Ατρόμητος - Ολυμπιακός 3-1: Τον τιμώρησε με τριάρα

Ατρόμητος - Ολυμπιακός 3-1: Τον τιμώρησε με τριάρα

Ο Ατρόμητος έβαλε πολλά προβλήματα στον Ολυμπιακό μία εβδομάδα  πριν την πρώτη μάχη με την Χάποελ επικρατώντας 3-1 στο Περιστέρι 

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, παρά το γεγονός πως έδωσε το πρώτο της τεστ για τη νέα σεζόν και όντας στα μέσα της προετοιμασίας της, έδειξε μεγαλύτερη διάθεση στον αγωνιστικό χώρο και φανέρωσε πολλές αδυναμίες των Πειραιωτών, στην πρόβα τζενεράλε, πριν τις «μάχες» στα προκριματικά με την Πρωταθλήτρια Ισραήλ.

Οι Περιστεριώτες, έχοντας φρέσκο… αίμα στην σύνθεσή τους, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη στην άμυνα των φιλοξενούμενων και πήραν τη νίκη. Ο Μπίτολο στο 28’ άνοιξε το σκορ, ο Μιλιβόγεβιτς ισοφάρισε προσωρινά για τον Ολυμπιακό, στο 33’ και στο δεύτερο μέρος, ο Λε Ταλέκ με δύο προσωπικά τέρματα (73’ 84’) διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Αναμφίβολα, η εικόνα των «ερυθρόλευκων», μία εβδομάδα πριν από την πρώτη «μάχη» με την Χάποελ Μπερ Σεβά, δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και το «συγκρότημα» του Βίκτορ Σάντσεθ έδειξε πως θα πρέπει να δουλέψει ακόμα περισσότερο, προκειμένου να μην μπει σε περιπέτειες από τα πρώτα επίσημα ματς της νέας σεζόν.

Η εξέλιξη του αγώνα

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν την κυκλοφορία της μπάλας και φάνηκε πως βρίσκονται πιο μπροστά στην προετοιμασία τους έναντι της ομάδας του Περιστερίου. Άλλωστε, αυτό ήταν το πρώτο τεστ για το «συγκρότημα» του Τραϊανού Δέλλα.

Οι παίκτες του Βίκτορ Σάντσεθ προσπάθησαν να βρουν τους… διαδρόμους προς την περιοχή του Γκορμπούνοφ, με τους Σεμπά και Ντουρμάζ να είναι πιο κινητικοί, σε σχέση με τους υπόλοιπους Πειραιώτες. Μάλιστα, οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν αυτοί που είχαν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για τον Ολυμπιακό στο πρώτο μέρος.

Αρχικά, ο Βραζιλιάνος άσος έφτασε μία… ανάσα από το γκολ στο 22’ αλλά το σουτ που έκανε, έπειτα από μπαλιά του Σουηδού σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και πέντε λεπτά αργότερα, ο Ντουρμάζ σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Γκορμπούνοφ με όμορφο σουτ εκτός περιοχής.

Ωστόσο, στην επόμενη φάση ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι έφυγαν στην κόντρα με τον Ματέι, έξω από την περιοχή έδωσε στον Παπαδόπουλο, ο οποίος έκανε την μπαλιά στην «πλάτη» της άμυνας των «ερυθρόλευκων» και ο Μπίτολο απέναντι από τον Καπίνο, δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Όμως, οι «κυανόλευκοι» δεν κατάφεραν να κρατήσουν για πολύ το προβάδισμά τους, καθώς στο 33’ έπειτα από φάουλ του Ντουρμάζ που σταμάτησε στους αμυντικούς του Ατρόμητου, η μπάλα έφτασε στον Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος από το ύψος της περιοχής έκανε το σουτ και νίκησε τον Γκορμπούνοφ για το 1-1 που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Ολική… ανατροπή

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι πολλές αλλαγές του Τραϊανού Δέλλα, έδωσαν στην ομάδα του Περιστερίου άλλο… αέρα. Αντίθετα, ο Βίκτορ Σάντσεθ προχώρησε μόλις σε τέσσερις… επεμβάσεις στην έναρξη του δεύτερου μέρους. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη καλή στιγμή στην «επανάληψη», όταν στο 55’ ο Μαζουάκου έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Μπουχαλάκης πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε.

Η συνέχεια άνηκε εξ ολοκλήρου στους γηπεδούχους, εκμεταλλευόμενοι τα κενά στην άμυνα του Ολυμπιακού. Στο 73’ ο Κατράνης στο δεύτερο δοκάρι έκανε την παράλληλη μπαλιά και ο αμαρκάριστος Λε Ταλέκ δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει, αφού η μπάλα πέρασε απ’ όλη την «ερυθρόλευκη» άμυνα και τον Λεάλι.

Κάτι… ανάλογο έγινε και στο 84’ όταν ο Σιόβας έκανε λάθος εκτίμηση της φάσης, άφησε την μπάλα να σκάσει μπροστά του, ο Λημνιός πήρε την μπάλα, έδωσε έτοιμο… γκολ στον Λε Ταλέκ και ο Γάλλος επιθετικός σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και έγραψε το τελικό 3-1.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Μπάγκα, Ούμπιντες, Ματέι, Γροντής, Μπρίτο, Παπαδόπουλος
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Φυτανίδης, Κοντοές, Μπίτολο, Κεϊτά, Μπαστακός, Ντιγκινί, Λημνιός, Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σάντσεθ): Καπίνο (46' Λεάλι), Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβας, Ντε λα Μπέγια (46΄ Μαζουάκου), Μανιάτης (46΄ Ζντιέλαρ), Μιλιβόγεβιτς (74΄ Καμπιάσο), Μπουχαλάκης (63΄ Κασάμι), Ντουρμάζ (46΄ Φορτούνης), Σεμπά (63΄ Πάρντο), Ιντέγε



Παναθηναϊκός AKTOR: Πρόκριση δια πυρός και σιδήρου στην "Πυλαία" και τώρα Final-4
Παναθηναϊκός AKTOR: Πρόκριση δια πυρός και σιδήρου στην "Πυλαία" και τώρα Final-4
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ρίτσαρντς και Ιμπόρα παρόντες στη Λεωφόρο
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ρίτσαρντς και Ιμπόρα παρόντες στη Λεωφόρο
Σέλτικ: Φιέστα με πρωταγωνιστή τον Άγιο Βασίλη! (vids)
Σέλτικ: Φιέστα με πρωταγωνιστή τον Άγιο Βασίλη! (vids)
Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα μπάσκετ στην Καισαριανή
Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα μπάσκετ στην Καισαριανή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved