«Θα κάνει μεγάλη καριέρα ο Ίβιτς!»

«Θα κάνει μεγάλη καριέρα ο Ίβιτς!»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Βλάνταν Ίβιτς μίλησε ο πρώην συμπαίκτης του και πλέον βοηθός του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.

Διαβάστε την συνέντευξη που έδωσε στην πατρίδα του, ο Πολωνός τεχνικός:

Ποια τα νέα δεδομένα στον πάγκο του ΠΑΟΚ;

«Ο σύλλογος απέλυσε τον προηγούμενο προπονητή και πλέον είναι ο Βλάνταν Ίβιτς και εγώ βοηθός του. Γνωρίζω αρκετό καιρό τον Ίβιτς; αφου συνεργαστήκαμε στην Κ20 ενώ παίζαμε μαζί στον ΠΑΟΚ. Ουσιαστικά μεταφέρθηκε όλο το προπονητικο τιμ απο την Κ21 στην πρώτη ομάδα».
.
–Υπάρχουν πιθανότητες να παραμείνετε στον πάγκο και τη νέα σεζόν;

Τώρα, κανείς μας, δεν ασχολείται με το τι θα γίνει στο μέλλον. Σίγουρα αν καταφέρουμε να πετύχουμε στα play off και δείξει η ομάδα την καλή της πλευρά, τότε θα έχουμε, περισσότερες ελπίδες να παραμείνουμε.

-Ποιος είναι ο στόχος της ομάδα τώρα;

«Πρέπει να παλέψουμε για τη δεύτερη θέση και μπορούμε ακόμα να το πετύχουμε αυτό μέσω των play off. Αν επιστρέψουν και οι τραυματίες μας θα είμαστε αρκετά ισχυροί. Δεν είναι ανέφικτο να τα καταφέρουμε και να βγούμε πρώτοι στα play off».

-Βλέπετε τον εαυτό σας ως πρώτο προπονητή, καποια στιγμή;

«Σήμερα μου ταιριάζει αυτό που είμαι. Δεν έχω κανένα λόγο να διαμαρτύρομαι. Ο Ίβιτς είναι ένα εξαιρετικός προπονητής, πολλά υποσχόμενος. Μπορώ να μάθω πολλά μαζί του. Είναι ο κατάλληλος για να διατηρήσει την πειθαρχία στην ομάδα. Προβλέπω πως θα έχει μια μεγάλη καριέρα! Και μπορώ να κάνω σύγκριση, γιατί δούλεψα με πολλούς προπονητές ως παίκτης. Είναι ένας από τα καλύτερους προπονητές και θα πετύχει σίγουρα!».

–Οι τραυματισμοί έπαιξαν ρόλο στην ομάδα. Ήταν ευθύνη του προηγούμενου προπονητή. Μήπως για αυτό έφυγε;

Μετρώντας και το Κύπελλο, η ομάδα είχε 11 αγώνες στη σειρά χωρίς νίκη. Η πίεση της διοίκσης και των οπαδών μεγάλωσε, μέχρι που τελικά ο ιδιοκτήτης της ομάδας, αποφάσισε ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να αλλάξει τον προπονητή. Ξεκινήσαμε πολύ καλά με τον Ίβιτς. Έχουμε κερδίσει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό με 3-0. Ωστόσο όντως οι τραυματισμοί ήταν πραγματικά πολλοί και υπήρξαν διάφορες συζητήσεις για το τι έφταιξε. Υπήρχαν θεωρίες για την κακή προετοιμασία της ομάδας ή την κακή κατάσταση του γηπέδου. Αλλά το χειρότερο είναι πίσω μας. Μας λείπουν 6-7 ιδιαίτερα σημαντικοί παίκτες, αλλά σύντομα αρκετοί θα επιστρέψουν και ο ΠΑΟΚ θα είναι πολύ ισχυρός».

– Ο Κάσπερ Χαμαλάινεν δεν έκρυψε το γεγονός ότι είχε μια προσφορά από τον σύλλογο σας.

«Στην Ελλάδα πολλοί γράψανε γι ‘αυτό. Ο ΠΑΟΚ έψαχνε για κάποιο «δεκάρι», αλλά τελικά δεν αποκτήθηκε. Κατά τη γνώμη μου ο Χαμαλάινεν έχει μεγάλη ποιότητα και θα ήταν μία ενδιαφέρουσα περίπτωση και κατάλληλος για εμάς. Φυσικά υπάρχουν και άλλοι παράγοντες, όπως εγκλιματισμού, τα θέματα υγείας και ούτω καθεξής. Αλλά νομίζω ότι θα ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας!».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved