Ζιλέ: «Αυτά είναι αηδίες…»

Ζιλέ: «Αυτά είναι αηδίες…»

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ έδωσε διευκρινίσεις σχετικά με τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε στο Βέλγιο για τον Ολυμπιακό.

Αιχμές για την αντιμετώπιση που έτυχε στον Ολυμπιακό άφησε ο Γκιγιόμ Ζιλέ μιλώντας στην εφημερίδα «Derniere Heure» της πατρίδας του. Ο Βέλγος μέσος αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στους «ερυθρόλευκους», μετρώντας 28 εμφανίσεις, 16 για την Super League, 3 για το Champions League και 3 για το Κύπελλο Ελλάδας και τη νέα σεζόν θα φοράει την φανέλα της Λανς στην Γαλλία.

Ο έμπειρος άσος φέρεται να άφησε αιχμές για τις ευκαιρίες που πήρε στους Πειραιώτες, υποστηρίζοντας πως με τους υπόλοιπους Βέλγους γελούσαν για το γεγονός πως ήταν συχνά στον πάγκο. Ωστόσο το απόγευμα της Κυριακής (5/8) προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση υποστηρίζοντας πως παρερμηνεύτηκαν τα λεγόμενά του. Παράλληλα, τόνισε πως ήταν μεγάλη τιμή για τον ίδιο που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Είπα στον Βέλγο δημοσιογράφο ότι ήταν η πιο δύσκολη σεζόν για μένα από αθλητικής πλευράς. Κι αυτό γιατί συνήθως έπαιζα σε όλα τα ματς στις προηγούμενες ομάδες στην καριέρα μου. Είπα επίσης ότι όντας, τρόπον τινά, μια κολόνα στα αποδυτήρια ως ένας από τους έμπειρους, με κράτησε ώστε να έχω κίνητρο. Με βοήθησε επίσης να έχω καλή διάθεση γιατί με βοήθησαν οι υπόλοιποι όταν ήμουν πεσμένος ψυχολογικά.

Ποτέ δε γέλασα στον πάγκο ούτε εγώ ούτε οι άλλοι παίκτες, αυτά είναι αηδίες. Είπα επίσης ότι μετά απ' αυτή τη δύσκολη σεζόν ήθελα να ξανακερδίσω τη χαρά του παιχνιδιού και του να είμαι στο χορτάρι κι αυτό είναι λογικό γιατί ξέρω ότι δεν μου έχει μείνει πολύς χρόνος στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν θα έλεγα κάτι κακό για τον Ολυμπιακό ως σύλλογο.

Θα το επαναλάβω για μία ακόμη φορά, από τα βάθη της καρδιάς μου, ήταν μεγάλη μου τιμή που φόρεσα αυτή τη φανέλα. Ακόμη κι αν η σεζόν ήταν δύσκολη και τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά, θα είμαι πάντα περήφανος που φόρεσα αυτή τη φανέλα. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια, αυτά πιστεύω.

Σέβομαι απόλυτα και τη γνώμη του οποιουδήποτε σχετικά με την απόδοσή μου. Δηλαδή σέβομαι αν κάποιος πιστεύει ότι δεν είμαι καλός παίκτης ή ότι δεν βοήθησα τον Ολυμπιακό και ότι είχα πολύ κακή σεζόν. Είναι μέρος της δουλειάς που κάνω. Όμως θέλω να είναι απολύτως βέβαιοι όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου αλλά και οι οπαδοί του Ολυμπιακού ότι δεν μίλησα άσχημα για τον σύλλογο. Αυτό δεν το δέχομαι γιατί δεν ισχύει».

 

 



Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το φάιναλ φορ της Elite League
Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το φάιναλ φορ της Elite League
Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved