Ποδαρικό με «τεσσάρα» ο Αστέρας!

Ποδαρικό με «τεσσάρα» ο Αστέρας!

Με νίκη ξεκίνησε το νέο έτος τις υποχρεώσεις του ο Αστέρας Τρίπολης που επικράτησε με 4-0 του Πανθρακικού. Πολύ καλή εμφάνιση για τους Αρκάδες οι οποίοι έχασαν πολλές και μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχουν μεγαλύτερο σκορ. Ήρωας και μοναδικός διασωθέντας για την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ο τερματοφύλακας Αθανασιάδης. Κορυφαίος του αγώνα ο Γιάννου που σκόραρε δις. Απίστευτο γκολ από τον Φούντα.

Μεγάλη εμφάνιση από τον Αστέρα Τρίπολης με το καλησπέρα στο 2016, που επικράτησε εύκολα του απογοητευτικό Πανθρακικού με 4-0.

Στο πρώτο μέρος παρόλα αυτά οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη δυσκολεύτηκαν να απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων οι οποίοι εκτός αυτού είχαν σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα Αθανασιάδη. Ο Έλληνας πορτιέρο στερούσε διαρκώς το γκολ από τους Αρκάδες, οι οποίοι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τους Φούντα, Γιάννου και Λούι.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν δύο περιπτώσεις για να απειλήσουν τον Μπαντή ωστόσο δεν ήταν ψύχραιμοι στην τελική τους προσπάθεια.

Τελικώς λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο ο Γιάννου εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας ξεπερνώντας τον Μεχία και με άριστο σουτ πάνω από τον τερματοφύλακα άνοιξε το σκορ.

Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και το δεύτερο ημίχρονο, με τον Αστέρα να πιέζει και τον Πανθρακικό να περιμένει. Η μία ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη για τους γηπεδούχους που έβλεπαν τον Αθανασιάδη να τους στερεί μπόλικα γκολ.

Τελικώς στο 63’ ο Έλληνας γκολκίπερ δεν μπόρεσε να σώσει το σουτ του Ιγκλέσιας στο 63’, το οποίο και έδιωξε το άγχος για τους Αρκάδες. Η συνέχεια του αγώνα είχε άλλα δύο γκολ με τον Γιάννου να πετυχαίνει το δεύτερο του τέρμα στην αναμέτρηση (έφτασε τα 11 στο πρωτάθλημα) και τον εκπληκτικό γκολ του Φούντα που έξω από την περιοχή με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στο «Γ».

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Λούι, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Λανθαρότε (78' Τσοκάνης), Φούντας, Φερνάντες (69' Δημούτσος), Γιάννου (79' Παπαδόπουλος).

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Παπαγεωργίου, Μεχία, Χαβίτο (46' Βάλτερ), Μάρτινς, Μελίσσης, Σερφά, Ντιγκινί, Λαδάκης, Χασομέρης (57' Ίγκορ)

Θυμηθείτε εδώ τη ζωντανή εξέλιξη του αγώνα όπως σας την περοσέφερε το Onsports.

Ποδαρικό με «τεσσάρα» ο Αστέρας!



Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved