Παναθηναϊκός: Να μην μείνει στο ντέρμπι!

Παναθηναϊκός: Να μην μείνει στο ντέρμπι!

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεχάσει τι έγινε στη Λεωφόρο κόντρα στον Ολυμπιακό και να συγκεντρωθεί στις επόμενες υποχρεώσεις του για να μην την πατήσει όπως έγινε σε 46 περιπτώσεις από τη σεζόν 1959-60 ως σήμερα 

Ένα από τα βασικά ζητήματα που έχουν οι περισσότερες ομάδες μετά από ντέρμπι, είναι το πώς θα καταφέρουν να έχουν ενέργεια αλλά και συγκέντρωση στα επόμενα παιχνίδια, ειδικότερα όταν αυτά έρχονται αμέσως μετά τις δυνατές κόντρες και δεν μεσολαβεί διακοπή όπως στην προκειμένη περίπτωση. Ο Παναθηναϊκός στην παρούσα φάση, έχει ένα αρκετά «βαρύ» πρόγραμμα. Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αποτέλεσε την αρχή για ένα… βουνό που έχει να ανέβει η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη στη συνέχεια, με απανωτά δύσκολα παιχνίδια. Οι «πράσινοι» αμέσως μετά τη διακοπή θα πρέπει να παίξουν εκτός έδρας με την ΑΕΚ, στη συνέχεια να υποδεχθούν τον δεύτερο της βαθμολογίας Πανιώνιο και ακολούθως να πάνε στην Τούμπα για ματς με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο εν τω μεταξύ θα αντιμετωπίσουν και στα διπλά ματς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, είναι να μην… παρασυρθεί από την ευφορία της νίκης επί του ΟΣΦΠ και να μην μείνει στην εξαιρετική εμφάνιση που έκανε κόντρα στην ομάδα του λιμανιού. Η ιστορία του «τριφυλλιού» έχει δείξει πως τα πράγματα μετά από τα ντέρμπι δεν είναι ποτέ εύκολα. Από καταβολής Α’ Εθνικής οι «πράσινοι» έχουν δώσει 117 παιχνίδια με τους «ερυθρόλευκους» για το πρωτάθλημα εκ των οποίων το ένα ήταν μπαράζ, δυο δεν είχαν συνέχεια στη σεζόν αφού αποτελούσαν το τελευταίο παιχνίδι της, ενώ απομένει να φανεί τι θα γίνει τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με τους «πράσινους» να έχουν μπροστά τους την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Μια ομάδα που έχουν αντιμετωπίσει 10 φορές αμέσως μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και η παράδοση δεν είναι καθόλου ευνοϊκή για το «Τριφύλλι», αφού τις περισσότερες φορές μένει με το μυαλό στο ντέρμπι που προηγήθηκε, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Διαβάστε περισσότερα στο Leoforos.gr



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved