Καραπαπάς: «Προέρχονται από την πραγματική εγκληματική οργάνωση»

Καραπαπάς: «Προέρχονται από την πραγματική εγκληματική οργάνωση»

Στο ίδιο… μήκος κύματος με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν η παρέμβαση του Κώστα Καραπαπά σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων», το μεσημέρι της Τετάρτης (9/11) μίλησε στον «Sport 24 Radio» και επανέλαβε τις θέσεις των Πειραιωτών, όπως εκφράστηκαν από την επίσημη ανακοίνωση για την επίθεση στην οικία του Γιώργου Μπίκα, ενώ παράλληλα, έκανε επίθεση στον Παναθηναϊκό.

«Η ραδιοφωνική μου παρέμβασή αποτελεί μια συνέχεια της ανακοίνωσης που έβγαλε πριν από λίγο η ΠΑΕ Ολυμπιακός την οποία και αναφέρατε και έχει να κάνει με την απερίφραστη καταδίκη του συγκεκριμένου περιστατικού που καταγγέλλεται από τον κ. Μπίκα. Βεβαίως περιμένουμε με αγωνία να δούμε και τι έχει γίνει. Τα περιστατικά όπως γνωρίζετε είναι πάρα πολλά και φτάνουν από απειλές και φτάνουν μέχρι και απόπειρες ανθρωποκτονίας. Αυτά τα περιστατικά, όλα, προέρχονται από την πραγματική εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου που δρα ανεξέλεγκτα και η οποία κάνει αυτό το πράγμα σε δεκάδες ανθρώπους που έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Φαντάζομαι ξέρετε η λίστα είναι μεγάλη, είναι μακριά και εν πάση περιπτώσει γνωρίζουν καλά και οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: «Δεν είναι δυνατόν όμως κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, και έχουμε φτάσει σ' αυτό το σημείο, μια ολόκληρη κοινωνία ανθρώπων, είτε είναι εργαζόμενοι των ομάδων, είτε είναι προπονητές, είτε αθλητές, είτε δημοσιογράφοι, ακόμα και οι ίδιοι οι φίλαθλοι, να πατάει κάποιος ένα κουμπί και να σταματάει το πρωτάθλημα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το ότι σταματάει το πρωτάθλημα, το καταλαβαίνει ακόμα και παιδί 8 χρονών, ότι ο μόνος που θίγεται απ' αυτό είναι ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα και έχει διαφορά. Ο Ολυμπιακός που παίζει στην Ευρώπη και θέλει να συνεχίσει και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να υπάρχει μια κανονικότητα. Νομίζω ότι αυτό δεν είναι λύση. Πρέπει τόσο η επιτροπή εξομάλυνσης όσο και η κυβέρνηση να κάνουν ό,τι μπορούν ώστε το ποδόσφαιρο να συνεχίσει να παίζεται στη χώρα μας».

Στην συνέχεια, ο Κώστας Καραπαπάς έκανε επίθεση στον Παναθηναϊκό: «Επίσης, πριν από λίγο βγήκε ο κ. Παναγόπουλος από τον Παναθηναϊκό, στο ραδιόφωνο του κ. Αλαφούζου, στον ΣΠΟΡ FM, και είπε ότι κάποια δημοσιεύματα σε ΜΜΕ φίλα προσκείμενα στον Ολυμπιακό στοχοποίησαν τον κ. Μπίκα. Για μία ακόμη φορά δηλαδή κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλά, δηλαδή να ρίχνουν λάσπη και να αφήσουν σκιές. Κι αυτό, ποιοί; Αυτοί που έχουν στοχοποιήσει όλους τους Έλληνες διαιτητές επί χρόνια με το «Παράγκα και Όραμα», αυτοί που έχουν στοχοποιήσει όλο τον κόσμο. Θα πουν αυτοί λοιπόν ότι επειδή κάποια ΜΜΕ έγραψαν 2 μέρες κάποια πράγματα για τον κ. Μπίκα τον στοχοποίησαν και αυτό σημαίνει ότι τον στοχοποίησαν. Δηλαδή μας έχουν περάσει όλους για ανόητους ή μας αντιμετωπίζουν ως ανήλικα παιδιά που δεν καταλαβαίνουμε τι λένε».

Και κατέληξε: «Εμείς λοιπόν έχουμε να πούμε το εξής, μετά και την ξεκάθαρη ανακοίνωση του Ολυμπιακού, προς όλους όσοι μας ακούνε για να πάμε ακόμα παρακάτω. Ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρεται ούτε ποιος ορίζει τους διαιτητές ούτε ποιός θα διευθύνει τα παιχνίδια του. Προτείνω λοιπόν να μας παίξει όλα τα ματς ως το τέλος στο πρωτάθλημα ο κ. Σιδηρόπουλος για να μην έχει κανένας άγχος. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, οι αντίπαλοί μας θα φεύγουν πάλι με ταξί».



Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved