Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο σχεδιασμός στο Λιμάνι

Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο σχεδιασμός στο Λιμάνι

Το κυρίαρχο θέμα που απασχολεί άπαντες στους «ερυθρόλευκους» είναι αυτό του προπονητή, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει έτοιμος σχεδιασμός για την επόμενη… μέρα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν στον Πειραιά, το θέμα του νέου προπονητή στην ομάδα θα έχει ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών. Οι επαφές είναι συνεχείς με τους «στόχους» που έχουν τεθεί από την διοίκηση και στην Πλατεία Αλεξάνδρας βρίσκονται σε αναμονή των απαντήσεων. Η υπόθεση του προπονητή μπορεί να έχει φέρει μια μικρή καθυστέρηση στον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει γίνει η προεργασία.

Στον Ολυμπιακό θέλουν να είναι έτοιμοι μόλις ανακοινωθεί ο νέος προπονητής και για τον λόγο αυτό, έχουν ξεκινήσει επαφές με μεταγραφικούς στόχους, ούτως ώστε να δοθεί η λίστα με τους παίκτες στον νέο τεχνικό και ο οποίος θα αποφασίσει για τις κινήσεις που θα γίνουν. Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν σίγουρα για την απόκτηση έξι ποδοσφαιριστών για την βασική ενδεκάδα.

Πρωταρχικός στόχος είναι η απόκτηση ενός έμπειρου αμυντικού. Η συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να… τραβήξει περισσότερο από τις υπόλοιπες, καθώς στον Πειραιά θέλουν να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή επιλογή, μια και πάνω στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή θα στηριχθεί η αμυντική γραμμή της ομάδας για τη νέα σεζόν. Παράλληλα, στο πλάνο είναι και η απόκτηση ενός αριστερού μπακ, που θα είναι γρήγορος και με πολλά ανεβάσματα στην αντίπαλη περιοχή, ενώ στο «στόχαστρο» είναι και ένας μέσος, ο οποίος θα μπορεί να περάσει με ευκολία την μπάλα από την άμυνα στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Παράλληλα, στο Λιμάνι αναμένεται να κινηθούν και για δύο ακραίους επιθετικούς, οι οποίοι θα είναι γρήγοροι και θα μπορούν να «σπάσουν» την αντίπαλη άμυνα από τα άκρα, με στόχο ο ένας εκ των δύο να είναι υψηλού επιπέδου και να έχει έφεση στο σκοράρισμα. Η τελευταία κίνηση είναι για την επίθεση, όπου ο σχεδιασμός αναφέρει την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή πρώτης γραμμής, ο οποίος θα έχει έφεση με τα αντίπαλα δίχτυα.

Τα πρώτα... ονόματα

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες έχουν κυκλοφορήσει κάποια ονόματα που εμφανίζονται στον σχεδιασμό του Ολυμπιακού. Το πρώτο εξ αυτών είναι του Βλάντιμιρ Βάις. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός είχε αποχωρήσει από τον Πειραιά για την Λέχβια στο Άμπου Ντάμπι, ωστόσο, τώρα είναι στην Αλ Γκαράφα. Παράλληλα, στην λίστα εμφανίζεται ο Γκονσάλο Ροντρίγκες, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Φιορεντίνα και στον Πειραιά υπάρχει σκέψη για κρούση στον Αργεντινό αμυντικό.

Ακόμα, ένα ακόμα όνομα που «παίζει» για τους «ερυθρόλευκους» είναι αυτό του Φελίπε Μόρα από την Ουνιβερσιδάδ, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Κωνσταντινού Λαΐφη, ο οποίος έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο στην Σταντάρ Λιέγης, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, αλλά στο Λιμάνι κινούνται για να «σπάσουν» την συμφωνία.



Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved