ΑΕΚ: Θολό τοπίο για το μέλλον του Πατίτο

ΑΕΚ: Θολό τοπίο για το μέλλον του Πατίτο

Δεν έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του ο Πατίτο

Σε συνέντευξη που έδωσε στους εκπροσώπους του Τύπου, οι οποίοι καλύπτουν την προετοιμασία της ΑΕΚ στο Κίελτσε, ο Πατίτο θόλωσε τα νερά για το μέλλον του στην ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός άφησε αιχμές για την επέκταση του συμβολαίου του και άφησε να εννοηθεί ότι δεν είναι σίγουρη η παραμονή του στην Ένωση.

- Θα θέλαμε να μας κάνει ένα «ταμείο» της περσινής παρουσίας του και να μας πει αν ο κόσμος της ΑΕΚ έχει δει τον κανονικό Πάτο Ροντρίγκες; «Είμαι ικανοποιημένος από τη χρονιά που έκανα. Αυτό που θέλω είναι να δουλεύω μέρα με τη μέρα, μήνα με το μήνα και να βελτιώνομαι συνεχώς, αλλά αυτή τη στιγμή δεν νιώθω ότι χρωστάω κάτι άμεσα».

- Έχουμε μπερδευτεί λίγο με την κατάσταση του συμβολαίου του στην ΑΕΚ. Ξέρουμε ότι δεσμεύεται μέχρι το 2018, αλλά υπάρχει κάτι που θα πρέπει να υπογράψει καινούριο; «Θα ήθελα να μην μιλήσω αναλυτικά για την κατάσταση του συμβολαίου μου. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαι ένα άτομο έντιμο, μου αρέσει να υπάρχει εντιμότητα. Γενικά, υπάρχει εντιμότητα στα άτομα που δουλεύουν στο προπονητικό τιμ, οι συμπαίκτες μου, τα άτομα που ξυπνάνε καθημερινά για να πάνε για δουλειά ώστε να μπορέσουν να αγοράσουν ένα εισιτήριο προκειμένου να έρθουν και να δούνε την ΑΕΚ. Οτιδήποτε άλλο θα προτιμούσα να το πω μέσα σε τέσσερις τοίχους, με αυτούς που πρέπει να μιλήσω, χωρίς να υπάρχουν κάμερες».

- Ποιος δεν είναι έντιμος; «Μόλις σας είπα ότι αν θέλω να πω ότι κάποιος δεν είναι έντιμος προτιμώ να το πω face to face. Δεν μιλάω για κάποιον συγκεκριμένα. Μίλησα για το λόγο που είμαι εδώ και για έντιμους ανθρώπους. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

- Επομένως θα είναι στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν; «Για την ώρα ναι».

- Άρα υπάρχει και ένα ενδεχόμενο να μην είναι... «Δεν το ξέρω. Για την ώρα είμαι εδώ, έχω συμβόλαιο μέχρι το 2018 και είμαι 100% συγκεντρωμένος στην ΑΕΚ».

- Φέτος που βρίσκεται με την ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας (σ. σ.: πέρσι δεν ήταν καθώς αποκτήθηκε αργότερα), θεωρεί ότι θα του κάνει καλό σε αγωνιστικό επίπεδο; Και πως κρίνει το ότι έχει τον ίδιο προπονητή; «Για μας τους ποδοσφαιριστές η περίοδος της προετοιμασίας είναι η πιο σημαντική πριν ξεκινήσει η σεζόν. Πέρσι δεν είχα κάνει προετοιμασία, η αλήθεια είναι ότι αυτές οι πρώτες μέρες είναι αρκετά δύσκολες, αλλά, νομίζω ότι θα αποδοθούν οι καρποί σε βάθος χρόνου. Είναι επίσης πολύ καλό που δουλεύω με τον ίδιο άνθρωπο τον ίδιο προπονητή, σκέφτομαι με τον τρόπο που σκέφτεται, αλλά αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα έχω κάποιο παράπονο αν θα επιλεγώ για βασικός. Η δουλειά μου είναι να κάνω καλές προπονήσεις και να διεκδικώ τη θέση μου στην ενδεκάδα».

- Για το συμβόλαιό του δε θέλει να μιλήσει. Για τη θέση που θέλει να παίζει, επειδή είχε δημιουργηθεί θέμα στα πρόσφατα play off...: «Αριστερό εξτρέμ. Δεν υπήρξε ποτέ θέμα ή πρόβλημα με τη θέση. Ο προπονητής ήξερε. Δεν υπάρχει κάτι πάνω σε αυτό».
- Ήταν η καλύτερη στιγμή του το περσινό γκολ στο «Γ. Καραϊσκάκης»; «Αν πρέπει να σκεφτώ την προηγούμενη χρονιά θα πρέπει να μιλήσουμε για μία ζυγαριά. Είναι πάρα πολύ θετικό να σκοράρεις κόντρα στον Ολυμπιακό, ο κόσμος ακόμα και σήμερα το θυμάται, είναι πολύ χαρούμενοι μαζί μου, αλλά εγώ προτιμώ να ζυγίζω τα πράγματα σε σχέση με την απόδοσή μου κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν. Και θέλω να σκοράρω περισσότερο. Και εννοείται ξανά κόντρα στον Ολυμπιακό»!

- Τι έλειψε πέρσι από την ΑΕΚ για να πάρει το πρωτάθλημα; Μπορεί να τα καταφέρει φέτος; «Χωρίς καμία αμφιβολία πάμε για το πρωτάθλημα. Δεν ξέρω καν αν υπάρχουν πολλές χώρες που μία ομάδα παίρνει τόσα πολλά πρωταθλήματα και να συμμετέχει συνεχόμενα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εμείς αυτό που σκεφτόμαστε είναι η συμμετοχή στο Champions League και η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για εμάς έχει την ίδια διάσταση στο μυαλό μας. Ίσως ο κόσμος σκέφτεται μόνο την Ευρώπη, αλλά όχι. Θέλουμε το ίδιο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή ετοιμαζόμαστε για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλες τις διοργανώσεις που θα συμμετέχουμε».



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved