Επιτροπή Δικαίωσης του Ηρακλή: «Ευχόμαστε η ομάδα να βρει τον δρόμο της»

Επιτροπή Δικαίωσης του Ηρακλή: «Ευχόμαστε η ομάδα να βρει τον δρόμο της»

Η Επιτροπή Δικαίωσης του Ηρακλή ενημέρωσε για τη συνάντηση που είχε με τον Νίκο Καγιουλή αλλά και για την απόφαση της να σταματήσει τον αγώνα της μετά την μη αδειοδότηση της ΠΑΕ.

Ανακοίνωση εξέδωσε το Σάββατο (22/7) η επιτροπή δικαίωσης του Ηρακλή σχετικά με την συνάντηση που έγινε με τον Νίκο Καγιούλη, ο οποίος εξέφρασε το ενδιαφέρον να αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ. Αφού έδωσε λεπτομέρειες για την συνομιλία που είχαν, στη συνέχεια ανακοίνωσε την απόφαση της να σταματήσει τη δράση της ευχόμενη ο Ηρακλής να βρει τα δρόμο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα κατόπιν πρόσκλησης για συνάντηση από την πλευρά του φερόμενου επενδυτή Κυρίου Καγιούλη η επιτροπή σωτηρίας βρέθηκε μαζί του ώστε να μάθει τις προθέσεις του, το πλάνο που έχει και τους συμπαίκτες που θα έχει μαζί του εάν και εφόσον αναλάβει την ΠΑΕ Ηρακλής.

Αφού ενημερώθηκε για το ύψος των χρεών που είναι κοντά στα 3.47 εκατομμύρια ευρώ όπως ειπωθεί από την πλευρά του επενδυτή ποσό το οποίο θεωρεί η επιτροπή εξωπραγματικό και μη βάσιμο.

Η επιτροπή τον ενημέρωσε για την κάκιστη εικόνα που έχει ο κόσμος για αυτόν και ότι μεγάλη μερίδα του κόσμου διαφωνεί με την επιλογή του να εμπλακεί με τα διοικητικά της ΠΑΕ και ότι οφείλει να κάνει μια συνέντευξη τύπου όπου θα εξηγεί στον κόσμο για τα λάθη τα οποία έχει διαπράξει και στο θέμα της αδειοδότησης και στο θέμα του ύψους των χρεών και στο θέμα των μπράβων και των διμοιριών έξω από το Καυτατζόγλειο που γίναμε μάρτυρες όλοι μας. Η απάντηση που λάβαμε ήταν θα το πράξει εάν και εφόσον ξεκαθαρίσει με το θέμα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος και τελικά λάβει τις μετοχές της ΠΑΕ Ηρακλής.

Αφού ακούσαμε αυτά που μας είπε με προσοχή και χωρίς να ασπαστούμε καμία θέση του αποχωρήσαμε.

Στην καίρια ερώτηση που του θέσαμε ως επιτροπή για το ποιοι θα είναι οι συμπαίκτες του σε περίπτωση που αναλάβει την ομάδα μας είπε οτι είναι δύο άνθρωποι που δεν έχουν ασχοληθεί με το Ελληνικό ποδόσφαιρό στο παρελθόν και ότι εάν αναλάβει τα ηνία της ομάδας θα τους αποκαλύψει.

Τέλος επειδή γίναμε δέκτες αντιδράσεων για τον λόγο που βρεθήκαμε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και για τα κίνητρα μας ενημερώνουμε ότι ήταν καθαρά προς ενημέρωση της Επιτροπής ώστε με την συνέχεια να ενημερώσει αυτή τον κόσμο του Ηρακλή και μόνο.

Δεν έχουμε κανένα θεσμικό ή κάποιο άλλο ρόλο να διαδραματίσουμε στην ιστορία αυτή και πλέον η ανάληψη ή όχι των μετοχών έγκειται στον Νυν μεγαλομέτοχο Σπύρο Παπαθανασάκη αλλά και στην Πλευρά του Κυρίου Καγιούλη.

Ενημερώνουμε ότι αυτή είναι και η τελευταία συνάντηση της επιτροπής μιας και είχε προαποφασιστεί εδώ και μέρες η διάλυση της μιας και έργο που προσπάθησε να επιτελέσει είχε ολοκληρωθεί με την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Δυστυχώς η προσπάθεια της Επιτροπής δεν στέφθηκε με επιτυχία και αυτό μας αφήνει στεναχωρημένους και πικραμένους όλους όσους την απαρτίζαμε.

Ο λόγος που ασχοληθήκαμε ήταν η άσβεστη αγάπη μας για τον τεράστιο σύλλογο που λέγεται Ηρακλής Θεσσαλονίκης λυπούμαστε που δεν καταφέραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν ήταν άλλο από την Δικαίωση του Ηρακλή και την παραμονή του στην Super League.

Στο διάστημα που ασχοληθήκαμε ενημερώνουμε ότι το κάναμε αφιλοκερδώς με αξιοπρέπεια και με πλήρη σεβασμό στο όνομα αλλά και στο κύρος που αρμόζει στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Ευχόμαστε ο Ηρακλής να βρει τον δρόμο του και θα είμαστε δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί και μπορούμε να βοηθήσουμε ή να φανούμε χρήσιμοι στο μέλλον.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους στάθηκαν δίπλα μας στην προσπάθεια αυτή τους τελευταίους δύο μήνες δεν ήταν και πολλοί είναι η αλήθεια αλλά μας βοήθησαν τα μέγιστα για την ανάδειξη του προβλήματος που αντιμετώπιζε ο Ηρακλής.

Τελειώνοντας ενημερώνουμε ότι η τελευταία εκκρεμότητα που έχουμε είναι η απάντηση του Πρωθυπουργού στο ψήφισμα το οποίο καταθέσαμε. Θα δοθεί στην δημοσιότητα προς ενημέρωση όλου του κόσμου του Ηρακλή».



Παναθηναϊκός: «Η σελίδα θα γυρίσει... Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024»
Παναθηναϊκός: «Η σελίδα θα γυρίσει... Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024»
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
Euroleague: Βγαίνει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR - Μάχη Μακάμπι με Μπασκόνια
Euroleague: Βγαίνει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR - Μάχη Μακάμπι με Μπασκόνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved