Λιβάγια: «Εκεί θα κριθεί το πρωτάθλημα»

Λιβάγια: «Εκεί θα κριθεί το πρωτάθλημα»

Ο Μάρκο Λιβάγια «φιλοξενείται» στο official match programme της ΑΕΚ που διανέμεται στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Κροάτης μίλησε για την μέχρι τώρα εμπειρία του στην Ενωση, για τη συνεργασία του με τον Αραούχο, αλλά και την επαφή του με τα δίχτυα που είναι θέμα χρόνου να... αποκατασταθεί.

«Είμαι χαρούμενος και για εμένα, βρίσκω σιγά – σιγά τα πατήματά μου, νιώθω πραγματικά ότι μπαίνω στο κλίμα της ομάδας, αισθάνομαι τον εαυτό μου καλύτερα όσο περνάει ο καιρός και στις προπονήσεις και στα παιχνίδια και πλέον το μόνο που μου λείπει είναι το γκολ. Να μην ξεχνάμε ότι η βασική μου δουλειά είναι να σκοράρω και θέλω πολύ να πετύχω τα πρώτα μου γκολ με την ΑΕΚ. Αισθάνομαι πως είναι θέμα χρόνου το γκολ για εμένα, αλλά από εκεί και πέρα μου αρέσει να δημιουργώ, μου αρέσουν και οι ασίστ, αφού το ζητούμενο είναι να μπορώ να βοηθάω την ομάδα μου».

Για την παρουσία του στην ΑΕΚ και τους στόχους της ομάδας είπε:

«Ολα εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Αισθάνομαι συνεχώς καλύτερα και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος πρώτα απ' όλα για την ομάδα γιατί βελτιώνεται και αποδίδει ολοένα και καλύτερα και πλέον είναι πρώτη στη βαθμολογία. Το σημαντικό είναι ότι οι συνθήκες για εμένα είναι ιδανικές και ότι εγώ και η οικογένειά μου είμαστε πλέον πολύ καλά εδώ. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι υπάρχει πραγματικά πολύ μεγάλο περιθώριο για βελτίωση της ομάδας όσο περνάει ο καιρός. Εχουμε μεγαλύτερες δυνατότητες και αυτό θα φανεί, αλλά η ουσία για μένα είναι ότι βρίσκομαι εδώ δύο μήνες και αισθάνομαι ήδη πολύ όμορφα ως μέλος αυτής της ομάδας η ομάδα παίζει καλά, έχει πολύ καλό ρόστερ, ήρθαν πολύ καλοί παίκτες, το κλίμα είναι εξαιρετικό, είναι εύκολο να αντιληφθείς ότι όλα λειτουργούν καλά μέσα στο κλαμπ, αλλά αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι τα ματς κόντρα στις θεωρητικά μικρές ομάδες! Εκεί θα χρειαστούμε τη μεγαλύτερη προσπάθεια».

Για τη συνεργασία του με τον Σέρχιο Αραούχο δήλωσε: «Είναι γεγονός ότι μου αρέσει να παίζω μαζί με τον Αραούχο, γιατί είναι πραγματικά πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής, έδειξε την αξία του στο μισό της περσινής σεζόν στην Ελλάδα και νομίζω ότι ταιριάζουμε μαζί. Από εκεί και πέρα αυτά είναι θέματα του προπονητή… Εκτιμώ ότι αν εκείνος το αποφασίσει, θα μπορέσουμε να το κάνουμε και να βοηθήσουμε την ομάδα, που είναι και το ζητούμενο».

Τέλος, για το σημερινό ματς δήλωσε: «Γνωρίζω πόσο σημαντικό είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και για εμάς και για τον κόσμο. Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνουν αυτά τα ματς, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι βρισκόμαστε στο +2 από τον αντίπαλό μας και έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη ευκαιρία. Θέλουμε τη νίκη, θα παλέψουμε όλοι μαζί για να τα καταφέρουμε, αλλά από την άλλη πλευρά γνωρίζουμε και ότι πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στη Λαμία».



Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved