Η αποκαθήλωση ενός «Φαραώ»!

Η αποκαθήλωση ενός «Φαραώ»!

Ήρθε με όνειρα και φιλοδοξίες στον ΠΑΟΚ αλλά ο Αμρ Ουάρντα δεν φαίνεται να δικαιώνει τις προσδοκίες της ΠΑΕ.

Με 33 παίκτες αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΟΚ για το Χορστ της Ολλανδίας, όπου για τις επόμενες δυο εβδομάδες θα κάνει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια. Από την λίστα όμως απουσίαζε το όνομα του Αμρ Ουάρντα.

Οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» του Βορρά αποφάσισαν πως ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός δεν θα μεταβεί στην χώρα της "τουλίπας" κι αυτό λόγω των πειθαρχικών παραπτωμάτων που υπέπεσε τελευταία.

Γεγονός είναι πως ο Ουάρντα ήταν... ασυνεπής στο ραντεβού των εργομετρικών ελέγχων, γεγονός που προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερο εκνευρισμό στους «ασπρόμαυρους» που αποφάσισαν να κινήσουν τις διαδικασίες προκειμένου να δοθεί δανεικός. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκδηλώσει η Κέρκυρα, με την συγκεκριμένη προοπτική να συγκεντρώνει πιθανότητες.

Δεν αποκλείεται πάντως το περιστατικό αυτό να ήταν απλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής στον ΠΑΟΚ, καθώς είχαν προηγηθεί και άλλα γεγονότα, τα οποία έμειναν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

Δεν ήταν άλλωστε τυχαία και η ατάκα του Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν από την αναχώρηση της αποστολής για το Χορστ της Ολλανδίας όπου τόνισε πως «υπάρχουν παίκτες που δείχνουν καλύτερο πρόσωπο από αυτό που είδα στα παιχνίδια αλλά και κάποιοι που δείχνουν χειρότερο πρόσωπο».

Αυτός… κοιμάται και στον ΠΑΟΚ «βράζουν»!

Στον ΠΑΟΚ πάντως τα έχουν… βάλει και με την ασυνέπεια που παρουσιάζει γενικώς σε ότι αφορά τα υποχρεώσεις τους προς την ομάδα. Δεν πάει άλλωστε και πολύς καιρός από τότε που ο Αμρ Ουάρντα έχασε πτήση του με αποτέλεσμα να είναι αδικαιολογήτως απών στην προπόνηση.  Ο Αιγύπτιος άσος στα τέλη Μαρτίου βρισκόταν στην πατρίδα του με την εθνική ομάδα για το φιλικό με το Τογκό στις 28 Μαρτίου και την Παρασκευή 31 Μαρτίου επρόκειτο να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη και να ενταχθεί στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο δεν έδωσε το «παρών», καθώς, όπως ενημέρωσε, έχασε μία από τις προγραμματισμένες πτήσεις και δεν επέστρεψε στην ώρα του. Από τον ΠΑΟΚ χαρακτηρίστηκε αδικαιολογήτως απών και κλήθηκε σε απολογία.

Πάντως χρειάστηκε να επιστρατευτεί ακόμα και ο πατέρας του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή, για να αλλάξει γνώμη ο ΠΑΟΚ και να μετριάσει την ποινή του. Τότε έκανε λόγο για παρεξήγησή προσθέτοντας μεταξύ άλλων: «Δεν κατάλαβε καλά πότε του είπαν ότι πρέπει να επιστρέψει.

Αν πρέπει να επιστρέψει Παρασκευή ή Σάββατο. Παράλληλα είχε και ένα πρόβλημα με το αεροπλάνο. Έχασε την πτήση από την Αθήνα. Αποκοιμήθηκε στο αεροδρόμιο της Αθήνας ενώ περίμενε την πτήση του για τη Θεσσαλονίκη και γι’ αυτό έχασε το αεροπλάνο».

Και να σκεφτεί κανείς πως τον περασμένο Γενάρη ο Ουαρντά δεν έβλεπε την ώρα να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ και να αγωνιστεί με το δικέφαλο αετό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στον ΠΑΟΚ γιατί είναι κάτι που το ήθελα πολύ. Είχα κι άλλες προτάσεις από την Ισπανία κι από άλλες ομάδες του εξωτερικού, ωστόσο, εγώ ήθελα να έρθω στον ΠΑΟΚ και είμαι πολύ χαρούμενος που το κατάφερα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, αγωνίζεται στο Europa League και ο κόσμος του είναι εντυπωσιακός» ανέφερε σχετικά.

Δεν φρόντισε όμως μέχρι τώρα να δικαιώσει τους ανθρώπους της ομάδας για την επιλογή τους…



Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved