Κούγιας: «Κάνουμε την υπέρβαση για Μόρα»

Κούγιας: «Κάνουμε την υπέρβαση για Μόρα»

Ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε το ενδιαφέρον της ΑΕΛ για τον Βαγγέλη Μόρα.

Αποφασισμένος να κάνει την υπέρβαση και να ενισχύσει την ομάδα με ότι καλύτερο αντέχει η… τσέπη του φέρεται ο Αλέξης Κούγιας. Προς αυτή την κατεύθυνση λοιπόν επιβεβαίωσε στο AEL Radio πως έχει γίνει πρόταση στον Βαγγέλη Μόρα από την ΑΕΛ κι εξέφρασε την ελπίδα πως θα πει το «ναι». Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ μίλησε για την υπόθεση του Ηρακλή, για τον Αγκάνοβιτς και για την πόλη της Λάρισας.

Αναλυτικά, μίλησε για:

-την υπόθεση με τον Ηρακλή: «Εκδόθηκε μία απόφαση αν κι εγώ είχα μία διαφορετική άποψη. To θέμα το είχα αναδείξει από πιο πριν, όταν κινδυνεύαμε εμείς γιατί θα μπορούσαμε να είμαστε στη θέση του Λεβαδειακού. Όταν όμως εκδίδονται αποφάσεις και μάλιστα από τακτικούς ανώτατους δικαστές πρέπει να το σεβαστείς. Ευτυχώς που δεν είμαστε στη θέση του Λεβαδειακού. Είναι μία σημαντική νίκη για τον Ηρακλή. Η απόφαση βασίστηκε στην δηλώσεις του Πουρτουλίδη πως έχει πάρει τα χρήματά του. Τώρα δεν μπορεί να γίνει τίποτα για την επιστροφή βαθμών, ο Ηρακλής δικαιώθηκε αμετάκλητα. Η μόνη ελπίδα που έχει ο Λεβαδειακός είναι αν γίνει δεκτό αυτό που αποφασίστηκε από το συμβούλιο της Super League και επιβεβαιώθηκε από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, πως όποιος δεν πάρει αδειοδότηση υποβιβάζεται. Εκεί υπάρχουν διαφορετικές τοποθετήσεις.

Ο Ηρακλής θα επικαλεστεί πως αυτό δεν έχει προβλεφθεί στην προκήρυξη του πρωταθλήματος και από τη στιγμή που δεν υπάρχει ως διάταξη δεν μπορεί να γίνει κάτι. Αυτό θα κριθεί από το διαιτητικό δικαστήριο όπου θα καταλήξουμε. Θα πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία. Θα πρέπει να συγκληθεί το Δ.Σ. της Super League που θα πρέπει να πάρει μία απόφαση και είναι να μείνει ο Λεβαδειακός και να υποβιβαστεί ο Ηρακλής λόγω της απόφασης που έχουμε πάρει και ο Ηρακλής να προσφύγει διαιτητικό δικαστήριο όπου και θα κριθεί τι θα ισχύσει. Αν όμως υποβιβαστεί ο Ηρακλής λόγω αδειοδότησης, εκεί μπορεί να εμπλακεί κι ο Άρης. Αυτό το σημείο είναι κενό και χρειάζεται ερμηνεία».

-τον Αντνάν Αγκάνοβιτς: Θέλω να πω πως μου έστειλε ένα μήνυμα κι αναφέρει πως είναι ερωτευμένος με την ΑΕΛ και την πόλη και το κόσμο της. Θέλει να τελειώσει τη καριέρα του εδώ και θέλει να βγει στην Ευρώπη με την ΑΕΛ κι όχι με την Βιτορούλ που πήρε το πρωτάθλημα και θα παίξει Champions League. Ο Γκεόργκι Χάτζι τον εκτιμάει πάρα πολύ και δεν θέλει να κάνει ότι έκανε και στη Στεάουα Βουκουρεστίου. Έχουμε βρει έναν πολύ μεγάλο άνθρωπο και ηγέτη στην ΑΕΛ.

Είχε μία φοβερή πρόταση με τα διπλά χρήματα που παίρνει στην ΑΕΛ και θα έπαιζε και στο Champions League. Δεν έχω ξανασυναντήσει ποδοσφαιριστή με τέτοια ποιότητα. Αυτό μου έχει συμβεί μόνο με τον Χατζηπαναγή. Όταν ο Κοσκωτάς μας έδωσε μία λευκή επιταγή και να βάλουμε εμείς το ποσό, ο Βασίλης είχε πει πως θέλει να μείνει στον Ηρακλή και δήλωσε ευτυχισμένος στην ομάδα. Κάποια στιγμή θα ήθελα να έρθει στη Λάρισα και να μας μιλήσει και στο ραδιόφωνο.

-τον Βαγγέλη Μόρα: «Η ΑΕΛ έχει κάνει μία σημαντική πρόταση στον Μόρα και με υπέρβαση. Έχει ακόμα συμβόλαιο στο Μπάρι και πέρυσι λόγω τραυματισμού δεν έπαιξε τις πρώτες δέκα αγωνιστικές, αλλά στη συνέχεια έπαιξε 25 αγώνες με 90λεπτα. Έχει μία καριέρα σημαντική στην Ιταλία και στην Κιέβο κι όλοι ξέρουμε τι σημαίνει. Εμείς ελπίζουμε πως θα μπορέσουμε να τον πείσουμε να έρθει στην ομάδα. Έχουμε κρατήσει το Γκόλια μόνο και την Πέμπτη θα ανανεώσει ο Φάρκας. Χρειαζόμαστε δύο στόπερ και μακάρι ο ένας να είναι ο Μόρας».

- τον βοηθό προπονητή και τον προπονητή τερματοφυλάκων: «Βοηθός προπονητή θα είναι ο κ. Φυντάνης. Θα έχει δύο θέσεις. Μετά τον κ. Πάους θα είναι αυτός με τον κ. Καλαποθαράκο. Αύριο θα τελειώσει και το θέμα του προπονητή τερματοφυλάκων, όπου θα είναι μία ευχάριστη έκπληξη και υψηλού επιπέδου. Αύριο θα έχουμε και τη μεταγραφή ενός τερματοφύλακα που έχει αγωνιστεί στη Super League και είναι μόλις 18 ετών και ότι πιο ταλαντούχο υπάρχει στην Ελλάδα.

Παράλληλα θα περιμένουμε να δούμε με ποιον παίκτη θα πλαισιώσουμε τον Θεοδωρόπουλο που είχε μία εξαιρετική παρουσία στο τέλος του πρωταθλήματος. Έτσι οι τερματοφύλακες θα είναι ο Παπαπολυμέρου από την ΑΕΛ Κ17 που θα ανέβει στην πρώτη ομάδα και ο άλλος θα είναι ο μικρός που θα έρθει και ψάχνουμε ακόμα έναν».

-την πόλη και την ΑΕΛ: «Εγώ και οι συνεργάτες μου έχετε δει πως έχουμε αλλάξει. Είμαστε διαφορετικοί το τελευταίο διάστημα. Έχουμε συμφωνήσει πως στην ΑΕΛ θα είναι το… τέλος μας. Ολοκληρώνεται και η διαδικασία μεταφοράς των εκλογικών μου δικαιωμάτων στη Λάρισα. Είμαι ευτυχισμένος σ’αυτή τη πόλη».



Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved