Μιλόγεβιτς: «Το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα αλλά δεν τους δικαιολογώ»

Μιλόγεβιτς: «Το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα αλλά δεν τους δικαιολογώ»

Με τον Μασούντ τα… έβαλε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου, στο φινάλε του αγώνα ΠΑΟΚ-Πανιώνιος.

Ο Πανιώνιος πλήρωσε την ανόητη αποβολή του Μασούντ στο 68’, όταν έμπειρος άσος πάτησε στον αχίλλειο τον Μαλεζά και αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, δυσκολεύοντας αρκετά το έργο των «κυανέρυθρων» για να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από την συμπρωτεύουσα.

Πάνω σε αυτό στάθηκε και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά το ματς ΠΑΟΚ-Πανιώνιος, ο οποίος ανέφερε: «Αν ένας παίκτης βγαίνει και είναι χαρούμενος δεν είναι φυσιολογικό. Όλοι θέλουν να παίζουν και εγώ θέλω να έχω τέτοιους παίκτες. Είναι φυσιολογικό και για μένα δείχνει πολλά πράγματα. Τους ξέρω σαν παιδιά μου και τους καταλαβαίνω. Το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα, δεν τους δικαιολογώ αλλά το καταλαβαίνω».

Από εκεί και πέρα τόνισε: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Ήταν ένα παιχνίδι που ήξερα ότι θα πάει έτσι. Το ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει κατοχή της μπάλας. Νομίζω ότι πριν το γκολ του Πρίγιοβιτς δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες. Συγχαρητήρια. Ότι καλύτερο. Να αναφερθώ στη θέληση και το κουράγιο των παικτών μου. Τελευταία στιγμή είχαμε τις απώλειες των Μαχμούτ και Γεσίλ. Έτσι είναι το σύστημα των πλέι οφ, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Ότι και να γινόταν συγχαρητήρια. Υπάρχει κούραση, είναι δύσκολο για τους παίκτες. Δεν μπορεί να υπάρχει πολύ ποιότητα στο παιχνίδι γι αυτό και γίνονται πολλά λάθη. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο».

Πρόσθεσε επίσης πως: «Είναι καλό για μας ότι βάλαμε τον Βουκελάτο. Δυο σέντερ φορ τους αφήσαμε στην Αθήνα. Μετά την κόκκινη του Μασούντ ήταν δύσκολο για εμάς. Όταν είναι στο 1-0 ελπίζεις αλλά είναι πολύ δύσκολο ειδικά στην Τούμπα. Υπάρχει και η κούραση που βγαίνει και είναι δύσκολο».

Σχετικά με τον Σιώπη: «Έχουμε πολλούς παίκτες με μικροπροβλήματα. Από εκεί και πέρα δε θέλουμε να ρισκάρουμε κι άλλο. Υπάρχει υπερκόπωση. Όχι μόνο με μας. Παίξαμε δυο παιχνίδια με μεγάλη ένταση. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να παίζεις κάθε τρεις μέρες. Και ο καιρός βοήθησε σήμερα γιατί αν ήταν πιο ζεστός θα είχαμε κι άλλα προβλήματα. Εγώ είμαι υπεύθυνος αλλά να ξέρετε ότι με νοιάζει πρώτα η υγεία των παικτών. Ναι παλεύουμε για τους στόχους αλλά πάνω από όλα η υγεία. Λέμε ότι είναι καλά αλλά πολλές φορές είναι και ψέματα. Μέχρι την αποβολή παλέψαμε. Μετά και με την κούραση δεν είχαμε δυνάμεις να βγούμε στην κόντρα».



Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved