ΑΕΚ: Μπάρκας is back! (photos)

ΑΕΚ: Μπάρκας is back! (photos)

Μετά από έξι μήνες ο Βασίλης Μπάρκας κέρδισε το στοίχημα και βάζει τα γάντια του ξανά για να υπερασπιστεί την εστία της ΑΕΚ στην αναμέτρηση Κυπέλλου της Πέμπτης (30/11) με την Καλλιθέα.

Το όνομα του Βασίλη Μπάρκα στην λίστα του Μανόλο Χιμένεθ για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Καλλιθέα την Πέμπτη (30/11) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας δεν προξένησε εντύπωση σε κανέναν. Άλλωστε εδώ και καιρό ο 23χρονος τερματοφύλακας είχε ολοκληρώσει την αποθεραπεία του και στις προπονήσεις δήλωνε πανέτοιμος να επιστρέψει στη δράση. Κι όλα αυτά έξι μήνες μετά την τελευταία του εμφάνιση σε επίσημο παιχνίδι. Συγκεκριμένα από τις 17 Μαΐου και την εντός έδρας ήττα της ΑΕΚ με 1-0 από τον Πανιώνιο για τα Play Offs.

Ραντεβού με την ατυχία

Ο Βασίλης Μπάρκας τραυματίστηκε σοβαρά στον αντίχειρα του δεξιού χεριού στην προπόνηση της 17ης Ιουλίου, με συνέπεια να τεθεί νοκ άουτ από την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και να χάσει την έναρξη της σεζόν. Ο 23χρονος τερματοφύλακας τραυματίστηκε στην τελευταία φάση της προπόνησης και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία ακόμα και τριών μηνών, αφού φέρονταν να έχει κοπεί και ένας σύνδεσμος. Ο Μπάρκας στη συνέχεια υποβλήθηκε σε ενδελεχείς εξετάσεις όπου φάνηκε η σοβαρότητα της κατάστασης του και μια μέρα μετά υπεβλήθη σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στον αντίχειρα του δεξιού χεριού του. Η άτυχη εκείνη στιγμή του κόστισε τις πιθανότητες ν' αρχίσει τη νέα σεζόν ως το Νο1 της ΑΕΚ ενώ τον έφερε και τρίτο στη λίστα, πίσω και από τον Τσιτώντα. Τώρα όμως ήρθε η ώρα για το come back.

Στη λίστα με Ντούνη

Το πλήρωμα του χρόνου για την επιστροφή του Μπάρκα στην ενδεκάδα της ΑΕΚ έφτασε και στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει θέση βασικού, καθώς ο δεύτερος πορτιέρο στην 18αδα είναι ο 20χρονος Παναγιώτης Ντούνης. Άλλωστε ο Χιμένεθ, δεν ρισκάρει και τίποτα μιας και η ΑΕΚ είναι στην επόμενη φάση ενώ ο Μπάρκας θα τεστάρει τις δυνάμεις του εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όσο για το νέο του στοίχημα; Να πάρει ξανά φανέλα βασικού!



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved