«Χώρισαν» φιλικά ΑΕΚ και Ντίντακ

«Χώρισαν» φιλικά ΑΕΚ και Ντίντακ

Με φιλικά συναισθήματα χωρίζουν ΑΕΚ και Ντίντακ Βιλά.

Ο επίλογος στο χρονικό εντός προαναγγελθέντος διαζυγίου γράφτηκε σήμερα, με τη λύση της συνεργασίας και την απολογητική δήλωση του Ισπανού, σε πολύ καλό κλίμα. Οπως έπρεπε, άλλωστε, αφού τις δυο πλευρές ενώνει μια διετία η οποία σημαδεύτηκε από την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας 2016. Ο Ισπανός αριστερός μπακ δεν ήθελε να μείνει, παρότι η ΑΕΚ διατηρούσε δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης της συνεργασίας (2+1) με βάση το συμβόλαιο που είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2015.

Εκτοτε, η ΠΑΕ μπλόκαρε τη μετακίνησή του στη Ρέους και την Εσπανιόλ με όλα τα ένδικα μέσα. Στους όρους που έθεσε στον Ντίντακ ήταν αφενός η εξαγορά του συμβολαίου του, αφετέρου η δημόσια απολογία.

Ετσι, οι δρόμοι χώρισαν σήμερα με την ΑΕΚ να «... του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του» και τον ποδοσφαιριστή, που όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει στην Εσπανιόλ, να δηλώνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου:

«Θα ήθελα να εκφράσω τις πιο βαθιές μου ευχαριστίες στη διοίκηση της ΑΕΚ για την αίσια έκβαση στο θέμα που προέκυψε με τη μεταγραφή μου.

Και να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη, αν οι αποφάσεις μου θα μπορούσαν να προσβάλουν το κύρος της πρώην ομάδας μου, παρόλο που ποτέ δεν είχα την πρόθεση να τη βλάψω.

Ηταν μεγάλη τιμή για εμένα να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ.

Τα δυο χρόνια που έπαιξα εδώ δεν είχα το παραμικρό παράπονο και θα ήθελα να διευκρινίσω ότι δικοί μου προσωπικοί λόγοι επέβαλλαν την επιστροφή μου στην Ισπανία.

Ηταν μεγάλη τιμή για εμένα να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ. Τα δυο χρόνια που έπαιξα εδώ δεν είχα το παραμικρό παράπονο και θα ήθελα να διευκρινίσω ότι δικοί μου προσωπικοί λόγοι επέβαλλαν την επιστροφή μου στην Ισπανία.

Εύχομαι το καλύτερο στην ΑΕΚ, που θα είναι για πάντα στην καρδιά μου και θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας, στους προπονητές μου, στους πρώην συμπαίκτες μου και σε όλους όσους συνεργαστήκαμε άψογα αυτά τα χρόνια. Πρόκειται για σπουδαίους επαγγελματίες στους οποίους εύχομαι τις καλύτερες επιτυχίες για το μέλλον.

Για πάντα στην καρδιά μου

Didac Vilá»



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved