Πανθρακικός - Παναθηναϊκός 1-0: Έχασε και από τους τελευταίους

Πανθρακικός - Παναθηναϊκός 1-0: Έχασε και από τους τελευταίους

Ένας κάκιστος Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην Κομοτηνή με 1-0 από τον Πανθρακικό και συνεχίζει να προβληματίζει - Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε ο Μάρτινς στο 25', με δέκα τελείωσαν το παιχνίδι οι «πράσινοι» λόγω αποβολής του Κουτρουμπή στο 84'

Το «τριφύλλι» δεν ήταν καλό στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ενώ φάνηκε το πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα όταν μείνει πίσω στο σκορ, καθώς αυτό συνέβη για δεύτερη φορά σε ματς πρωταθλήματος από την ημέρα που ανέλαβε ο Αντρέα Στραματσόνι, μια είχε προηγηθεί η ήττα με τον ίδιο τρόπο στο «Καυτανζόγλειο» από τον Ηρακλή.

 Ο Παναθηναϊκός ήθελε να κλείσει με καλό τρόπο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, αλλά τελικά αυτοί που το πέτυχαν ήταν οι Ακρίτες... Πάντως αυτό που φαίνεται τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ότι η απομάκρυνση του Γιάννη Αναστασίου από τον πάγκο της ομάδας δεν βοήθησε σε τίποτα. Η πορεία που διαγράφουν οι «πράσινοι» μάλιστα είναι ακόμα χειρότερη, καθώς με τον «Στράμα» στον πάγκο έχουν ήδη υποστεί δύο ήττες σε τέσσερις αναμετρήσεις.

Το μόνο που μπορούν να κάνουν από εδώ και πέρα στον Παναθηναϊκό είναι να δουλέψουν στη διακοπή του πρωταθλήματος μήπως και βελτιωθεί η εικόνα, ενώ το πρόβλημα στο γκολ παραμένει πάντοτε σταθερό και δεν λύνεται, όταν δεν βρει δίχτυα ο Καρέλης ή ο Μπεργκ, με τον τελευταίο να απουσιάζει από τον αποψινό (20/12) αγώνα.

Υπεροχή του Παναθηναϊκού, γκολ ο Πανθρακικός

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, με τον Νίκο Καλτσά στο αρχικό σχήμα ο Στραματσόνι θέλησε να επιτεθεί από νωρίς. Κι αυτό έκανε. Στο 8' όμως ο Καλτσάς δεν μπόρεσε από την μικρή περιοχή να νικήσει τον Αθανασιάδη στέλνοντας την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά όπως συνηθίζουν... έμειναν πίσω από το... πουθενά. Στο 25' ο Μάρτινς βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή κι αυτός πλάσαρε ψύχραιμα για να νικήσει τον Στιλ και να γράψει το 1-0. Οι «πράσινοι» είχαν πρόβλημα παραγωγικότητας, αλλά θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει στο 41', όταν μετά από υπέροχη συνεργασία ο Βέμερ σέντραρε, ο Καρέλης πήρε την κεφαλιά, αυτή σταμάτησε στο δοκάρι του Αθανασιάδη και στην επαναφορά ξανά ο Κρητικός στράικερ έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Τα ίδια και τα ίδια

Δεν είναι μυστικό ότι ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα με τις κλειστές άμυνες. Κι αυτό επιβεβαιώθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Η ομάδα του Στραματσόνι είχε την κατοχή, αλλά είχε πρόβλημα στην δημιουργία και την εκμετάλλευση των ευκαιρίων. Είναι χαρακτηριστικό ότι η μοναδική καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος σημειώθηκε στο 57' με την κεφαλιά του Καρέλη να περνάει άουτ μετά από σέντρα του Ζέκα.

Από εκεί και πέρα, ο Πανθρακικός χωρίς να έχει την μπάλα, είχε τον απόλυτο έλεγχο κι άρχισε να απειλεί για το δεύτερο γκολ, χωρίς πάντως και οι παίκτες του Ελευθερόπουλου να κάνουν κάποια μεγάλη ευκαιρία. Στο 70' μετά από σέντρα του Παπαγεωργίου από τα δεξιά ο Σάντσεθ θέλησε να διώξει με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Στιλ.

Το μόνο αξιοσημείωτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Σιδηρόπουλου ήταν η αποβολή του Κουτρουμπή στο 84' με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για τράβηγμα στον Χαβίτο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στραματσόνι άργησε πάρα πολύ στις αλλαγές του καθώς ενώ έχανε η ομάδα του και δεν έπαιζε καλά, η δεύτερη και η τρίτη κίνηση έγινε στο τελευταίο δεκάλεπτο...

Όπως και να' χει ο στόχος του Παναθηναϊκού πλέον είναι η δεύτερη θέση στα πλέι οφ και το Κύπελλο, οπότε με αυτή την ήττα δεν χάθηκε κάτι ακόμα -έχει χαθεί από το καλοκαίρι η Ευρώπη κι εδώ κι έναν μήνα το πρωτάθλημα και για εξωαγωνιστικούς λόγους- απλά αποτελεί ένα πισωγύρισμα.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα στο Live Chat του Onsports.

Πανθρακικός - Παναθηναϊκός 1-0: Έχασε και από τους τελευταίους



Κλοπ: Άνοιξε Instagram με συγκινητικό μήνυμα προς τον κόσμο της Λίβερπουλ - «Ήταν μια ερωτική σχέση»
Κλοπ: Άνοιξε Instagram με συγκινητικό μήνυμα προς τον κόσμο της Λίβερπουλ - «Ήταν μια ερωτική σχέση»
AEK: Η όμορφη «κιτρινόμαυρη» ιστορία του Τάσου με τη φανέλα του Σαμπανάτζοβιτς
AEK: Η όμορφη «κιτρινόμαυρη» ιστορία του Τάσου με τη φανέλα του Σαμπανάτζοβιτς
Γκιώνης: Συγκλονιστική φωτογραφία με την ελληνική σημαία μετά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Γκιώνης: Συγκλονιστική φωτογραφία με την ελληνική σημαία μετά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved