Πανιώνιος-Ολυμπιακός 3-4: «Ερυθρόλευκη» απόδραση με ματσάρα που ο Ευαγγέλου έκανε ροντέο!

Πανιώνιος-Ολυμπιακός 3-4: «Ερυθρόλευκη» απόδραση με ματσάρα που ο Ευαγγέλου έκανε ροντέο!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-3 στη Νέα Σμύρνη του Πανιωνίου με αμφισβητούμενο πέναλτι του Φορτούνη (87') - Απίστευτο ματς που ωστόσο το έκανε ροντέο ο διαιτητής Ευαγγέλου με τις αποφάσεις του κυρίως στο τελευταίο δεκάλεπτο

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα παιχνίδια καθώς επικράτησε στη Νέα Σμύρνη 4-3 του Πανιωνίου σε ένα παιχνίδι με συγκλονιστική εξέλιξη και πολλή κουβέντα για τις αποφάσεις του ρέφερι Ευαγγέλου.

Πρωταγωνιστής για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, με δύο γκολ (37΄, 45΄) κόντρα στην παλιά ομάδα του, ενώ το πρώτο σημείωσε ο Σισέ (19΄) και το τελευταίο ο Φορτούνης με πέναλτι στο 87΄ το οποίο θα συζητηθεί. Ο Σπιριντόνοβιτς μόλις στο 3ο λεπτό, ο Μασούντ με πέναλτι στο 82΄ και ο Ντουρμισάι στο 84΄ τα γκολ των γηπεδούχων.

Ο αιφνιδιασμός και η απόλυτη ανατροπή

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε με γρήγορο γκολ εκμεταλλευόμενος την τραγική άμυνα του Ολυμπιακού. Μόλις στο 3' ο Φιγκέιρας επιχείρησε γύρισμα με το κεφάλι το οποίο αποδείχθηκε λανθασμένο. Ο Σπιριντόνοβιτς πρόλαβε τον Προτό και έκανε το 1-0.

Οι Πειραιώτες όμως έδειξαν αντίδραση. Ο Ιστορικός από το 5' και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου κυριολεκτικά «εξαφανίστηκε» από το γήπεδο με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να γυρίσει τούμπα το ματς: Ο Σισέ στο 19' ισοφάρισε, ο Ανσαριφάρντ στο 37' και στο 43' πέτυχε το 1-3.

Από την πλήξη... κόλαση!

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε χωρίς συγκινήσεις. Ο Ολυμπιακός έκανε διαχείριση εν όψει Μπαρτσελόνα, ο Πανιώνιος προσπαθούσε ματαία. Όλα αυτά μέχρι να μπούμε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Εκεί έγινε το «έλα να δεις». Ο Ευαγγέλου «είδε» πέναλτι στο μαρκάρισμα του Προτό στον Σπιριντόνοβιτς και ο Μασούντ στο 82' μείωσε.

Δύο λεπτά μετά (84΄), ο Ντουρμισάι βρέθηκε απέναντι από τον Προτό και ισοφάρισε. Και στο 87΄ ο Ευαγγέλου έδωσε αμφισβητούμενο πέναλτι στο μαρκάρισμα του Οικονόμου πάνω στον Φορτούνη, που το εκτέλεσε και έκανε το 3-4, με την φάση να προκαλεί μεγάλη κουβέντα. 

Η αγωνία κράτησε και στις καθυστερήσεις, καθώς στο 91΄ το φάουλ του Χατζισαφί -το οποίο δεν έγινε ποτέ- πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 93΄ ο Πανιώνιος ζήτησε πέναλτι σε ξεκάθαρο μαρκάρισμα του Φιγκέιρας στον Χατζισαφί με τον Ευαγγέλου να μην δείχνει την άσπρη βούλα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος (71΄ Παπαγεωργίου), Χατζισαφί, Οικονόμου, Μπανανά, Σιώπης, Κόρμπος (81΄ Ντουρμισάι), Μασούντ, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας (60΄ Λάμπρου), Γεσίλ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΣΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Φιγκέιρας, Κούτρης, Σισέ, Νικολάου, Ρομαό, Οτζίτζα (64΄ Ταχτσίδης), Φορτούνης (88΄ Μποτία), Σεμπά, Πάρντο, Ανσαριφάρντ (75΄ Τζούρτζεβιτς).

Μπείτε στο Live Chat και σχολιάστε:



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved