Στημένη… επική ανατροπή για Ατρόμητο!

Στημένη… επική ανατροπή για Ατρόμητο!

Με δύο στημένες φάσεις ο Ατρόμητος έκανε την ανατροπή απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, επικράτησε 2-1 και πήρε… ανάσα - Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι Περιστεριώτες λόγω αποβολής του Κεϊτά.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη της… επίσκεψη στα καρέ των γηπεδούχων, στο 17’ με τον Δημούτσο, όμως, στο δεύτερο μέρος, οι Περιστεριώτες βρήκαν τεράστια ψυχικά αποθέματα και πανηγύρισαν το «τρίποντο» με… δράστες τους Λαζαρίδη (68’) και Λε Ταλέκ (88’).

Η εξέλιξη του αγώνα

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ωραίο ρυθμό, κυρίως από την πλευρά των γηπεδούχων, οι οποίοι αναζήτησαν τους διαδρόμους προς την εστία του Μπαντή. Από την πλευρά τους, οι Αρκάδες προσπάθησαν να διαφυλάξουν τα νώτα τους και να χτυπήσουν στην κόντρα. Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, όταν στο 14’ ο Μπρίτο έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Μάλιστα, τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι… πλήρωσαν τον «άγραφο» νόμο του ποδοσφαίρου, καθώς ο Δημούτσος, κόντρα στην ροή του αγώνα άνοιξε το σκορ, εκμεταλλευόμενος τα συνεχόμενα λάθη των Λαζαρίδη και Μπίτολο στην άμυνα των «κυανόλευκων». Στην συνέχεια, οι Περιστεριώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν στο 21’ ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσια με τον Παπαδόπουλο, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 34’ ο Μάσα δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπάρκα σε σουτ εκτός περιοχής.

Επική… ανατροπή

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν… άλλαξε. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσαν για ένα τέρμα. Στο 48’ ο Παπαδόπουλος δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά, ενώ στο 63’ τα πράγματα έγιναν εξαιρετικά δύσκολα για τους «κυανόλευκους». Συγκεκριμένα, ο Πολ Κεϊτά έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Δημούτσο στο κέντρο, είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Όμως, φαίνεται πως η συγκεκριμένη εξέλιξη επηρέασε θετικά τον Ατρόμητο, ο οποίος έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και γύρισε το ματς. Η… αρχή έγινε στο 68ο λεπτό, όταν ο Λαζαρίδης πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έπειτα από κόρνερ από τα αριστερά και έκανε το 1-1. Πάντως, στην συγκεκριμένη φάση, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για σπρώξιμο του σκόρερ στον Ιγκλέσιας.

Οι Αρκάδες προσπάθησαν να αντιδράσουν και να πάρουν και πάλι το προβάδισμα, αλλά στο 78’ ο Φερνάντες δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπάρκα, που απέκρουσε εντυπωσιακά και στην εξέλιξη της φάσης, ο Στανισάβλιεβιτς από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ. Όμως, δέκα λεπτά αργότερα, ο Ατρόμητος έφτασε στην ολική ανατροπή και πάλι από στημένη φάση. Ο Ουμπίντες εκτέλεσε το φάουλ, ο Λε Ταλέκ κινήθηκε για την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε και στον Μπαντή και πήρε πορεία προς τα δίχτυα για το 2-1 των γηπεδούχων.

Ατρόμητος: Μπάρκας, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Κεϊτά, Μπρίτο, Σουμπίνιο, Στόιτσεφ (46' Ματέι), Ούμπιδες (73' Ουσέρο), Παπαδόπουλος (81' Λε Ταλέκ).

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Λούι, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Κουρμπέλης (77' Στανισάβλιεβιτς), Δημούτσος, Τσάβες (55' Ιωαννίδης), Μπερτόλιο, Μάσα.

Θυμηθείτε τα γκολ και την εξέλιξη του ματς όπως σας το πρόσφερε το Onsports:

Στημένη… επική ανατροπή για Ατρόμητο!

{iframe}http://livechat.bbend.com/livebomb/56e5606e1c3663d946f29290?theme=onsports|600|700{/iframe}


Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
Δεν είναι δικαίωση, είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
Δεν είναι δικαίωση, είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
ΑΕΚ: Παραμένει εκτός ο Μουκουντί
ΑΕΚ: Παραμένει εκτός ο Μουκουντί
Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved