Στανόγεβιτς: «Είμαι ευχαριστημένος από τα φιλικά…»

Στανόγεβιτς: «Είμαι ευχαριστημένος από τα φιλικά…»

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς δήλωσε ικανοποιημένος με αυτά που είδε στον ΠΑΟΚ απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία.

Τον απολογισμό του για τα δύο συνεχή φιλικά παιχνίδια που έδωσε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννινα (8/8) και Λαμία, έκανε με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τη δεύτερη, ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.

«Είναι πάντα θετικό να βλέπεις νέα παιδιά και τι μπορούν να κάνουν στο γήπεδο, είναι δύσκολο να περιμένεις από τους νέους, ωστόσο, το αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο προπονητής του «Δικεφάλου» για το σημερινό τεστ, στο οποίο χρησιμοποίησε, κατά βάση, τους νεαρότερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές της ομάδας. Πρόσθεσε λέγοντας: «Το χθεσινό φιλικό ήταν ένα διαφορετικό, δε δείξαμε φυσικά κάτι. Η ομάδα ήταν… βαριά, καθώς την προηγούμενη είχαμε δύο προπονήσεις και μας έλειπαν παίκτες που δίνουν την τελική πάσα, όπως ο Μπίσεσβαρ. Είμαι ευχαριστημένος, γιατί τελειώσαμε δύο παιχνίδια χωρίς τραυματισμούς».

Ερωτηθείς για το αν αισθάνεται ο ίδιος και η ομάδα πίεση για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, έχοντας στο προσκήνιο τις μάχες με την Εστερσουντ, αλλά και τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις και το κατά πόσο αφορούν αυτές τους Ομάρ Ελ Καντουρί και Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο Σέρβος απάντησε:

«Γνωρίζω τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια στην ομάδα, θέλουμε να περάσουμε και φέτος τους ομίλους του Europa League. Πάντα υπάρχει πίεση στον ΠΑΟΚ, όπως ίσχυε και για το σημερινό φιλικό παιχνίδι. Είδα στη Σουηδία την αντίπαλό μας, μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μια ομάδα που απέκλεισε στη διοργάνωση την Γαλατασαράι. Στο ποδόσφαιρο, όμως, δεν πρέπει να λες μεγάλα λόγια. Θα δούμε για τις προσθήκες που θα κάνουμε. Εχουμε επιλογές, δεν μπορώ να πω ποιους παίκτες τελικά θα αποκτήσουμε, χρειαζόμαστε ενίσχυση στο κέντρο. Ο Βιεϊρίνια είναι πάντα ευπρόσδεκτος εδώ, θα δούμε τι θα γίνει με την περίπτωσή του. Βήμα-βήμα πάμε. Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να παλεύει για την πρώτη θέση, εφόσον ολοκληρώσουμε τις μεταγραφές που θέλουμε, ο στόχος θα γίνει πιο εύκολος».



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved