Ζαμάνης: «Με 193 εισιτήρια γκρίνια και κριτική; ΗΜΑΡΤΟΝ»!

Ζαμάνης: «Με 193 εισιτήρια γκρίνια και κριτική; ΗΜΑΡΤΟΝ»!

Αιχμηρή δήλωση από τον Νίκο Ζαμάνη για την γκρίνια που υπάρχει από τον κόσμο του Πανιωνίου

Με επιθετική δήλωσή του, ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου αναφέρθηκε σε όσους οπαδούς βρίζουν τους παίκτες και το τεχνικό τιμ.

Αφορμή αποτέλεσε το επεισόδιο που συνέβη στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας πως με μόλις 193 -όσο κόπηκαν στο συγκεκριμένο ματς- δεν είναι δυνατόν να υπάρχει γκρίνια και κριτική.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Ζαμάνη

«Η ομάδα μας, ως γνωστόν, ξεκίνησε φέτος τις αυξημένες υποχρεώσεις της από τις αρχές Ιουλίου. Μέχρι και σήμερα, έχει δώσει 9 επίσημα παιχνίδια, για την Ευρώπη, το πρωτάθλημα, αλλά και το κύπελλο Ελλάδας με απολογισμό 4 νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες, αυτές από την Μακάμπι.

Μια αν μη τι άλλο αξιόλογη πορεία, που δείχνει ότι πραγματικά ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει αλλάξει επίπεδο και βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παρά τα αποτελέσματα αυτά όμως, υπάρχουν κάποιοι γραφικοί, που θεωρούν ότι θα έπρεπε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια λες και γίναμε ξαφνικά… Μπαρτσελόνα. Αρνούνται να αποδεχτούν ότι οι περισσότεροι παίκτες μας, έκαναν μόλις δύο εβδομάδες διακοπές και παράλληλα μας έχει χτυπήσει η ατυχία με τραυματισμούς βασικών ποδοσφαιριστών μας.

Έτσι και στο τελευταίο παιχνίδι παρατηρήθηκε από κάποιους γκρίνια προς τον προπονητή και τους παίκτες. Γκρίνια γιατί; Επειδή ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δεν κέρδισε παίζοντας με 8 αλλαγές στην σύνθεσή του, προκειμένου είτε να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες, είτε να πάρουν χρόνο συμμετοχής κάποιοι άλλοι που σίγουρα θα χρειαστούν στην συνέχεια των υποχρεώσεών μας.

Λοιπόν για να τελειώνουμε. Η διοίκησή μας, έχει προσπαθήσει πάρα πολύ προκειμένου να επαναφέρει τον σύλλογο εκεί που του αρμόζει. Μέχρι και σήμερα έχουμε ξοδέψει περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ από την τσέπη μας. Τα έσοδα της φετινής χρονιάς θα είναι περίπου 1,5 εκατομμύριο και από αυτά θα πρέπει να πληρώσουμε 800.000 ευρώ προκειμένου να καλύψουμε τα χρέη των προηγούμενων κλεφτών.

Αν κάποιος ή κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν καλύτερα και να φτιάξουν πιο ανταγωνιστική ομάδα, τότε τους καλώ, αύριο κιόλας να έρθουν για να τους παραδώσουμε τις μετοχές μας και να αναλάβουν τις υποχρεώσεις.

Σε κάθε περίπτωση, δεν θα επιτρέψω σε κανέναν ασυνείδητο να βωμολοχεί εναντίον προπονητών και παικτών. Εγώ είμαι υπεύθυνος για το αγωνιστικό τμήμα και όποιος θέλει, ας έρθει να μιλήσει μαζί μου.

Υ.Γ. Γκρίνια και κριτική με μόλις 193 εισιτήρια; ΗΜΑΡΤΟΝ, ΗΜΑΡΤΟΝ, ΗΜΑΡΤΟΝ!

Νίκος Ζαμάνης

Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος»



Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved