Οι διάλογοι του Δ.Σ.

Οι διάλογοι του Δ.Σ.

Το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό ήταν το κυριότερο θέμα συζήτησης στο διοικητικό συμβούλιο των μετόχων της ΠΑΕ.

Οι μέτοχοι των «πράσινων» αναφέρθηκαν επίσης στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, αλλά και στις πωλήσεις πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Αναλυτικά οι διάλογοι του Δ.Σ., σύμφωνα με την εφημερίδα «Εξέδρα»:

Γιάννης Βαρδινογιάννης: Και με τι αποτίμηση θα γίνει η αύξηση; Πρέπει να αποφασίσουμε. Πρέπει να υπάρχει και μια αποτίμηση.

Ιάκωβος Γεωργάνας: Μπορούμε να πάρουμε την τιμή της τελευταίας Α.Μ.Κ. που είναι πρόσφατη.

Γιάννης Βαρδινογιάννης: Στην προηγούμενη αύξηση είχε γίνει αποτίμηση από την Deloitte.

Αδαμάντιος Πολέμης: Μπορούμε να βασιστούμε στην προηγούμενη αποτίμηση. Προτείνω τα χρήματα να μπουν μέχρι τις 30 Απριλίου 2011 και στις 2 Μαΐου να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα. Πρέπει να γίνουν όλα αυτά γρήγορα και να δούμε το θέμα του προπονητή…

Αδαμάντιος Πολέμης: Εάν δει κάποιος ότι δεν θέλει να βάλει τα λεφτά, μετά αυτά μπορούν να γυρίσουν πίσω. Δεν υπάρχει δέσμευση. Να βάλουμε όσο μεγαλύτερο ποσό αύξησης γίνεται.

Ιάκωβος Γεωργάνας: Να πούμε επίσης ότι το σενάριο αυτό επηρεάζεται από το ρόστερ. Είναι παθογένεια το μεγάλο ρόστερ.

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Άκουσα τα δύο σενάρια. Για μένα και οι δύο προτάσεις είναι θνησιγενείς. Και ξεκινώ με την εξής παράμετρο: έχει άνοιγμα ο Παναθηναϊκός 29 εκατ. ευρώ. Δεν μπορούμε να βάλουμε τα μισά. Έχει σκεφτεί κανείς άλλη λύση;
Θα προτείνω κάτι επαναστατικό. Είστε διατεθειμένοι να διαλύσουμε την πολυμετοχικότητα και να έρθει κάποιος να τις πάρει όλες τις μετοχές και να κουμαντάρει;

Τα 10 εκατ. ευρώ και 15 εκατ. ευρώ είναι σταγόνα στον ωκεανό. Ο βασικός μας αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός και τα καταφέρνει γιατί ένας άνθρωπος μέσα εκεί κουμαντάρει. Ο Παναθηναϊκός θα γίνει μαγαζάκι. Υπάρχουν άλλοι που βάζουν λεφτά και άλλοι που δεν βάζουν. Δεν γίνεται έτσι.

Να μπουν χρήματα, να ξεκαθαρίσει ο καθένας τι θέλει. Έπρεπε να γίνει Γ.Σ. και όχι Δ.Σ. Να πει ο κάθε μέτοχος τι θέλει. Χρειάζεται επαναστατική λύση. Θα πωλήσουμε παίκτες; Ουαί και αλίμονο σε όποιον αναλάβει. Χρειάζονται πολύ γενναίες αποφάσεις.

Γιάννης Βαρδινογιάννης: Θέλω να ξεκαθαρίσω, πρακτικά ο Παναθηναϊκός είναι χρεοκοπημένος αφού χρειάζεται διαδοχικές αυξήσεις. Έχουμε προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός. Δεν αρκεί να γινόμαστε αρεστοί. Όλοι θέλουμε το καλό του Παναθηναϊκού. Θα ήταν ευχής έργον να κάνει κάποιος ανάλυση και τοποθετήσεις και μετά να προτείνει λύσεις. Να μη μιλάμε για πρωτοκλασάτους ή όχι.

Είναι χρεοκοπημένος ο Παναθηναϊκός γιατί:

1) Υπήρχε τεχνικό team που έφερε απαράδεκτες λύσεις.

2) Υπήρχε πίεση από συγκεκριμένους ανθρώπους, τον κ. Βγενόπουλο, για πολλές μεταγραφές.

3) Υπήρχε μια γενική ευφορία.

Ποτέ όμως δεν έθεσα θέμα κακής διαχείρισης από τον κ. Νίκο Πατέρα. Ναι, έκανε λάθος επιλογές. Όχι όμως κακή διαχείριση. Δεν υπεγράφη η σύμβαση χορηγίας, διότι η καταβολή θα γινόταν Μάρτιο ή Απρίλιο. Ο Νικόλας Πατέρας δεν είχε κάποια ευθύνη από τη μη υπογραφή της σύμβασης χορηγίας.

Πρέπει να προτείνουμε μια ρεαλιστική λύση. Οι πολυφωνίες δεν ευνοούν. Θανάση, έχεις δίκιο. Η πολυμετοχικότητα σαν ιδέα δεν είναι αποτυχημένη, αλλά η συνολική διαχείριση της πολυμετοχικότητας δεν ήταν η σωστή.

Το 25% παραμένει διαθέσιμο υπό προϋποθέσεις. Δεν νομίζω ότι όλοι οι υπόλοιποι μέτοχοι θα έφεραν αντίρρηση να έρθεις ένας νέος άνθρωπος. Δεν πρέπει να είμαστε έρμαιο των εφημερίδων και των οπαδών. Δημιουργούνται προσδοκίες. Κανείς ποδοσφαιριστής δεν θα δεχτεί haircut. Μέσα στους 2 με 3 επόμενους μήνες θα έχουμε ταμειακό έλλειμμα. Ας αποφασίσουμε τι αύξηση θα γίνει. Με κίνδυνο το 50% να μείνει αδιάθετο.

Μαρία Λομβάρδου Ζούλα: Και η δική σας πρόταση;

Γιάννης Βαρδινογιάννης: Δεσμεύομαι υπό αίρεση. Θα βάλω το 30% του ποσού της αύξησης που θα συγκεντρωθεί.

Δημήτρης Δομάζος: Τον Πατέρα και τον Αντωνίου, ποιους τους έφερε;

Γιάννης Βαρδινογιάννης: Ο κ. Πατέρας εξελέγη πρόεδρος. Έβαλε δικά του χρήματα 9 εκατ. ευρώ. Ο κ. Αντωνίου ήταν δική μου πρόταση, διότι ένας μέτοχος είχε αντίρρηση να παραμείνει ο κ. Βέλιτς. Δεν είχα άποψη για το πόσο καλός είναι. Είμαι απόλυτα υπεύθυνος για την εισήγηση. Όμως τα Χριστούγεννα της πρώτης χρονιάς θεώρησα ότι δεν κάνει. Επέμεινα στο συμβούλιο την πρώτη χρονιά που έκλεινε η πολυμετοχικότητα να φύγει. Το δίδυμο Τεν Κάτε - Αντωνίου ήταν καταστροφικό. Όμως αντιδράσεις και αντιπολίτευση δεν υπήρχαν. Απαλλάσσομαι της ευθύνης αφού εισηγήθηκαν κατόπιν να φύγει.

Πέρσι, με την παραίτηση του Ν. Πατέρα, επέμενε ο Ν. Πατέρας και ο Α. Βγενόπουλος να μείνει ο Αντωνίου. Εγώ δεν ήθελα να συνεχίζει να διαχειρίζεται την ομάδα. Τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών δεν σπάνε. Είμαστε χειροπόδαρα δεμένοι σε κάποια θέματα. Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις.

Αντώνης Αντωνιάδης: Εάν κάναμε αύξηση κατά το ποσοστό συμμετοχής του κάθε μετόχου δεν θα ήταν πιο δίκαιο;

Γιάννης Βαρδινογιάννης: Εγώ δεν συμμετείχα για τρία χρόνια στο κομμάτι της διοίκησης. Δεν άσκησα δικαίωμα διοίκησης παρόλο που είχα το 55% γιατί δεν ήθελα να συμμετέχω στη διοίκηση. Δεν είναι δικό μου το χρέος για να το επωμισθώ.

Ηθικά και νομικά δεν έχω καμία ευθύνη. Δεν υπήρχε η σύμφωνη γνώμη μου. Όταν διαφωνούσα «έτρωγα ξύλο». Είμαστε πτωχευμένοι. Σε αυτήν την πτώχευση δεν θέλω να συμμετέχω. Ανοίγω τον δρόμο στους άλλους. Η αύξηση δεν λύνει το πρόβλημα. Είναι ένα προσωρινό injection (ένεση).

Σωτήρης Λουμίδης: Το Δ.Σ. μόνο εισήγηση κάνει στη Γ.Σ. Δεν μπορούμε να λάβουμε απόφαση, προτάσεις μόνο κάνουμε. Η διοικούσα επιτροπή έχει προτείνει δύο σενάρια. Έχει εξετάσει άλλο; Μπορεί το σύνολο που θα μαζευτεί να είναι λιγότερο.

Δημήτρης Γόντικας: Εάν είναι λιγότερα χρήματα, τότε θα πρέπει να λάβουμε άλλες αποφάσεις.

Σωτήρης Λουμίδης: Το ποσοστό συμμετοχής εκπροσωπείται;

Γιάννης Βαρδινογιάννης: Αυτοί που έχουν δεσμευτεί είναι γύρω στο 50%.

Μίμης Δομάζος: Ο κ. Ζολώτας δεν θα λάβει μέρος στην Α.Μ.Κ.

Σωτήρης Λουμίδης: Οι μέτοχοι θα πρέπει να αποφασίσουν.

Δημήτρη Γόντικας: Θα πρέπει να κάνουμε συγκεκριμένες προτάσεις.

Γιάννης Βαρδινογιάννης: Είναι going concern. Φέτος θα χρειαστούν 10 εκατ., του χρόνου άλλα 10 εκατ. Αυτός που θα μπει κάθε χρόνο θα έχει το ίδιο πρόβλημα. Οι απαιτήσεις του κόσμου μεγαλώνουν.

Δημήτρης Γόντικας: Εάν γινόταν κάποια αλλαγή στη διάρθρωση των δαπανών;

Γιάννης Βαρδινογιάννης: Δεν αλλάζει.

Ιάκωβος Γεωργάνας: Σε προοπτική 5 ετών το έλλειμμα θα είναι 75 εκατ. ευρώ. Θα πρέπει να υπάρξει θεραπεία-σοκ, ώστε ο προϋπολογισμός να μειωθεί.

Δημήτρης Γόντικας: Εξαρτάται από τις αποφάσεις που θα λάβουμε.

Σωτήρης Λουμίδης: Έχουμε κάνει υποδομή στην Παιανία ή οποία δεν βγάζει χρήματα.

Λεωνίδας Πολέμης: Πρέπει να ξέρουμε ποιος θα διαχειριστεί τα χρήματα. Αν θα πιάσουν τόπο.

Σωτήρης Λουμίδης: Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί ένα fund που θα βάλει το υπόλοιπο 25% και στο οποίο όλοι οι μέτοχοι θα συμμετάσχουν κατά το ποσοστό συμμετοχής τους; Ψάχνουμε εδώ να βρούμε λύσεις. Προσπαθώ να βρω μια φόρμουλα.

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Δεν είναι σωστό. Θα πρέπει να ανέβουν τα ποσοστά των άλλων. Οι συζητήσεις είναι ατέρμονες. Έκανε λάθος ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και το Δ.Σ. Αφήσαμε τη διοίκηση να σκορπάει χρήματα. Δεν ενημέρωναν κανέναν. Δεν έφερνε το Δ.Σ. κάποια αντίδραση. Ήταν λάθος. Ας ξεχάσουμε όμως το παρελθόν.

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου εξαρτάται από τη Γ.Σ. και όχι από το Δ.Σ. Έχουμε ερμαφρόδιτη κατάσταση. Ο κ. Δομάζος είπε ότι ο κ. Ζολώτας δεν θέλει να συμμετάσχει. Δεν γίνεται αυτό. Εάν πούμε 10 εκατ. ευρώ και παρουσιασθεί ότι το 50% δεν μπαίνει, τι προτείνουμε; Ίσως είναι και αργά. Είναι θνησιγενείς οι προτάσεις. Δηλώστε ευθαρσώς και καλέστε τους μετόχους να πουν τι θέλουν. Δηλώνω εκ προοιμίου ότι ο Παύλος Γιαννακόπουλος θα σταθεί στο πλευρό του Παναθηναϊκού και θα πει ναι.

Δημήτρης Γόντικας: Επί της διαδικασίας θα πρέπει να λάβουμε απόφαση για την εισήγηση που θα κάνουμε στη Γ.Σ.

Ιάκωβος Γεωργάνας: Θα πρέπει να γίνει underwriting. Να δεσμευθεί ο κάθε μέτοχος. Η κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου θα πρέπει να γίνει διά συμφωνίας μετόχων.

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Η νόμιμη διαδικασία είναι από τη Γ.Σ.

Γιάννης Βαρδινογιάννης: Εμείς στο Δ.Σ. λέμε ναι τώρα, θα πάμε σε Γ.Σ. θα πει ναι (στην αύξηση), το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Υπάρχει ακάλυπτο ποσό κατά ποσοστό 50%.

Ιάκωβος Γεωργάνας: Πρέπει να γίνει βολιδοσκόπηση.

Αδαμάντιος Πολέμης: Έχει γίνει. Κύριοι, είμαστε υπό πτώχευση. Έχω μηδενικό ταμείο, μέχρι τον Σεπτέμβρη πρέπει να έχω λεφτά. Είναι κακή διοίκηση η διοίκηση που ζητάει συνέχεια χρήματα. Πρέπει να αποφασίσουμε πόσα λεφτά θα μπουν και με τι ποσοστό ο καθένας. Εάν μαζέψουμε 2 εκατ. ευρώ τότε θα παραιτηθούμε, θα μας κυνηγάνε οι δανειστές.

Αργύρης Μήτσου: Δεν είμαστε πιονάκια εδώ. Πρέπει να πούμε στον κόσμο την αλήθεια. Έχουμε χρεοκοπήσει. Θα μιλήσω και για την ομάδα. Η ομάδα η σημερινή δεν είναι ομάδα. Η ομάδα του 2008 ήταν πρώτη στο πρωτάθλημα τις πρώτες εβδομάδες και τότε δεν έπαιζαν πρωτοκλασάτοι. Η τωρινή ομάδα είναι πολύ χειρότερη από το 2008. Έγινε κακή διαχείριση τα 3 χρόνια.

Θα μπουν «Χατζηχρήστοι» στον Παναθηναϊκό. Να κάνουμε έκκληση στους μέτοχους, να σκύψουν οι μέτοχοι και να βοηθήσουν άλλη μια φορά. Είναι χρεοκοπημένη η ομάδα οικονομικά και σαν ομάδα. Πωλούνται οι παίκτες για να σωθεί η ομάδα.

Εμείς σαν Δ.Σ. θα χρεωθούμε τη χρεοκοπία. Για να συνέλθει (η ομάδα) θέλει 50 εκατ. ευρώ. Τα βλέπω αυτά με πόνο ψυχής. Η ομάδα είναι αδιέξοδο.

Δημήτρης Γόντικας: Πρέπει να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Παρουσιάστηκαν δύο σενάρια.

Ιάκωβος Γεωργάνας: Το σημαντικό είναι να υπάρχουν δεσμευτικές ενέργειες.

Αδαμάντιος Πολέμης: Και με τα 15 εκατ. το αποτέλεσμα είναι αρνητικό. Προτείνω 15 εκατ. ευρώ και μετά να πει ο καθένας τι θα βάλει.

Γιάννης Βαρδινογιάννης: Στα 15 εκατ. καλύπτονται γύρω στα 7 εκατ. ευρώ. Στα 10 εκατ. ευρώ καλύπτονται γύρω στα 5 εκατ. ευρώ. Η οικογένειά μου έχει πρόθεση να βάλει 30% στο ποσό που θα έχει συγκεντρωθεί.

Αδαμάντιος Πολέμης: Ας πάμε ανάποδα. Τι λεφτά χρειάζονται για να μην πτωχεύσει ο Παναθηναϊκός; Χρειαζόμαστε τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ.

Γιάννης Βαρδινογιάννης: Εάν πορευόμαστε με ποσοστά φτάνουμε σε αδιέξοδο, όπως είχα πει και στο προηγούμενο Δ.Σ.

Ιάκωβος Γεωργάνας: Να πει ο κάθε μέτοχος τι βάζει. Θα βάλει κάποιος πάνω από το ποσοστό του;

Γιάννης Βαρδινογιάννης: Θα είμαστε μέσα 20 εκατ. ευρώ στο τέλος της σεζόν.

Δημήτρης Γόντικας: Η άλλη επιλογή είναι να τοποθετηθεί κάποιος μέτοχος αν μπορεί ή θέλει να υπερβεί το ποσοστό του. Πρέπει να υπάρξει απόφαση.

Αδαμάντιος Πολέμης: Να ρωτηθεί ο καθένας. Με 5 εκατ. ευρώ δεν μπορούμε να τη βγάλουμε μέχρι το καλοκαίρι.

Αδαμάντιος Πολέμης: Το νούμερο ένα είναι, να σωθεί ο Παναθηναϊκός. Σας υποσχόμεθα ότι η διαχείριση θα γίνει με άλλο τρόπο. Θα πτωχεύσουμε πριν ακόμη ξεκινήσουμε.

Γιάννης Βαρδινογιάννης: Το ρεαλιστικό είναι ότι μαζεύουμε 7 εκατ. ευρώ.

Δημήτρης Γόντικας: Θα πρέπει να τοποθετηθεί το Δ.Σ. Εάν δεν υπάρχει κεφάλαιο κίνησης δεν κάνουμε τίποτα.

Αδαμάντιος Πολέμης: Και με πωλήσεις και με αποδεσμεύσεις, πάλι χρειαζόμαστε 10 εκατ. ευρώ.

Ιάκωβος Γεωργάνας: Η αναγγελία της αύξησης μπορεί να είναι μεγαλύτερη.

Σωτήρης Λουμίδης: Να επανέλθω στην πρότασή μου. Θα μπορούμε να διαμορφωθεί ένα αμοιβαίο κεφάλαιο. Ή ας γίνει χορηγία.

Μίμης Δομάζος: Κύριε Λουμίδη, θα βάλετε λεφτά;

Σωτήρης Λουμίδης: Εάν ήταν θα το έλεγα. Εσείς, κ. Δομάζο, εσείς, κ. Μαυροκουκουλάκη, θα βάλετε χρήματα;

Μάνος Μαυροκουκουλάκης: Να μην αναφέρεσθε στο όνομά μου.

Δημήτρης Γόντικας: Θα πρέπει να αποφασίσουμε και να υποδείξουμε στη Γ.Σ. το ποσό των 15 εκατ. ευρώ με τη σύντομη διαδικασία χωρίς την έκδοση ενημερωτικού δελτίου, την οποία σας προανέφερα. Θα ανοιχθεί ένας λογαριασμός. Η αύξηση να γίνει με αποτίμηση που είχε κάνει η Deloitte στην προηγούμενη αύξηση.

Γιώργος Σπηλιοτόπουλος: Να διευκρινίσουμε εάν η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μπορεί να γίνει με απόφαση του Δ.Σ.

Αδαμάντιος Πολέμης: Μέχρι τις 30/4/2011 πρέπει να μπουν τα χρήματα.

Ιάκωβος Γεωργάνας: Το πρόβλημα είναι η θέληση να μπουν τα χρήματα.

Γιάννης Βαρδινογιάννης: Προς τα έξω τι θα πούμε; Από τα 15 εκατ. τελικά θα μαζέψουμε 7 εκατ. ευρώ. Θα έχουμε έλλειμμα. Κάποιος πρέπει να επικοινωνήσει την πραγματική κατάσταση.

Γιώργος Σπηλιοτόπουλος: Πρότασή μου είναι να ξεκαθαρίσουμε ποια είναι η πραγματική κατάσταση.

Αδαμάντιος Πολέμης: Είμαι υπέρ στο να κάνουμε πρόταση με θετικό ταμείο, ώστε να μη ζητάμε κάθε χρόνο κι άλλα λεφτά.

Δημήτρης Γόντικας: Ας πούμε ότι εκτιμάμε ότι η κάλυψη θα είναι μικρότερη.

Γιάννης Βαρδινογιάννης: Θα πρέπει να γίνει παρουσίαση των αρνητικών αποτελεσμάτων.

Γιώργος Σπηλιοτόπουλος: Να καλέσουμε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα. Είναι ευκαιρία να πούμε ότι θα γίνει προσπάθεια. Θα κάνουμε μια πολιτική που θα στηρίξει ο κόσμος.

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Είναι αιθεροβάμων.

Μάνος Μαυροκουκουλάκης: 15 εκατ. η Α.Μ.Κ. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα βάλει το 30% των 4,5 εκατ. ευρώ που προβλέπεται ότι θα καλυφθούν. Επιβεβαιώστε το.

Γιάννης Βαρδινογιάννης: Το επιβεβαιώνω.

Δημήτρης Γόντικας: Θα ανοιχθεί λογαριασμός. Ας ορίσουμε μια ημερομηνία ώστε να ξέρουμε πόσα χρήματα θα έχουν μπει.

Γιάννης Βαρδινογιάννης: Πώς θα επικοινωνήσουμε την πραγματικότητα;

Δημήτρης Γόντικας: Ο φίλαθλος θα έχει στο μυαλό του τα 15 εκατ. ευρώ.

Λεωνίδας Πολέμης: Οι φίλαθλοι που ασχολούνται ξέρουν (την πραγματική κατάσταση).

Παναγιώτης Δάβαρης: Γιατί δεν αποφασίζουμε 30 εκατ. ευρώ για να μαζέψουμε 15 εκατ. ευρώ;

Μάνος Μαυροκουκουλάκης: 15 εκατ. ευρώ Α.Μ.Κ. Fullstop. Μετά από εισήγηση της διοικούσας επιτροπής.

Γιάννης Βαρδινογιάννης: Η ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια να επηρεάζεται από την κατάσταση. Οι παίκτες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ είναι μήνες απλήρωτοι.

Αντώνης Αντωνιάδης: Επειδή είναι τα play offs δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε περικοπές.

Γιάννης Βαρδινογιάννης: Πρέπει να συσπειρωθεί ο κόσμος, να μάθει την πραγματικότητα. Να βγει επίσημα προς τα έξω.

Δημήτρης Γόντικας: Θα πρέπει να κάνουμε αύξηση, ωστόσο από μόνη της δεν επιλύει το οικονομικό πρόβλημα. Θα πρέπει να γίνουν κι άλλες κινήσεις και περικοπές.

 

Η κουβέντα για τις πωλήσεις:


Δημήτρης Γόντικας: Έχει συνυπολογισθεί το κόστος του συμβολαίου του Βύντρα και το κόστος μισθώσεων των εγκαταστάσεων της Παιανίας. Επιλέξαμε αυτό το σενάριο. Θα κάνουμε από μεριάς μας πολλές θυσίες.

Αδαμάντιος Πολέμης: Και 15 εκατ. ευρώ να βάλουμε και να πουλήσουμε τρεις παίκτες, ίσα ίσα γίνεται θετικό το ταμείο μας.

Αντώνης Αντωνιάδης: Είναι πρωτοκλασάτοι; Έχει σημασία, έχουμε και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Δημήτρης Γόντικας: Δεν μπορούμε να πούμε ονόματα. Οι υπολογισμοί δεν μπορούν να γίνουν με άλλο τρόπο. Θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να «πιάνουν» στην παγκόσμια αγορά. Εξετάζουμε στη διοικούσα επιτροπή πολλά σενάρια. Η κατάσταση είναι περίπου αυτή.

Δημήτρης Δομάζος: Ποιος θα πουλήσει τους παίκτες;

Δημήτρης Γόντικας: Δεν είμαι έτοιμος να απαντήσω σε αυτό.

Αδαμάντιος Πολέμης: Με λιγότερο από 15 εκατ. ευρώ αύξηση, δεν γίνεται. Γι’ αυτό και είχα αυτή τη γνώμη για τον Βύντρα. Εγώ προτείνω να ψηφίσουμε για το ποσό και μετά το πώς θα μπουν τα χρήματα, αν θα είναι ανάλογα με το ποσοστό συμμετοχής του κάθε μετόχου κ.τ.λ. Θα ανοίξουμε με λογαριασμό, θα βάλουμε μια προθεσμία, μετά θα δούμε πόσα μαζέψαμε και ποιος έβαλε τι.

Αντώνης Αντωνιάδης: Ακούγοντας τον Δημήτρη Γόντικα, βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο Παναθηναϊκός θα αδυνατίσει από άποψη ισχύος. Εάν πωληθούν τρεις παίκτες, θα αδυνατίσει η ομάδα. Θα έχουμε πρόβλημα και με τον κόσμο. Ο προπονητής θα αποφασίσει ποιοι θέλει να μείνουν και ποιοι να φύγουν. Η λειτουργία της ομάδας είναι το βασικότερο. Έχουμε ήδη καθυστερήσει. Βεβαίως συμφωνώ ότι τα χρήματα πρέπει να μπουν.

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Play off Europa League: Μεγαλοπρεπής «εξάρα» της Μίλαν!
Play off Europa League: Μεγαλοπρεπής «εξάρα» της Μίλαν!
Ένα… τάιμ άουτ να είχες ρε Μαρίνο!
Ένα… τάιμ άουτ να είχες ρε Μαρίνο!
Χιμένεθ: «Παράλογη η αποβολή...»
Χιμένεθ: «Παράλογη η αποβολή...»
Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Πεκίνου
Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Πεκίνου
Ισπανία: Ένοπλος εισέβαλε σε εστιατόριο στη Βαρκελώνη
Ισπανία: Ένοπλος εισέβαλε σε εστιατόριο στη Βαρκελώνη
Έφυγε από τη ζωή ο Παύλος Μαρινάκης
Έφυγε από τη ζωή ο Παύλος Μαρινάκης
Αυτός είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που σκότωσε τους δύο φοιτητές στην Κρήτη
Αυτός είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που σκότωσε τους δύο φοιτητές στην Κρήτη
Ηχηρό μήνυμα Παυλόπουλου προς Τουρκία: Στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες
Ηχηρό μήνυμα Παυλόπουλου προς Τουρκία: Στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης