Χριστοβασίλης: «Θα είναι αμαρτία να μην δικαιωθούμε»

Χριστοβασίλης: «Θα είναι αμαρτία να μην δικαιωθούμε»

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης μίλησε στο ΣΠΟΡ FM και είπε πως θα είναι αδικία να μην δικαιωθεί ο ΠΑΣ.

Ο ισχυρός άντρας του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε για το ενδεχόμενο η ομάδα του να πάρει μέρος στα πλέι οφ άρα και στις ευρωπαϊκές οργανώσεις ενώ επιβεβαίωσε πως ο ΠΑΣ σκοπεύει να απευθυνθεί στην UEFA, εφόσον πάρει άδεια ο Πανιώνιος από τη δευτεροβάθμια επιτροπή.

Αναλυτικά όσα είπε για:

-τις διαφορές που είχε ο φάκελος που κατέθεσε ο ΠΑΣ στην επιτροπή αδειοδότησης: «Δεν νομίζω να είχε πολλές διαφορές. Το μόνο θέμα είναι νομίζω ότι πέρυσι δεν προλάβαμε για δύο ημέρες να κάνουμε τα χαρτιά μας για τις 100 δόσεις στην Εφορία. Εντάξει, έχει φτιάξει βέβαια λίγο η κατάσταση λόγω και των πωλήσεων κάποιων ποδοσφαιριστών».

-το γεγονός ότι ο ΠΑΣ τερμάτισε έκτος παρά τη μείωση του μπάτζετ και την απώλεια κάποιων ποδοσφαιριστών: «Χάσαμε και κάποιους ποδοσφαιριστές. Όπως η πώληση που έγινε στον ΠΑΟΚ (σ.σ. του Βελλίδη), η απώλεια του καλύτερου ίσως παίκτη μας του Τσάβες κατά τη διάρκεια της σεζόν».

-το ψαλίδισμα που έχει γίνει στο μπάτζετ: «Η μείωση του μπάτζετ μας έχει ξεκινήσει εδώ και πέντε χρόνια και από τότε έχουμε αρχίσει και παίρνουμε Ελληνόπουλα».

-τα όσα ακούγονται περί προσφυγής του ΠΑΣ στην UEFA σε περίπτωση που εξασφαλίσει άδεια ο Πανιώνιος μέσω της δευτεροβάθμιας επιτροπής: «Έχει πει επαναλαμβανόμενα ο κύριος Δημητρίου ότι δεν αλλάζει σε δεύτερο βαθμό κάτι. Όπως και εμείς πέρυσι, προσθέσαμε νέα στοιχεία στον φάκελο, αλλά δεν έγιναν δεκτά, έτσι πρέπει να γίνει και φέτος. Δεν έχω κάτι με τον Πανιώνιο, είναι ιστορική ομάδα. Αλλά και σε εμάς αυτό συμβαίνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Θεωρούμε ότι δεν δικαιούται να πάρει άδεια, διότι έχει ελλιπή φάκελο και υπενθυμίζω ότι πέρυσι έκανε αίτηση για να χρεοκοπήσει η εταιρεία. Τρία χρόνια οι ποδοσφαιριστές μου διεκδικούσαν την Ευρώπη και πέρυσι έγιναν γνωστές οι αποφάσεις για τις άδειες λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος και ενώ εκείνη τη στιγμή ήμασταν στην πέμπτη θέση. Στη συνέχεια τους πήρε από κάτω τους παίκτες μου, χάσαμε βαθμούς και υποχωρήσαμε στην έκτη θέση. Θα είναι αμαρτία να μην δικαιωθούμε και θα διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει».

-το αν μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση στο ποδόσφαιρο με τις αλλαγές που θα γίνουν: «Πιστεύω ότι θα βοηθήσει εφόσον αυτά τα χρήματα που θα πάρουν οι μικρές ομάδες πάνε σε καλές… εργασίες. Σε οργάνωση, σε Ακαδημίες για παράδειγμα. Δεν σημαίνει ότι με πέντε μεταγραφές παραπάνω θα φτιάξουν όλα».

-το μέλλον του Γιάννη Πετράκη, αλλά και ποδοσφαιριστών που λήγουν τα συμβόλαια τους όπως οι Ίλιτς, Μανιάς: «Είναι αξιόλογος προπονητής, τον πιστέψαμε και για αυτόν τον πήραμε πριν δυο χρόνια και είναι ο μακροβιότερος προπονητής του πρωταθλήματος. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε μαζί. Θέλουμε να συνεχίσουμε ανεξαρτήτως του τι συμβεί στα πλέι οφ. Πιστεύω ότι έτσι όπως είναι η κατάσταση δεν πιστεύω ότι κάποιος θέλει να φύγει και δεν πιστεύω ότι έχουν κάποια πρόταση. Θέλουμε να κρατήσουμε έναν κορμό. Ο Ίλιτς για παράδειγμα είναι σε ηλικία που είναι δύσκολο να πάρει μεταγραφή και είναι παίκτης που βοηθάει πολύ την ομάδα. Είναι και σαν πατέρας για τους πιο νεαρούς».



Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved