Ολυμπιακός: Κίνηση για νέο… Μιραλάς!

Ολυμπιακός: Κίνηση για νέο… Μιραλάς!

Έντονη είναι η κινητικότητα που παρουσιάζεται τις τελευταίες μέρες στον Ολυμπιακό, ενόψει της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας για τον Ιανουάριο.

Οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να πάρουν το ρίσκο και να προχωρήσουν στην αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας με τον Όσκαρ Γκαρθία να παίρνει την θέση του Τάκη Λεμονή στην άκρη του πάγκου. Ο Ισπανός κόουτς παρουσιάστηκε και επίσημα από την πειραϊκή ΠΑΕ το μεσημέρι της Δευτέρας (8/1) και άμεσα άρχισε δουλειά στο Ρέντη, ζητώντας πειθαρχία και νοοτροπία νικητή από τους ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα, την ίδια μέρα, λίγη ώρα πριν την παρουσίαση του Όσκαρ Γκαρθία, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς από την Έβερτον, με τον παίκτη να κάνει και την πρώτη του προπόνηση. Η άφιξη του Βέλγου μεσοεπιθετικού ανεβάζει αυτόματα επίπεδο τους «ερυθρόλευκους», μια και μπορεί να παίξει με μεγάλη ευκολία και στις τέσσερις θέσεις της επίθεσης, αλλά στην Πλατεία Αλεξάνδρας δεν πρόκειται να τον… αφήσουν μόνο του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν από τον Πειραιά, τις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες θα αυξηθούν οι επαφές με μεταγραφικό στόχο, ο οποίος αγωνίζεται κι αυτός ως μεσοεπιθετικός και θα αποτελέσει το… αντίβαρο του Κέβιν Μιραλάς, δίνοντας παράλληλα περισσότερες λύσεις και στον Όσκαρ Γκαρθία. Από τον Ολυμπιακό ξεκαθάρισαν πως πλέον η περίπτωση του Λοΐκ Ρεμί της Λας Πάλμας έχει υποχωρήσει αισθητά, μια και ο παίκτης ήταν η εναλλακτική λύση σε περίπτωση που υπήρχε κάποιο πρόβλημα στις επαφές με την Έβερτον για την επιστροφή του Βέλγου.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Τζόελ Κάμπελ, μια και ο Κοσταρικανός άσος δεν είναι μεταξύ των ποδοσφαιριστών που εξετάζουν στο Λιμάνι, τουλάχιστον για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μια και προέρχεται από επέμβαση και μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης, μέχρι τα τέλη του Φεβρουαρίου. Στόχος των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι η εύρεση του παίκτη που θα μπορέσει να προσφέρει άμεσα στους Πειραιώτες στην «μάχη» που δίνουν για την διατήρηση των σκήπτρων στην Ελλάδα.

Παράλληλα, την Δευτέρα (8/1) κυκλοφόρησαν φήμες, κυρίως από την Γαλλία, πως η ομάδα του Πειραιά αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του Σαμίρ Νασρί. Ο διεθνής άσος της Αντάλιασπορ βρίσκεται κοντά στην αποχώρησή του από την ομάδα της Τουρκίας και υπήρξαν δημοσιεύματα που τον παρουσίαζαν ως μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού. Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» έσπευσαν άμεσα να διαψεύσουν τις φήμες και να... σβήσουν την φωτιά

Από εκεί και πέρα, εξελίξεις αναμένονται άμεσα αναφορικά με τον Ίγκορ Καριόκα. Ο Βραζιλιάνος αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και φέρεται πως υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης για την απόκτησή του. Βέβαια, σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι εξελίξεις με τον Ντιόγο Φιγκέιρας, ο οποίος είναι κοντά στην έξοδο. Αν φύγει με μεταγραφή ο Πορτογάλος, τότε ο Βραζιλιάνος θα έρθει άμεσα στο Ρέντη.



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved