«Πάει για… μπαμ με Σλούτσκι η ΑΕΚ»
Κοντά στον Ρώσο τεχνικό η ΑΕΚ σύμφωνα με τους συμπατριώτες του - BUSINESS Online

«Πάει για… μπαμ με Σλούτσκι η ΑΕΚ»

Σύμφωνα με ιστοσελίδα από τη Ρωσία, η ΑΕΚ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Λεονίντ Σλούτσκι!

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, η ΑΕΚ ήταν αρκετά κοντά στο να τελειώσει το θέμα του προπονητή. Μάλιστα, υπήρχε πληροφορία για ταξίδι – αστραπή του Ίλια Ίβιτς στο εξωτερικό για το συγκεκριμένο ζήτημα, έτσι ώστε να «κλείσει» άμεσα ο άνθρωπος που θα αναλάβει να καθοδηγήσει τεχνικά την Ένωση και να πάρει τη θέση του Νίκου Κωστένογλου που μετράει… μέρες στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων».

Ένα δημοσίευμα από το εξωτερικό, έρχεται να βάλει… φωτιές αφού ιστοσελίδα από τη Ρωσία αναφέρει πως η ΑΕΚ έχει προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με τον Λεονίντ Σλούτσκι. Συγκεκριμένα η «sport.business-gazeta.ru», αναφέρει πως η ΑΕΚ συζητάει με τον Σλούτσκι έτσι ώστε να τον κάνει δικό της και να είναι αυτός ο επόμενος προπονητής της ομάδας.

Το δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων «η ΑΕΚ είναι σε αναζήτηση νέου προπονητή. Μετά την παραίτηση του Πορτογάλου Μιγκέλ Καρντόσο τον Αύγουστο, ο Νίκος Κωστένογλου ανέλαβε την ομάδα. Στα τελευταία τρία παιχνίδια, η περσινή δεύτερη του ελληνικού πρωταθλήματος, πήρε μόνο έναν βαθμό. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Σλούτσκι παραιτήθηκε από προπονητής της Φίτεσε. Η διοίκηση της ολλανδικής ομάδας έκανε αποδεκτή την παραίτηση μετά την πέμπτη ήττα της ομάδας στη σειρά. Ο 48χρονος είχε υπογράψει με τη Φίτεσε τον Μάρτιο του 2018 και πέρσι πήρε την 5η θέση με την ομάδα αλλά δεν κατάφερε να περάσει στους ομίλους του Europa League».

Στη συνέχεια, οι Ρώσοι αναφέρουν «πριν από τη Φίτεσε, ο άλλοτε προπονητής της εθνικής ομάδας της Ρωσίας είχε εργαστεί στη Χαλ, όταν ήταν στην Championship. Στη Ρωσία ο Σλούτσκι είναι γνωστός για τη δουλειά του στην ΤΣΣΚΑ με την οποία πήρε τρία πρωταθλήματα, δυο κύπελλα αλλά και το Σούπερ Καπ στη χώρα. Επίσης, είχε οδηγήσει την ομάδα στους «8» του Champions League».

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ δεν έχει πάρει ακόμα επίσημη θέση για το σενάριο που θέλει τον Λεονίντ Σλούτσκι να είναι ο άνθρωπος με τον οποίο μιλάει τις τελευταίες ώρες ο Ίλια Ίβιτς…



Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Στέφανος Ντούσκος: Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία
Στέφανος Ντούσκος: Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved