Προεκλογικά παιχνίδια στην πλάτη του κόσμου του Παναθηναϊκού από Παππά και Μπαλτάκο

Προεκλογικά παιχνίδια στην πλάτη του κόσμου του Παναθηναϊκού από Παππά και Μπαλτάκο

Η κυβέρνηση «πέφτει», ο Παππάς το ξέρει και επιχειρεί να παίξει με τον κορυφαίο σύλλογο της Ελλάδας, την ώρα που ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ευελπιστεί να «καρπωθεί» για δικούς του λόγους, μια απίστευτη «φούσκα» για το γηπεδικό - Δεν είχε ιδέα ο Καμίνης, διάβασε το πλάνο απ' τις εφημερίδες του Μπόμπολα

Από τη μια πλευρά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που βρίσκεται στα... σχοινιά και ψάχνει με χίλια δυο τερτίπια να βρει «μαξιλαράκια», ψάχνοντας παναθηναϊκούς ψήφους, για να διατηρηθεί στην εξουσία, αφού όλες οι δημοσκοπήσεις τη θέλουν να πέφτει με συντριβή στην αντιπολίτευση, όποτε κι αν διεξαχθούν οι επόμενες εκλογές.

Από την άλλη πλευρά, η διοίκηση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, του συλλόγου που βιώνοντας τα πιο πέτρινα χρόνια της ιστορίας του, αντιμετωπίζει ουσιαστικό και πραγματικό πρόβλημα επιβίωσης, με εκείνη να μοιάζει - και με την παρουσία του Δημήτρη Μπαλτάκου στην ηγεσία της - ανήμπορη να σηκώσει το ειδικό βάρος μιας τόσο βαριάς καρέκλας.

Και στη μέση ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος του, του οποίους και οι μεν (κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ) και οι δε (Δ. Μπαλτάκος) πιστεύουν - κι ας ξέρουν αμφότεροι πως τίποτα απ' όλα αυτά που οραματίζονται δεν μπορούν να πετύχουν - πως θα τον κοροϊδέψουν. Πώς; Ξεθάβοντας το γηπεδικό και αρχίζοντας να μοιράζουν υποσχέσεις, καθαρά προεκλογικού χαρακτήρα, αφού ούτε πλάνο υπάρχει, ούτε σχέδιο επί της χρηματοδότησης, ενώ ακόμα και ο Δήμαρχος Αθηναίων, ο ίδιος ο Γιώργος Καμίνης, έμεινε... άφωνος το πρωί της Πέμπτης, διαβάζοντας από τις εφημερίδες το περιβόητο πλάνο, το οποίο - κατά πληροφορίες του Newsbomb.gr που διαρρέονται και από παναθηναϊκές πηγές - o ίδιος ο Νίκος Παππάς, έσπευσε να κάνει... δώρο στις εφημερίδες του Μπόμπολα.

Πώς αλλάζουν οι καιροί;

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ένα βρόμικο σχέδιο από την πλευρά της κυβέρνησης και ένα ύποπτο (;) σχέδιο από την πλευρά της διοίκησης του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Γιατί ο Νίκος Παππάς μπορεί να διατηρεί τις όποιες φιλικές σχέσεις και να κάνει... δώρα τις προεκλογικές του εξαγγελίες σε οποιονδήποτε εκδότη επιθυμεί. Κι ας... ορκιζόταν πριν γίνει υπουργός ο ίδιος και κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ πως θα τσάκιζε τη διαπλοκή. Να ήταν η πρώτη, ή μήπως θα είναι η τελευταία φορά, αυτή, που συλλαμβάνονται ψευδόμενοι οι κυβερνώντες;

Αποκλείεται...

Ωστόσο, ο Δημήτρης Μπαλτάκος, ως Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Συλλόγου, μάλλον κάτι δεν έχει σωστά αντιληφθεί για το τι πρεσβεύει ο ρόλος του και η θέση που σήμερα έχει την τιμή να υπηρετεί.

Όφειλε, στο κάλεσμα και μόνο της κυβέρνησης, πριν... τρέξει στη Βουλή για συναντήσεις επί προεκλογικών σχεδίων και συζητήσεις με τον Βασιλειάδη, να ενημερώσει το σύνολο της Παναθηναϊκής οικογένειας. Το έπραξε; Ρητορικό το ερώτημα…

Τι ακριβώς συμβαίνει;

Δυστυχώς για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, μια ιστορία που τον έχει πονέσει πολύ, προσφέρεται σήμερα ως... ξαναζεσταμένο φαγητό, προκειμένου να παίξουν το δικό τους μπρα ντε φερ, Παππάς και Μπαλτάκος, για το ποιος εκ των δύο θα «καρπωθεί» την «επιτυχία» και θα φανεί πιο... Παναθηναϊκός στα μάτια των οργανωμένων οπαδών του τριφυλλιού.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr



ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved