Αυλωνίτης: «Να ακούσει την καρδιά του ο Μπακασέτας»

Αυλωνίτης: «Να ακούσει την καρδιά του ο Μπακασέτας»

Ο Τάσος Αυλωνίτης μίλησε για το σίριαλ για το μέλλον του Τάσου Μπακασέτα.

Ο Αυλωνίτης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για

-το γεγονός ότι είναι στους πέντε καλύτερους παίκτες της Στουρμ Γκρατς: «Ναι, ο κόσμος το ψήφισε και με ενημέρωσαν αφότου ήρθα στην Ελλάδα. Μου έκανε εντύπωση και αυτό».

-την εμπειρία που ζει παίζοντας σε σύλλογο του εξωτερικού: «Ξεχωριστή εμπειρία, διότι είχα ακούσει από Έλληνες παίκτες που έχουν αγωνιστεί στο εξωτερικό το πόσο ωραίο είναι και δεν σας κρύβω ότι βγήκε αληθινό αυτό που μου έλεγαν. Είναι σαν γιορτή αυτό που ζεις κάθε βδομάδα, δεν υπάρχει αυτός ο φανατισμός που έχουμε στην Ελλάδα».

-το αν βοηθήθηκε από την παρουσία του Μπάμπη Λυκογιάννη (αγωνίζεται κι αυτός στην Στουρμ Γκρατς) και τις δυσκολίες που συνάντησε: «Με βοήθησε πάρα πολύ το γεγονός ότι αγωνίζεται σε αυτό το πρωτάθλημα, εγκλιματίστηκαγρήγορα με τον Μπάμπη. Μου έδειξε τα κατατόπια. Ένα θέμα ήταν η γλώσσα, επειδή δεν μιλάνε καθόλου αγγλικά εδώ αν και έκανα γρήγορα μαθήματα στα γερμανικά. Δυσκολία αντιμετώπισα με τον καιρό, έχει χιόνι και είναι διαφορετικό το κρύο εδώ».

-τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα του: «Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι συνεχίζουν και έχουν αυτό το στυλ, ακόμα και μια ομάδα παλεύει για την κατηγορία συνεχίζει και παίζει με το ίδιο στυλ».

-την επιλογή που έκανε τον περασμένο Ιανουάριο: «Ήταν ένα ρίσκο για εμένα, διότι ήμουν έξι μήνες χωρίς αγώνες. Είχα παίξει σε λίγα ματς. Ήταν ρίσκο, αλλά τα ρίσκα πρέπει να τα παίρνουμε, ώστε να κάνουμε βήματα προς τα μπρος».

-το μέλλον του και αν επιθυμεί να συνεχίσει στη Στουρμ γκρατς: «Δεν θα έλεγα όχι και απ’ ότι ξέρω η ομάδα με θέλει, ξεκινάει νωρίς η προετοιμασία και πρέπει να κλείσει σύντομα το ρόστερ. Τον πρώτο λόγο τον έχει ο Ολυμπιακός και θα με ενδιέφερε να συνεχίσω εδώ και γενικότερα στο εξωτερικό σε περίπτωση δεν υπάρχει η προοπτική να παραμείνω στον Ολυμπιακό».

-τις διαφορές του ελληνικού πρωταθλήματος με αυτό της Αυστρίας: «Το επίπεδο δεν έχει μεγάλες διαφορές. Είναι η Σάλτσμπουργκ που παίρνει τους τίτλους και από εκεί και πέρα οι υπόλοιπες ομάδες δεν έχει μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Ίσως το ελληνικό ποδόσφαιρο να είναι καλύτερο. Τακτικά ίσως να μην υπερέχει αυτός της Αυστρίας, διότι δεν είναι πολύ της τακτικής οι προπονητές εδώ, αλλά τεχνικά είναι καλό».

-τον Μπακασέτα: «Να ακούσει την καρδιά του και να κλείσει τα αυτιά του ώστε να επιλέξει αυτό που θέλει και να επιμείνει μέχρι τέλους. Αυτός είναι που στο φινάλε θα δικαιωθεί ή θα κάνει λάθος».



ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved