Σύγκρουση ή προσέγγιση με τον Βασιλόπουλο;

Σύγκρουση ή προσέγγιση με τον Βασιλόπουλο;

Οι δύο τάσεις στην ΑΕΚ για τη νέα κόντρα που ξέσπασε με τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας. Ποια τα δεδομένα.

Τις τελευταίες ώρες, από την ΑΕΚ βγαίνει προς τα έξω αγανάκτηση και θυμός, σχετικά με τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλο και τη διοίκησή του. Η κόντρα κορυφώθηκε με το πρόσφατο έγγραφο-απάντηση της δημοτικής αρχής στην «Δικέφαλος 1924» και στην Περιφέρεια (το οποίο σας αποκάλυψε το On Sports) και την ταυτόχρονη ανακοίνωση του δήμου, σύμφωνα με την οποία δεν μπορούν να εγκρίνουν ή να απορρίψουν τα υψομετρικά για την «Αγιά Σοφιά» παρά μόνο να γνωμοδοτήσουν. Με αυτό τον τρόπο ο Βασιλόπουλος πετούσε το μπαλάκι στην ΑΕΚ, στέλνοντάς της το μήνυμα: «προχωρήστε με την άδεια χωρίς εμάς».

Η αντίδραση των κιτρινόμαυρων ήταν οργισμένη, σημειώνοντας πως ο Δήμαρχος ψεύδεται και παίζει νέο παιχνίδι, με απώτερο σκοπό να προσφύγει έπειτα στο ΣτΕ, στην περίπτωση που όντως προχωρήσει μόνη της η ΑΕΚ με την Περιφέρεια για την άδεια.

Πλέον, επικρατούν δύο τάσεις στο Μαρούσι: Η μία λέει «φουλ επίθεση» και η άλλη «να προσεγγίσουμε τον Δήμαρχο με ψυχραιμία άλλη μια φορά και έπειτα τραβάμε στα άκρα το θέμα αν δεν τα βρούμε ούτε τώρα μαζί του».

Δείχνει πιθανότερο να επικρατεί η πρώτη τάση, με τους υποστηρικτές της να σημειώνουν: «Τι άλλο να πούμε πλέον με τον Δήμαρχο, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, δεν θέλει το γήπεδο στην πόλη και εμείς δεν θα μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα, θα αντιδράσουμε». Πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον Δημήτρη Μελισσανίδη έτοιμο να δώσει και σχετική συνέντευξη Τύπου την επόμενη εβδομάδα για να ξεκαθαρίσει κάποια βασικά πράγματα.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει και κόσμος στην κιτρινόμαυρη οικογένεια, που παραμένει αισιόδοξος και υποστηρίζει πως με ψυχραιμία και σωστή προσέγγιση ίσως βρεθεί λύση, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις εύλογες νέες καθυστερήσεις που θα προκύψουν.

«Να βάλουμε πρόσωπα της ένδοξης ιστορίας της ΑΕΚ να τον πλησιάσουν. Μια επιτροπή από τους σπουδαιότερους, που θα ζητήσουν συνάντηση μαζί του και θα του μιλήσουν ήρεμα και ωραία. Αν και τότε δεν βρεθεί άκρη, επίθεση», είναι η θέση τους.

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Πλέον οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» καλούνται να πάρουν οριστικές αποφάσεις. Πυρ ή μια ακόμη –τελευταία- προσπάθεια διαπραγμάτευσης; Η επόμενη εβδομάδα φαίνεται πως θα είναι άκρως καθοριστική.



Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved