Ο Ιντέγε... στέλνει Καρντόσο στην επίθεση

Ο Ιντέγε... στέλνει Καρντόσο στην επίθεση

Οριστικά εκτός «μάχης» για την πρώτη αναμέτρηση με την Οσμάνλισπορ στους «32» του Europa League τέθηκε ο Νιγηριανός και ο Παραγουανός ετοιμάζεται για την βασική ενδεκάδα.

Ο Μπράουν Ιντέγε αποχώρησε με πρόβλημα στον ώμο από την αναμέτρηση με την Λάρισα, το απόγευμα του Σαββάτου (11/2) και παρά το γεγονός πως οι εξετάσεις που υποβλήθηκε άμεσα δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό, θεωρείται δεδομένη η απουσία του από το ματς του «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στους Τούρκους, την Πέμπτη (16/2) το απόγευμα. Ο διεθνής άσος υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης και θα χρειαστεί ένα μικρό διάστημα να μείνει εκτός δράσης, παρά την έντονη επιθυμία του να είναι στην διάθεση του Πάουλο Μπέντο και να πάρει μέρος στον αγώνα με την Οσμάνλισπορ.

Αντίθετα, ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να βρει τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει στην κορυφή της επίθεσης και τη δεδομένη στιγμή, ο Όσκαρ Καρντόσο έχει τον πρώτο λόγο. Ο Παραγουανός άσος έχει πολλές παραστάσεις από ευρωπαϊκά ματς και ο προπονητής του Ολυμπιακού θεωρεί πως η εμπειρία του θα βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στη νίκη. Σε δεύτερο… πλάνο βρίσκεται ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και δεν αποκλείεται να πάρει μέρος, στο δεύτερο ημίχρονο, ανάλογα με τις ανάγκες της αναμέτρησης.

Αγωνία... για ΑΕΚ

Όσον αφορά στον Μπράουν Ιντέγε, ο Αφρικανός κάνει αγώνα… δρόμου για να μπορέσει να είναι στην διάθεση του Πάουλο Μπέντο για το ντέρμπι της Κυριακής (19/2) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Πάντως, οι πιθανότητες δεν είναι με το… μέρος του, αλλά εμφανίζεται έτοιμος να παλέψει για να δώσει το «παρών». Ωστόσο, άπαντες στο Ρέντη έχουν αφήσει πιο… πίσω την αναμέτρηση με την Ένωση, μια και προηγείται το ματς με τους Τούρκους για το Europa League, όπου στόχος είναι η διάκριση στην διοργάνωση.

Τα πλάνα για Οσμάνλισπορ

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στο ματς με την ομάδα της Άγκυρας, καθώς η μαγνητική του ήταν «καθαρή». Βέβαια, είναι στην ευχέρεια του Πάουλο Μπέντο αν θα τον χρησιμοποιήσει από την αρχή ή θα τον κρατήσει στον πάγκο. Πάντως, ο Πορτογάλος έχει ένα σημαντικό… πρόβλημα και δεν είναι άλλο από τον παίκτη που θα βρεθεί δίπλα στον Αντρέ Μάρτινς στην μεσαία γραμμή. Πριν από το ματς με την Λάρισα, τον πρώτο λόγο είχε ο Παναγιώτης Ρέτσος, ωστόσο, πλέον, ο Αλεξί Ρομαό διεκδικεί με αξιώσεις την θέση του στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα, ο Λεάλι αναμένεται να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Αυτό άλλωστε είναι κάτι που συνηθίζει ο Πορτογάλος, δίνοντας την θέση του τερματοφύλακα στον Ιταλό, στα ευρωπαϊκά ματς. Ο Φιγκέιρας θα είναι στα δεξιά, στα αριστερά ο Ντε Λα Μπέγια, με τους Βιάνα και Μποτία στο κέντρο της άμυνας. Σε ρόλο «δεκαριού» θα είναι ο Φορτούνης και στο αριστερό άκρο ο Σεμπά.



Πόλο Γυναικών: Στον τελικό του Champions League o Ολυμπιακός!
Πόλο Γυναικών: Στον τελικό του Champions League o Ολυμπιακός!
ΠΑΟΚ: Ίωση ο Κωνσταντέλιας και χάνει το ντέρμπι!
ΠΑΟΚ: Ίωση ο Κωνσταντέλιας και χάνει το ντέρμπι!
ΑΕΚ: Αγάλματα των Νεστορίδη και Παπαϊωάννου θα τοποθετηθούν στην «OPAP Arena»
ΑΕΚ: Αγάλματα των Νεστορίδη και Παπαϊωάννου θα τοποθετηθούν στην «OPAP Arena»
Συνελήφθη γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία - Χτυπούσε και δάγκωνε τη σύντροφό του
Συνελήφθη γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία - Χτυπούσε και δάγκωνε τη σύντροφό του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved