Μιλόγεβιτς: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Μιλόγεβιτς: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Απαλλαγμένος από το άγχος θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Η νίκη στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ ανήκει στο παρελθόν και η ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι απόλυτα προσηλωμένη στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, όπως ανέφερε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. «Σίγουρα θα βγει και η κούραση, αλλά από εκεί και πέρα προέχει η ομάδα να πάρει ανάσες. Δεν έχουμε άγχος και αυτό είναι ωραίο. Είμαστε ελεύθεροι να παίξουμε. Θα δώσουμε τα πάντα, σε κάθε ματς παίζουμε για τη νίκη» ανέφερε σχετικά ο Σέρβος προπονητής στο συνδρομητικό κανάλι εν όψει της 3ης αγωνιστικής των πλέι όφ.

Αναλυτικά όσα είπε για:

Για το γεγονός ότι ο Πανιώνιος σε κάθε παιχνίδι είναι και καλύτερος: «Έχουμε πετύχει μια σπουδαία νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, η οποία είναι μια κορυφαία ομάδα, όπως όλες όσες συμμετέχουν στα πλέι οφ. Εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να συνεχίζουμε τη δουλειά που έχουμε ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι».

Για το πως νιώθει ο ίδιος για τα σπουδαία αποτελέσματα του Πανιωνίου: «Εγώ πάντα νιώθω καλά. Όταν βλέπω πως οι παίκτες μου είναι χαρούμενοι, σημαίνει πως και εμείς όλοι στο προπονητικό τιμ κάνουμε καλή δουλειά. Το ίδιο κάνω και εγώ, απλά τη δουλειά μου. Παίζουμε και αναπνέουμε για να κερδίσουμε. Πάντα η νίκη φέρνει μια μεγάλη ευχαρίστηση και ότι κάνεις καλά τη δουλειά σου. Δεν μπορείς με μία νίκη να πετάς, ούτε φυσικά με μία ήττα να σκύβεις το κεφάλι. Δουλεύουμε μαζί με τα παιδιά και σίγουρα είναι όμορφο. Από αύριο ήδη ξεχνάω τη νίκη επί της ΑΕΚ. Έτσι είναι ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο».

Για το αν είπε κάτι στους παίκτες του μετά την επιτυχία κόντρα στην ΑΕΚ: «Τίποτα δεν τους είπα. Απλά τους έδωσα συγχαρητήρια, όπως τους δίνω μετά από κάθε παιχνίδι. Για την προσπάθεια κυρίως, αυτό είναι που μετράει. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών. Για εμάς είναι σημαντικό να ξεκουραστούμε γιατί έχουμε λίγες μέρες μπροστά μας. Αυτές οι στιγμές ανήκουν στους παίκτες μου, όχι σε μένα».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Μ' ενδιαφέρει η κατάσταση των παικτών μου. Παίξαμε δύο δυνατά παιχνίδια και δεν είναι εύκολο να παίζεις σε τρεις μέρες με δύο δυνατές ομάδες. Σίγουρα θα βγει και η κούραση, αλλά από εκεί και πέρα προέχει η ομάδα να πάρει ανάσες. Ο ΠΑΟΚ είναι κυπελλούχος Ελλάδας, είναι μια ομάδα που έχει τερματίσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Μια ποιοτική ομάδα. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Δεν έχουμε άγχος και αυτό είναι ωραίο. Καμιά φορά και να χεις αυτό το άγχος δεν μπορείς να βγάλεις τις δυνατότητες που έχεις. Εμείς πετύχαμε ότι είχαμε βάλει στόχο. Τώρα είμαστε ελεύθεροι να παίξουμε. Θα δώσουμε τα πάντα, σε κάθε ματς παίζουμε για τη νίκη. Με όλο το σεβασμό προς όλες τις ομάδες, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Είναι ποδόσφαιρο, 11 εναντίον 11 στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν το μυστικό είναι πως δεν υπάρχει άγχος σε σχέση με τους αντιπάλους: «Πάντα υπάρχει αυτό το θετικό άγχος, δεν μπορείς να το αποφύγεις. Απλά δεν υπάρχει τόσο πίεση. Είναι διαφορετικό να παίζεις στο πρωτάθλημα και να θέλεις να πετύχεις κάτι και διαφορετικά στα πλέι οφ. Για μένα είναι όμορφα. Το έχω πει και στους παίκτες μου, θέλω να τους δω τώρα που παίζουμε με τις κορυφαίες ομάδες που βρίσκονται πανάξια εδώ. Ο Πανιώνιος είναι σε ένα elite γκρουπ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και αυτό είναι μεγάλη επιτυχία. Θέλουμε να βάλουμε βάσεις για τη συνέχεια του Πανιωνίου».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved