Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ελαμπντελαουί: «Να δείξουμε την ποιότητά μας»

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ελαμπντελαουί: «Να δείξουμε την ποιότητά μας»

Σκληρή δουλειά και πάθος είναι τα δύο στοιχεία που θα κρίνουν το «αιώνιο» ντέρμπι, όπως τόνισε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο διεθνής αμυντικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε στην κάμερα της «Nova» για την μάχη του «Απ. Νικολαΐδης» υποστήριξε πως είναι σημαντικό ματς για τους οπαδούς και τους παίκτες, ενώ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός διαθέτει καλή ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Νορβηγός μίλησε για:

Τον Παναθηναϊκό: «Αναμφίβολα διαθέτουν μία καλή ομάδα. Αν και δεν ξεκίνησαν καλά. Έχουν ορισμένα προβλήματα. Όμως αυτοί οι αγώνες έχουν πάντα πολύ πάθος και πολλές μονομαχίες. Φυσικά σε αυτούς τους αγώνες πρέπει να είσαι έτοιμος για να κυριαρχήσεις σε αυτόν τον τομέα. Φυσικά πρέπει να δείξουμε την ποιότητά μας».

Τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζει από την αντίπαλη ομάδα: «Ποτέ δεν επικεντρώνομαι στους παίκτες του αντιπάλου. Τον βλέπουμε ως ομάδα. Φυσικά το πιο σημαντικό είναι να συγκεντρωνόμαστε στην ομάδα μας. Να είμαστε έτοιμοι και καλοί γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η δική μας ομάδα είναι έτοιμη και θα πάμε εκεί να πετύχουμε το στόχο μας».

Το τι σημαίνει για τους παίκτες του Ολυμπιακού το ντέρμπι: «Ξέρω πως είναι πολύ σημαντικό για τους οπαδούς μας. Βρίσκομαι στην ομάδα δύο χρόνια και πλέον είναι πολύ σημαντικό και για εμένα. Ξέρω πόσα πολλά σημαίνει. Μία εβδομάδα πριν από το ντέρμπι αισθάνομαι την ένταση των οπαδών μας, αλλά και των συμπαικτών μου καθώς προετοιμαζόμαστε. Σημαίνει πολλά και ειδικά αυτή τη στιγμή που δεν αρχίσαμε στη σεζόν πολύ καλά. Τώρα, στους δύο τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος αντιμετωπίσαμε δύο δύσκολες ομάδες τις οποίες νικήσαμε. Και αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Αυτό το στιλ παιχνιδιού πρέπει να το συνεχίσουμε για να νικάμε. Σημαίνει πολλά το ντέρμπι για τους οπαδούς μας και φυσικά για εμάς τους ποδοσφαιριστές».

Το «κλειδί» της νίκης: «Σε αυτούς τους αγώνες τα χρειάζεσαι όλα. Χρειάζεσαι τη σκληρή δουλειά και το πάθος. Αλλά σε αυτούς τους αγώνες όλα βγαίνουν αυτόματα. Πρέπει να έχεις προετοιμαστεί σωστά και να παλέψεις. Αν το κάνουμε, τότε θα πάρουμε εκεί αυτό που αξίζουμε».

Την «κούρσα» του πρωταθλήματος: «Μπορούμε να πούμε πολλά και διαφορετικά πράγματα. Φυσικά κοιτάζω την ομάδα μου και τους εαυτούς μας. Πιστεύω πως εξαιτίας της άσχημης εκκίνησής μας βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση και η βαθμολογία έχει αυτήν την εικόνα. Είναι, όμως, παρελθόν και είμαστε νωρίς στη σεζόν. Οι ισχυρές ομάδες δίνουν βαθμούς. Ο Ολυμπιακός νίκησε στους δύο τελευταίους αγώνες. Αυτή τη σεζόν δεν τα καταφέραμε όπως στις προηγούμενες και έτσι ο βαθμολογικός πίνακας έχει αυτήν την εικόνα. Αν είμαστε αποφασισμένοι και κάνουμε τη δουλειά μας, είμαι σίγουρος πως θα χαμογελάσουμε στο τέλος της σεζόν».

Το μήνυμά του προς τους φίλους του Ολυμπιακού: «Είχαμε μία καλή εβδομάδα. Είμαστε έτοιμοι. Ήταν καλή η νίκη που πήραμε την περασμένη εβδομάδα με τους οπαδούς μας στην έδρα μας. Θα τα δώσουμε όλα μακριά από την έδρα μας για να πάρουμε το τρίποντο».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved