Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0: Τον... πάτησε, δεν τον διέλυσε!

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0: Τον... πάτησε, δεν τον διέλυσε!

Ο Παναθηναϊκός ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο του Απόστολος Νικολαΐδης και επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολάρα του Μπεργκ - Ακίνδυνος ο Ολυμπιακός, δεν δημιούργησε φάση στο ματς. Μπεργκ, Εμποκού, Ζέκα οι κορυφαίοι του γηπέδου - Μόνος κράταγε τους «ερυθρόλευκους» ο Καπίνο.

Οι «πράσινοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις τους. Ο Ουζουνίδης είχε διαβάσει καλά το ματς και με ασταμάτητη πίεση ψηλά, έκλεισε τους διαδρόμους με αποτέλεσμα οι παίκτες του να κλέβουν μπάλα όποτε θέλουν και να φτάνουν με χαρακτηριστική άνεση στην περιοχή του Καπίνο.

Σε μία από αυτές τις επισκέψεις ο Μπεργκ είδε τη μπάλα να του στρώνεται έξω από την περιοχή από απόκρουση του Καπίνο σε τετ α τετ του Κλωναρίδη. Ο Σουηδός χωρίς χρονοτριβή σούταρε αμέσως και άνοιξε το σκορ μόλις στο 15ο λεπτό.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Ζέκα (που έκλεβε όλη την ώρα μπάλες) και Μπεργκ έκαναν ότι ήθελαν και συνέχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες. Ο Καπίνο έμοιαζε να παίζει μόνος του αποκρούοντας το ένα σουτ μετά το άλλο, και κάπως έτσι η ομάδα του πήγε με το «κολακευτικό» 1-0 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος οι «πράσινοι» οπισθοχώρησαν δίνοντας χώρο στον αντίπαλό τους ο οποίος ωστόσο δεν μπορούσε ακόμα να δημιουργήσει ευκαιρίες. Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός απειλούσε διαρκώς με τον δραστήριο Εμποκού, ενώ ο Κουρμπέλης έκανε απίστευτη δουλειά στο κέντρο.

Το 1-0 τελικά παρέμεινε μέχρι το τέλος, με τους πράσινους να έχουν για κορυφαίους τους Μπεργκ και Ζέκα, ενώ σπουδαία δουλειά έκαναν και οι Εμποκού, Κουρμπέλης. Ο Καπίνο αν και τα έκανε τα λάθη του στα διωξίματα με τα πόδια έπιασε όσα μπορούσε στην επιστροφή του στη Λεωφόρο, την ώρα που ο Βλαχοδήμος είδε το ματς σαν θεατής!

Πολύ καλή η διαιτησία του Κομίνη.

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Μπεργκ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες (Λουντ 77'), Κλωναρίδης (Λέτο 76'), Χουλτ, Μολέδο, Εμποκού (Μπουμάλ 86'), Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης

Ολυμπιακός: Καπίνο, Μποτία, Ρομαό, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες (Φορτούνης 63'), Ανσαριφάρντ, Ελιονούσι(Καρντόσο 81'), Σισόκο, Μάρτινς (Ανδρούτσος 57'), Φιγκέιρας, Σεμπά

Θυμηθείτε εδώ το Live Chat του Onsports



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved