Στανόγεβιτς: «Ήρθα για να ανέβει ο ΠΑΟΚ επίπεδο»

Στανόγεβιτς: «Ήρθα για να ανέβει ο ΠΑΟΚ επίπεδο»

Δραστικές αλλαγές καθώς και του συστήματος 4-4-2 προανήγγειλε ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς μετά την φιλική νίκη επί της Φένλο.

Προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς με την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ στο σημερινό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά αν και νίκησε με 1-0 δεν έπεισε με την εμφάνιση του ενώ εμφάνισε πολλά κενά, κυρίως στη μεσαία γραμμή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ:

Για το παιχνίδι κόντρα στη Φένλο: «Είναι σημαντικό να κερδίζεις, δείχνεις χαρακτήρα. Αλλά σήμερα δεν ήμασταν καλοί, δεν είχαμε καλή απόδοση και δεν είμαι ευχαριστημένος.  Είναι βαριά τα πόδια, δεν έχουμε τα τρεξίματα που πρέπει, ίσως επειδή είχαμε πολύ σκληρές προπονήσεις. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να δούμε. Πρέπει να δούμε αναλυτικά το παιχνίδι, δεν είχαμε αυτό που έπρεπε στο αμυντικό κομμάτι».

Για τα διαφορετικά πρόσωπα του ΠΑΟΚ στα δύο ημίχρονα: «Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν όντως λίγο καλύτεροι, αλλά σίγουρα όχι στο επίπεδο που θέλουμε. Θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε, τι κινήσεις θέλουμε να κάνουμε έτσι ώστε να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε».

Για το αν σκέφτεται την αλλαγή συστήματος: «Σίγουρα δεν έχω έρθει για να προσπαθήσω να προσαρμόσω τους παίκτες σε εμένα. Εγώ θα πρέπει να προσαρμοστώ στα χαρακτηριστικά της ομάδας. Ήρθα για να ανέβει η ομάδα επίπεδο, να γίνει καλύτερη, θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε για να βελτιώσουμε την απόδοση μας. Υπάρχει η δυνατότητα να γυρίσουμε στο σύστημα που έχει μάθει η ομάδα να παίζει, με τις απαραίτητες προσθήκες, προκειμένου να γίνει καλύτερη η ομάδα».

Για το δίδυμο Μακ-Πρίγιοβιτς: «Ήταν και οι δύο επικίνδυνοι, ξέρουμε τι μπορούν να κάνουν, αλλά έχουν παίξει μαζί μόνο σε 2-3 προπονήσεις και δεν ξέρει ο ένας τις κινήσεις του άλλου. Θα πρέπει να δουλέψουμε στις προπονήσεις πάνω σε αυτό κι από εκεί και πέρα μπορεί να βάλουμε τον Μακ στο άκρο αν αλλάξουμε σύστημα και να παίξει κάποιος άλλος στο κέντρο, θα δούμε...».

Για τον Κωνσταντινίδη: «Έχω δει τον Κωνσταντινίδη να αγωνίζεται με τη φανέλα του με ΠΑΟΚ. Ο Δεληγιαννίδης έχει τώρα ένα αβαντάζ, δουλεύει πάρα πολύ καλά, είναι διεθνής κι αυτός είναι ο μόνος λόγος. Έχουμε 25-26 παίκτες, δεν μπορούν να παίζουν όλοι σε αυτά τα φιλικά παιχνίδια».

Για τις μεταγραφές: «Είναι γεγονός ότι στη μεσαία γραμμή έχουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν σε τριάδα, αν θέλουμε να παίξουμε με δύο όντως θα πρέπει να κινηθούμε για παίκτη. Όσον αφορά στον τερματοφύλακα, είμαι ευχαριστημένος που πήραμε τον Ρέι, είναι ηγέτης, το έδειξε στην προηγούμενη ομάδα του κι ελπίζω να έρθει και να προσαρμοστεί άμεσα στα νέα δεδομένα».



Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved