με λαμογιές. Δεν θα εγκαταλείψω έτσι το δημιούργημά μου. Αν έρθει ένας σοβαρός επενδυτής, να μπει να ελέγξει το λογιστήριο, να πάρει μια νοικοκυρεμένη ομάδα με καλό μπάτζετ και να διοικήσει όπως θέλει».

 Για τις έρευνες περί στημένων παιχνιδιών και την εμπλοκή του ονόματός του: «Αφήστε να τελειώσουν οι έρευνες. Εγώ δεν φοβάμαι κανένα. Δεν έχω λογαριασμούς, κωδικούς, εμβάσματα και καταθέσεις στο εξωτερικό. Αυτοί που έχουν, ας πάνε να καταθέσουν».

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Play off Europa League: Μεγαλοπρεπής «εξάρα» της Μίλαν!
Play off Europa League: Μεγαλοπρεπής «εξάρα» της Μίλαν!
Ένα… τάιμ άουτ να είχες ρε Μαρίνο!
Ένα… τάιμ άουτ να είχες ρε Μαρίνο!
Χιμένεθ: «Παράλογη η αποβολή...»
Χιμένεθ: «Παράλογη η αποβολή...»
Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Πεκίνου
Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Πεκίνου
Ισπανία: Ένοπλος εισέβαλε σε εστιατόριο στη Βαρκελώνη
Ισπανία: Ένοπλος εισέβαλε σε εστιατόριο στη Βαρκελώνη
Έφυγε από τη ζωή ο Παύλος Μαρινάκης
Έφυγε από τη ζωή ο Παύλος Μαρινάκης
Αυτός είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που σκότωσε τους δύο φοιτητές στην Κρήτη
Αυτός είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που σκότωσε τους δύο φοιτητές στην Κρήτη
Ηχηρό μήνυμα Παυλόπουλου προς Τουρκία: Στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες
Ηχηρό μήνυμα Παυλόπουλου προς Τουρκία: Στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης