Επική ανατροπή για ΠΑΣ, 4-2 τον Πανθρακικό!

Επική ανατροπή για ΠΑΣ, 4-2 τον Πανθρακικό!

Ταφόπλακα… στα όνειρα παραμονής στην Super League από τον Πανθρακικό έβαλε ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά το «διπλό» 4-2 στην Κομοτηνή.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, παρά το γεγονός πως βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και έκανε μία μεγάλη ανατροπή, η οποία την φέρνει 14 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Αντίθετα, οι «πράσινοι» με την ήττα, έμειναν στους 14 βαθμούς και η ΑΕΛ Καλλονής τους «έπιασε» στην βαθμολογία.

Δοκάρια οι Ηπειρώτες, γκολ ο Πανθρακικός

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, μόλις στο 6ο δοκάρι, οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Τσουκαλάς έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς. Παρά το δυνατό ξεκίνημα του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Πανθρακικός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, όταν στο 12’ ο Μπαϊκαρά βρήκε τον Ιγκόρ και αυτός με πλασέ, απέναντι στον Περιστερίδη έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, ωστόσο, για μία ακόμα φορά ήταν άτυχοι, μια και στο 18’ ο Τζημόπουλος πήρε την κεφαλιά, ωστόσο, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε άουτ, το δεύτερο δοκάρι των Ηπειρωτών. Η συνέχεια άνηκε στους «κυανόλευκους», οι οποίοι στο 24’ απείλησαν με τον Μανιά, αλλά ο Αθανασιάδης έδιωξε σε κόρνερ, δύο λεπτά αργότερα ο Μανιάς και πάλι θέλησε να απειλήσει, αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ και στο 35’ ο Ακόστα δεν στόχευσε σωστά στο σουτ που έκανε.

Όμως, η υπεροχή των φιλοξενούμενων έφερε… καρπούς στο επόμενο λεπτό με τη… βοήθεια του Χρήστου. Συγκεκριμένα, ο Μανιάς έκανε το σουτ από πλάγια θέση, η μπάλα χτύπησε στον αμυντικό του Πανθρακικού και κατέληξε στα δίχτυα του Αθανασιάδη. Μάλιστα, στο 40’ ο Μανιάς σκόραρε, αλλά ακυρώθηκε το τέρμα του για οφσάιντ.

Ματσάρα στην «επανάληψη»

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα της Κομοτηνής, καθώς στο 54’ ο Μιχαήλ υπέπεσε σε πέναλτι, μια και η μπάλα χτύπησε στο χέρι του στο σουτ του Ιγκόρ και ο Ντιγκινί από τα 11… βήματα έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Πανθρακικό (2-1). Όμως και πάλι ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε αντίδραση και στο 67’ ο Σκόνδρας με δυνατή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια (2-2).

Έξι λεπτά αργότερα, οι Ηπειρώτες έφτασαν στην ανατροπή, όταν ο Ίλιτς «έστρωσε» στον Μανιά και αυτός με σουτ νίκησε τον Αθανασιάδη για το 3-2 του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος στο 85’ ο Ίλιτς έβαλε… τέλος στα όνειρα των γηπεδούχων, καθώς με πλασέ «έγραψε» το 4-2.

Πανθρακικός (Γ. Χατζηνικολάου): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης (86' Πεταυράκης), Χρήστου (41' Ρούσσος), Τσιάρας, Ηλιάδης (85' Ίλιτς), Μπαϊκαρά, Χαβίτο (46' Χασομέρης), Ντιγκινί, Ίγκορ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γ. Πετράκης): Περιστερίδης, Ναδάλες (68' Γιάκος), Λίλα, Μιχαήλ, Στρούνα, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ακόστα, Ίλιτς (85' Ηλιάδης), Μανιάς (82' Κοζορώνης).



Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
Δεν είναι δικαίωση, είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
Δεν είναι δικαίωση, είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
ΑΕΚ: Παραμένει εκτός ο Μουκουντί
ΑΕΚ: Παραμένει εκτός ο Μουκουντί
Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved