Σα Πίντο: «Τέσσερα οφσάιντ και γκολ από λάθος κόρνερ»

Σα Πίντο: «Τέσσερα οφσάιντ και γκολ από λάθος κόρνερ»

Άστραψε και βρόντηξε ο Σα Πίντο στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός του Ατρομήτου στάθηκε αποφάσεις του Σελίμου και των βοηθών του, με τον ίδιο τεχνικό να εξηγεί ότι θα ήταν... διαφορετικό ματς αν η διαιτησία ήταν πιο ισορροπημένη.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ρικάρντο Σα Πίντο:

Για το ματς: «Ενα πολύ καλό ματς και ανταγωνιστικό. Και οι 2 ομάδες άξιζαν κάτι περισσότερο γιατί η διαιτησία ήταν πολύ κακή. Παρότι ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα με μεσοεπιθετικούς δεν χρειάζεται τη βοήθεια της διαιτησίας. Θα προτιμούσα το ποδόσφαιρο. Είχαμε οκτώ οφσάιντ. Τέσσερα ήταν και τέσσερα δεν ήταν. Η πρώτη φάση ήταν με τον Τόνσο και η άλλη με τον Ντάουντα που αφού δίνεται το πλεονέκτημα έπρεπε να τον αφήσουν στο γκολ. Καθαρή του Ντάουντα για γκολ. Επίσης το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού δεν είναι κόρνερ. Είναι πολλές φάσεις. Είναι αρκετές. Έχουμε πολύ σεβασμό στον Ολυμπιακό. Οι παίκτες μου πάλεψαν πολύ και άξιζαν κάτι παραπάνω. Ίδια αντιμετώπιση και από τις 2 πλευρές θα ήθελα. Να είναι δίκαιο το ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια κυρίως για το 2ο μέρος. Είχαμε κατοχή, ευκαιρίες και παλέψαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Παρότι το 2ο γκολ, μας σκότωσε η αντίδρασή μας ήταν πολύ καλή. Από το 1-1 πήγαμε στο 2-0. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ήμασταν αρκετά καλοί. Συνεχίζουμε στην ίδια γραμμή και πάμε παρακάτω».

Για το αν ο Ολυμπιακός πήρε το πάνω χέρι λόγω διαιτησίας: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα με μεγάλους παίκτες και αυτό δεν αλλάζει. Αυτό που θέλω να πω είναι να δούνε όλη την αγωνιστική πραγματικότητα. Να ήταν πιο ισορροπημένη η διαιτησία. Έχω έρθει ξανά εδώ και ο Ολυμπιακός έχει παίξει και έχει κερδίσει. Εάν το γκολ δεν δινόταν από κόρνερ και εάν αφήνανε το δικό μας θα βλέπαμε άλλο ματς».

Για το αν η νίκη του Ολυμπιακού οφείλεται στη διαιτησία: «Εάν δεν είχαν δοθεί αυτές οι φάσεις δεν θα ήταν γκολ οπότε τι παραπάνω να πω. Τι άλλο να πω;»

Για την δυσκολία της ομάδας του στις τελικές: «Είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε φάσεις σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Ευχαριστώ για την ερώτηση. Στο τελευταίο παιχνίδι, το 2-1 ούτε ο Ολυμπιακός είχε φάσεις. Δεν έκανε κάτι εξωπραγματικό. Από λεπτομέρεια. Είναι οι μικρές λεπτομέρειες της αναμέτρησης».

Για το γκολ οφσάιντ του Ατρομήτου στο ματς στο Κύπελλο: «Λάθη γίνονται και μπορούν να κάνουν όλοι. Το προηγούμενο δεν ήταν κάτι που επηρέασε γιατί ο Ολυμπιακός πέρασε. Τώρα ήθελα κάτι πιο ισορροπημένο».

Για τον Ολυμπιακό και το επίπεδό του: «Σαφώς και ο Ολυμπιακός είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Η πιο μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Αυτό που θέλω να περάσω στους παίκτες μου είναι πως και με Ρεάλ και Μπάρτσα να πιστεύουν στη νίκη. Αυτό που ήθελα να δω σήμερα ήταν κάτι πιο ισορροπημένο από την διαιτησία».



Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved