ΑΕΚ: Παζάρια για Λιβάγια!

ΑΕΚ: Παζάρια για Λιβάγια!

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει ήδη τις προσπάθειές της να μειώσει τη ρήτρα του Κροάτη προκειμένου να τον αποκτήσει από τη Λας Πάλμας. Πόσα δίνουν οι «κιτρινόμαυροι».

Πήρε ήδη την εντολή ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να αρχίσει τα παζάρια στη Λας Πάλμας για λογαριασμό της ΑΕΚ. Όχι όμως για τον Σέρχιο Αραούχο, όπως έκανε πέρσι ο νυν σκάουτερ των Ισπανών και πρώην τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης», αλλά για τον Μάρκο Λιβάγια.

Ο Κροάτης άλλωστε είναι το νούμερο ένα όνομα αυτή τη στιγμή στα Σπάτα. Σε αυτόν έχουν πέσει πάνω όλοι. Αυτόν λατρεύει ο κόσμος και γι’ αυτόν στάζει μέλι. Αυτός έχει ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και χάρη στις δικές του εμπνεύσεις, ασίστ και γκολ ο «Δικέφαλος» βρίσκεται εντός των τριών του στόχων ενώ οδεύουμε προς τα Χριστούγεννα.

Ο 24χρονος βρίσκεται στα Σπάτα δανεικός. Η ΑΕΚ πληρώνει ενοίκιο της τάξεως των 300.000 ευρώ για να απολαμβάνει τις υπηρεσίες του ενώ στον ίδιον θα προσφέρει, ως το φινάλε της σεζόν, 700.000 ευρώ. Η ρήτρα που έχει βάλει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ στο καλοκαιρινό ντιλ με τη Λας Πάλμας ανέρχεται στα 1,8 εκατομμύρια ευρώ. Χρήματα που είναι πολλά και εδώ ακριβώς μπαίνει στην εξίσωση ο σύνδεσμος της «Ένωσης» με τους Ισπανούς, ο Μιλοβάνοβιτς.

Σκληρός διαπραγματευτής

Ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και κάνει κι αυτός ό,τι καλύτερο μπορεί για να βοηθήσει την ΑΕΚ, χωρίς όμως να διακινδυνεύσει τα συμφέροντα των τωρινών του εργοδοτών. Άλλωστε από αυτή την ιστορία ίσως να μπορούν να βγουν ωφελημένοι άπαντες. Και οι «κιτρινόμαυροι» και οι Ισπανοί και ο ποδοσφαιριστής.

Βέβαια κρίνοντας από την περσινή ιστορία με τον Αραούχο, ο πρόεδρος της Λας Πάλμας είναι σκληρός διαπραγματευτής και δεν βάζει εύκολα νερό στο κρασί του. Το στοίχημα για την ΑΕΚ είναι δύσκολο. Δηλαδή να καρποφορήσουν τα παζάρια για τον Κροάτη. Πόσο μάλλον όταν αυτός, παιχνίδι με παιχνίδι, ανεβάζει όλο και περισσότερες στροφές. Όντας αποτελεσματικός ο Λιβάγια, αυξάνει τις μετοχές του και προσφέρει ένα καλό διαπραγματευτικό ατού στον πρόεδρο της ομάδας του.

Δίνουν ένα εκατομμύριο

Όσο για το τι θα ήθελε να πληρώσει η ΑΕΚ για να τον κάνει δικό της; Όπως ακούγεται στην πιάτσα κάπου στο εκατομμύριο. Θεωρούν πως θα ήταν ένα καλό ντιλ αν το κατάφερναν. Από την άλλη, με το τριετές συμβόλαιο που θέλουν να δώσουν στον Μάρκο, δεν θα έχουν πρόβλημα. Θα τα βρούνε. Θα του προσφέρουν συνολικά κάτι παραπάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ και όλα καλά, καθότι ήδη ο ποδοσφαιριστής έχει δεθεί με την «Ένωση» και την Ελλάδα. Κάτι που φαίνεται και από τις αναρτήσεις στα σόσιαλ μίντια, τόσο τις δικές του όσο και της γυναίκας του.

Θα μπορέσει όμως η ΑΕΚ να ρίξει σε αυτά τα στάνταρς τη ρήτρα του; Η λογική λέει πως όχι. Ιδίως αυτή την εποχή όπου ο Κροάτης είναι πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες. Έτσι, το πιθανότερο είναι να καθυστερήσουν οι εξελίξεις. Να αφήσουν οι «κιτρινόμαυροι» να περάσει ο χειμώνας και να ανοίξουν τη συζήτηση ξανά από την άνοιξη.

Εκτός κι αν κάνει το θαύμα του ο Μιλοβάνοβιτς στα Κανάρια Νησιά. Θα δούμε. Πάντως, ξεκάθαρα, τα... μάγια του Λιβάγια, έχουν κινητοποιήσει τη διοίκηση του «Δικεφάλου» για τα καλά!



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved