«Θέλει το πρωτάθλημα και έχει άγχος»

«Θέλει το πρωτάθλημα και έχει άγχος»

Η απίστευτη εξήγηση για τα νεύρα του Χιμένεθ!

Ντούσκο και Λυμπερόπουλος μίλησαν στον Μελισσανίδη για την απρέπεια του Χιμένεθ και τις γενικότερες εντάσεις του.

Η αψυχολόγητη ενέργεια του Μανόλο Χιμένεθ στους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Κυριακής, εξακολουθεί να απασχολεί την οικογένεια της ΑΕΚ. Το θέμα μάλιστα έφτασε και στα υψηλότερα κλιμάκια, όπου απασχολεί τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με κάποιες πηγές στο Μαρούσι να υποστηρίζουν πως παρουσιάστηκε απίστευτα εκνευρισμένος με την απρέπεια του Ισπανού, η οποία έδωσε δικαιώματα να φιγουράρει η «Ένωση» σε αρνητικά πρωτοσέλιδα.

Εκείνο πάντως που επιβεβαιώνουμε από το ρεπορτάζ, είναι πως ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου» είχε συζήτηση για τον Μανόλο, τόσο με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς όσο και με τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Από τον Σερβοέλληνα ζήτησε τη συμβουλή του για το πώς θα είναι καλύτερα να χειριστεί το θέμα και την κρίση που επήλθε ενώ από τον Μεσσήνιο αξίωσε να μάθει τι ακριβώς συνέβη εκείνα τα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο του «Απόστολος Νικολαΐδης», αλλά και τη γενικότερη στάση του προπονητή τις ώρες που προηγήθηκαν του ντέρμπι και τις ώρες που ακολούθησαν αυτό.

Το πιο σημαντικό απ’ όσα διαπίστωσε ο Μελισσανίδης, ήταν τον Ντούσκο να σηκώνει ασπίδα στον Μανόλο. Και η στάση του Σερβοέλληνα εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ πάντα παίζει ρόλο για τις αποφάσεις του Μελισσανίδη. «Δημήτρη έχει άγχος. Θέλει το πρωτάθλημα και φοβάται μην αδικείται η ομάδα στα παιχνίδια. Ξέρει τι συνέβαινε στην Ελλάδα και ανησυχεί», φέρεται να είπε ο Μπάγεβιτς στον επιχειρηματία. Με άλλα λόγια δηλαδή, πως ο Μανόλο έχει καεί στον χυλό, από την περασμένη του θητεία στην «Ένωση», και πλέον φυσάει και το γιαούρτι.

Όσο για τον «Λύμπε», φέρεται, κι αυτός με τη σειρά του, να επιβεβαίωσε τη γενικότερη πίεση που βγάζει ο Ισπανός τεχνικός.

Ειπώθηκαν κι άλλα στις συνομιλίες που είχε ο Μελισσανίδης με τους δύο στενούς του συνεργάτες και η απόφαση του επιχειρηματία ήταν να δοθεί άλλη μια ευκαιρία στον προπονητή, δημοσιεύοντας ταυτόχρονα η ΠΑΕ τη συγνώμη του, μέσω της ιστοσελίδας της (τη Δευτέρα το πρωί).

Άλλωστε κανείς δεν θέλει στην ΑΕΚ να προκύψει θέμα Χιμένεθ, όταν η ομάδα είναι πρώτη στη βαθμολογία και διεκδικεί με σοβαρές αξιώσεις την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Παρ’ όλα αυτά, ο Μανόλο έχει πλέον άλλη μια κάρτα στο ποινολόγιό του...



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved