Νέα «επίθεση» από Αυτόνομη Θ. 10: «Ο Καγιούλης έδωσε τα εισιτήρια σε εταιρεία σεκιούριτι»

Νέα «επίθεση» από Αυτόνομη Θ. 10: «Ο Καγιούλης έδωσε τα εισιτήρια σε εταιρεία σεκιούριτι»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή έδωσαν τη δική τους εξήγηση σχετικά με το περιστατικό που συνέβη με τα εισιτήρια στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Λίγο πριν τη σέντρα του κυριακάτικου ντέρμπι Ηρακλής-ΠΑΟΚ, ο «Γηραιός» εξέδωσε ανακοίνωση καταγγέλλοντας εισβολή κουκουλοφόρων στα εκδοτήρια του γηπέδου όπου στη συνέχεια έκλεψαν και τα εισιτήρια του αγώνα. Λίγο αργότερα όμως, κάποιοι μοίραζαν δωρεάν εισιτήρια της αναμέτρησης.

Η Αυτόνομη Θύρα 10, με ανακοίνωση που εξέδωσε, σχολίασε όλα όσα έγιναν πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά και το περιστατικό με τα εισιτήρια στα εκδοτήρια του γηπέδου. Μεταξύ άλλων μίλησε για συμφωνία του Νίκου Καγιούλη με εταιρία σεκιούριτι για την προμήθεια 500 εισιτηρίων, τα οποία θα πουλούσε η ίδια η εταιρεία και θα κρατούσε τα χρήματα από τη διάθεση τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και επειδή η προπαγάνδα που κάνετε από χθες είναι πιο εμφανής και από το οφσάιντ γκολ που βάλατε, θα σας αφιερώσουμε μερικές αράδες αν και δεν αξίζετε ούτε μια στιγμή από το χρόνο μας.

Εδώ και εβδομάδες ο καγιούλης είχε έρθει σε συμφωνία με τα σεκιούριτι που απασχολούνται στο Καυταντζόγλειο ώστε να πληρώσει τα χρέη του προς αυτούς, διαθέτοντας τους 500 εισιτήρια τα οποία θα πουλούσε η ίδια η εταιρεία σεκιούριτι και θα κρατούσε τα χρήματα από τη διάθεση τους. Η εταιρεία ονομάζεται Athos security και όλος τυχαίως είναι η εταιρεία η οποία «φυλάει» το Μακεδονία παλλάς και το κρατικό γήπεδο μπάσκετ της πυλαίας.

Η συγκεκριμένη εταιρεία σεκιούριτι ήρθε σε συμφωνία με ανθρώπους της ασφάλειας του παοκ αλλά και με «οπαδούς» οι οποίοι συμφώνησαν να αγοράσουν τα εισιτήρια και να έρθουν στο καυταντζογλειο, ενώ εμείς στον πρώτο γύρο δεν πήγαμε στην τούμπα.

Αν κάποιος στην Θεσσαλονίκη πιστεύει ότι για μια συμφωνία τέτοιου είδους στην οποία εμπλέκονται μια εταιρεία σεκιούριτι, άνθρωποι που δουλεύουν στην ασφάλεια μιας ΠΑΕ και «οπαδοί», δεν είναι ενημερωμένο το τμήμα αθλητικής βίας της πόλης τότε είναι ή βλάκας ή στημένος. Το τμήμα αθλητικής βίας (τουλάχιστον ένα κομμάτι αυτού) ήξερε τα πάντα και σε συντονισμό με όλους τους παραπάνω ετοίμαζε την οπαδική μαγκιά του λαού του παοκ με μοναδικό σκοπό την εκδήλωση επεισοδίων και τη σύλληψη όσων περισσότερων οπαδών του ΗΡΑΚΛΗ γίνεται.

Τελικά το όλο σχέδιο μαθεύτηκε τόσο πολύ που έφτασε μέχρι και στα δικά μας αυτιά και το καταγγείλαμε δημόσια όχι για να κόψουμε τις «ορδές» του λαού του παοκ, αυτοί είναι καλοδεχούμενοι, αλλά για να καταδείξουμε για άλλη μια φορά το πόσο στημένη και επικίνδυνη είναι αυτή η διοίκηση και για να καταλάβει ακόμα και ο τελευταίος φίλαθλος του ΗΡΑΚΛΗ ότι σωτηρία σημαίνει μόνο η απομάκρυνση των απατεώνων και των εντολοδόχων του Ιβάν Σαββίδη.

Από εκεί και πέρα αρχίζει η προπαγάνδα, αυτοί οι οποίοι συνεννοηθήκαν με σεκιουριταδες, ασφάλεια μιας ΠΑΕ και μπάτσους για να πάρουν εισιτήρια, μας κάνουν κήρυγμα για μετακινήσεις οπαδών και οπαδισμό. Αυτοί οι οποίοι συμμετείχαν στο φιάσκο της λεωφόρου όπου αντάλλαξαν εισιτήρια με οπαδούς του παναθηναϊκού και έβαλαν ταφόπλακα στις οργανωμένες μετακινήσεις με τις βλαχομαγκιές τους, αναρωτιούνται γιατί δεν γουστάρουμε κανένα πάρε δώσε με αυτούς.

Τέλος στα παιδιά των βουνών θα θέλαμε να τους προτείνουμε να πάνε να ανάψουν μια λαμπάδα στα ματ οι οποίοι σταμάτησαν με άπειρα δακρυγόνα τους εκατοντάδες οπαδούς του ΗΡΑΚΛΗ οι οποίοι ήθελαν να τους πλησιάσουν για να τους δώσουν εισιτήρια για τον αγώνα. Να τους θυμίσουμε ότι το Κατσάνειο δεν είναι «Παρασκήνιο», επίσης να τους ενημερώσουμε ότι η ομάδα τους, κέρδισε στο πόλο την ομάδα της Χίου το Σάββατο με σκορ 8-5 και τέλος να τους προτείνουμε άλλη φορά που θα θέλουν να φτάσουν κρυφά κάπου, να μην ανάβουν πυρσούς και φωνάζουν συνθήματα.

Λαέ του ΗΡΑΚΛΗ μην ασχοληθείς άλλο με τους αυτούς που περπατάνε χιλιόμετρα μόνο και μόνο για να βγάλουν μια φωτογραφία, ο ΗΡΑΚΛΗΣ μας, παραμένει δέσμιος του ρώσου ολιγάρχη και των απατεώνων, χρέος μας να παλέψουμε μέχρι την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων μας για να τον ελευθερώσουμε!!!»



Παναθηναϊκός AKTOR: «Απομένουν 5 παιχνίδια κι όλα είναι σαν τελικοί» - Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν
Παναθηναϊκός AKTOR: «Απομένουν 5 παιχνίδια κι όλα είναι σαν τελικοί» - Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν
Ντιέγκο Μαραντόνα: Δικάζονται οι ύποπτοι για το θάνατό του
Ντιέγκο Μαραντόνα: Δικάζονται οι ύποπτοι για το θάνατό του
Θρήνος στον αθλητισμό: Πέθανε ξαφνικά στα 42 του ο σύντροφος της τενίστριας Αρίνα Σαμπαλένκα
Θρήνος στον αθλητισμό: Πέθανε ξαφνικά στα 42 του ο σύντροφος της τενίστριας Αρίνα Σαμπαλένκα
O ιστορικός αγώνας της Ελλάδας με το Καζακστάν με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
O ιστορικός αγώνας της Ελλάδας με το Καζακστάν με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved