«Τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε για τίτλο»

«Τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε για τίτλο»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είπε τα… αυτονόητα για το τι θα πρέπει να αλλάξει στον Παναθηναϊκό ώστε να μπορεί να θέσει μεγάλους στόχους.

Η ελπίδα για τη νέα σεζόν του Παναθηναϊκού βασίζεται στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ωστόσο ολομόναχος δεν μπορεί να κάνει… θαύματα. Κάτι που ουσιαστικά τόνισε και ο ίδιος στη χθεσινή του συνέντευξη στη Nova, αφού έχει αποδείξει πως πάντα λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

Ο Εβρίτης τεχνικός κλήθηκε να κάνει έναν γρήγορο απολογισμό απαντώντας αρχικά: «Υπήρχαν αρκετά καλά, κι άλλα που θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα. Δεν είναι αυτά που θέλεις να έχεις. Πρέπει να προσαρμόζεσαι με αυτά που έχεις και με αυτά που έχουμε νομίζω ότι κάναμε μια καλή προσπάθεια». Όσο για τον μεταγραφικό σχεδιασμό ανέφερε: «Ξέρουμε τι θέλουμε. Εδώ και καιρό έχουμε συζητήσει με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας για τις θέσεις που θέλουμε. Έχουμε μπει σε μια σειρά, ψάχνουμε, αλλά δεν είναι εύκολο από τη μια στιγμή στην άλλη να βρούμε καλούς και φθηνούς παίκτες. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας και θα προσπαθήσουμε να βρούμε τους καλύτερους με βάση τα οικονομικά δεδομένα που έχουμε και από εκεί και πέρα θα κριθούμε όλοι», για να προσθέσει:

«Δεν έχουμε χρόνο... Καθόλου. Δυστυχώς. Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις θα αρχίσουν γρήγορα και πρέπει πάρα πολύ γρήγορα να δούμε πως θα αλλάξει το γκρουπ που είναι εδώ και πόσο γρήγορα θα βρούμε παίκτες για να το βοηθήσουμε περισσότερο. Δεν θα είναι εύκολο, γιατί είναι τέτοια η περίοδος που δεν νομίζω ότι είναι τόσο εύκολο να βρεις καλούς και φθηνούς παίκτες».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν θα μπορέσει τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός να είναι ανταγωνιστικός για τον τίτλο απαντώντας: «Αυτός είναι ο στόχος. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να διεκδικεί. Είναι μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να παίρνει τίτλους. Το πιο σημαντικό για μένα δεν είναι αυτό. Ξέρουν όλοι πως έχει η κατάσταση. Το πιο σημαντικό είναι να μπουν σε σειρά κάποια άλλα πράγματα στο σύλλογο. Όταν γίνουν όλα αυτά όπως πρέπει θα μπορούμε να μιλήσουμε και για μεγαλύτερους στόχους».

Διαβάστε περισσότερα στο Leoforos.gr



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved